Future

Jag älskar mitt liv nu ! Allt är verkligen toppen, men ändå så vill jag göra så mycket mer och så mycket annat.
Livet i Oslo är helt underbart. Lite små less på jobbet, riktigt svårt men mina roomies är kanon, vi har jätte mysig lägenhet, oslo är en fest stad, bra shopping.. ja.. det är ritkigt bra :) Lätt att ta sig hem oxå.

Men sen får man såndär panik vissa dagar, vad sker EFTER Oslo ?
Jag viiiiiiiiiiiiiiilll flytta tillbaks till USA.  Varför ska det vara så svårt ? Kan inte nån bara ringa o säger "Hey, is it Frida ? I heard about you wanting to move to LA and HAVE THE GREATEST JOB EVER, intreseted ? "
oh not at aaaaaalll
Ge mig ett greencard bara sådär, ge mig sommar varje dag, ge mig en tatuering gjord av Ami på miami inc
Nothing is impossible ? I knoooow, start fighting for it frow

SNart är det halloween sen juul sen jätte många månader sen sommar ! 
Vill  ta tillbaks tiden o vara på våran jorden runt resa igen. Varje dag var ett äventyr, älskar att leva så :) 

Nu är det dags för jobb,, är liiiiiiiiiiiiite sugen på att jobba i en random snygg klädaffär, hittar ingen sån alla är så vanliga:/


/Great day folks 


Effektiv dag i Oslo City :)

Idag folkens så har det varit en bra dag. Jobbar kväll denna vecka, så börjar 4. Lite väääl sent kanske, men who am i kidding, älskar att sova ! Väntade på Sara som kom hem från en weekend i London.
Lagade god mat till my roomies som de kunde äta när dom kom hem .. (Fia då skulle du vara stolt, hade 3 olika plattor på åt gången, såg ut som ett kock program ) Blev tom riktigt lyckat, Bacon, champinjoner, Pasta och pasta sås :P
Tog mig till jobbet senare och var ovanligt trevlig mot kunderna som ringde in idag, fick inga gnällisar, det var skönt :) Men när jag tänker efter så tycker jag synd om kunderna som ringer och kommer fram till mig, ofta ljuger jag till mig bra svar. Tänk tex när de ringer in och frågar om hur man ställer in en parabol t ex ? Jag har väl nästan aldrig ens sett en parabol.. men bara man låter övertygande så får man höra "kämpe flott" i telefon ;P Det kommer bli så att jag inte kan stava när jag kommer hem, Norska är ju bara felstavat svenskt. Ser ut som barn som skrivit fel.
Efter jobbet åkte vi raka vägen till IKEA och handlade massa fina/bra saker till lägenheten vår. Den är faktiskt riktigt fin och mysig. Så nu ska vi ta en helg och styla till den på riktigt :) Det här kommer bli fina månader tillsammans med "familjen flum" ;P

Det som är lite tråkigt med den här veckan är att jag jobbar kväll och ingen annan. Sara.. men hon börjar tidigare ändå så hon går o lägger sig. Men nu sitter jag här och alla sover och då blir jag rastlös, jag som vill passa på att göra nånting men har sett alla bra filmer som finns att se, nu har jag inte så mkt mer att hitta på.
Kanske är lika bra att sova så jag inte vaknar 3 på dan imorn.


Snart är julen här, och jag tror att Oslo är den finaste staden för det. Köpte ljus idag som ska matcha hösten o julen :) Dert blir nog super.



RSS 2.0