alla heter glen i göteborg


En bra dag idag igen. Ledig. Började med att sova ut. Diska lite. Äta frukost. Ner o träffade alla bandy fruar på stan för en lunch. Strosade runt lite. Sen tog jag mig hemmåt. Gjorde lite fiskpinnar tills mannen kom hem. Åt. Sen följde vi med svärföräldrarna mina på en promenad uppe vid lugnet. Det tog oss ca 1h 20min så det var en bra bit.
Riktigt skönt åt benen och att få lite luft :)

Nu är jag lite små tjurig att det inte går nånting bra på tv och jag längtar bara efter mina serie avsnitt. The hills och the city. De släpps ikväll :)
Men vad ska jag göra nu då ? Emanuel ser fotboll och jag orkar inte se lyon - bayern !!!

När jag har tråkigt vill jag bara äta .. undra va jag ska äta ......

Jobb imorn. Hela dan !

My life would be like ooh aah oh aaah :)


Just nu är mitt liv på topp känns det som ! Jag är otroligt kär i min karl och den kärleken är besvarad ! Min helg har varit toppen. Verkligen behövlig. I fredags bjöd Emanuel mig på middag på Broken Dreams. Vi åt 3 rätters och hade det underbart mysigt. I lördags jobbade jag sen fick jag sluta tidigare, då åkte jag till hökviken där Emanuel redan var och solade. Vi åt lite mat och tog det lungt. Senare på kvällen drog vi vidare till matti och Hillu. Och det slutade med en trevlig kväll på Pitchers med väldigt härliga vänner. Vi slukade öl och babbla på :)) ååhh vilka fina människor det finns.
Igår åt vi frukostbuffé på Scandic. Mamma var även med, vi fick biljetter från henne. Dagen började klockrent. Sen åkte vi till lager 157. Jag köpte två par chinos. Ett par knall blåa och ett par knall röda :) + en jätte mysig ljusrosa lång stor tjocktröja. Jävlar ja, jag köpte ju ett par skinnstövlar på scorett. Ljusbruna. MUMS min favvofärg på skor. dem kan man ha året runt. Otroligt snyggt till klänning och bruna bara ben till sen sommaren :))

Efter det blev det hövkiken. Läste bok och tog en tupplur i solen och åt lite grillat :))
Vi avslutade kvällen med tacos hemma till lite tv.

Tack Emanuel för en fantastisk helg och resten som gjorde den 100% !!

Idag har jag varit rätt effektiv och klockan är bara 1. Inte varje dag det händer. Började med att ringa runt till 4 skattekontor i Norge. Till slut fick jag reda på att om jag får tillbaks pengar skickas det på utbetalningskort till mig.
Sen var jag på ännu ett möte på banken. Placerade om mina fonder. Det slutade med att han den kunniga och jag satt och prata bandy, usa och göteborg haha.
Har fixat papper så vi kan säga upp lägenheten och nu försöker jag få tag på club chefen i göteborg så vi kan prata lite mer jobb. Vill ha ett bättre, man kan ju alltid försöka kräva lite :))

Sitter nu och äter världens godaste rester .. TACOS. Det ända som är gott dagen efter. Sen ska jag städa och sen dags för jobb :))

Nu ska jag se klart på Ellen Degeneras. Rolig och måste vara svin rik =P

Bättre dag !


Put a smile back onto my face !

Idag är det sol, kan bara det som hjälper än med humöret :) Håller på att tvättar nu. Sen ska jag snabbt laga mat och sen är det dags för jobb.
Ikväll ska min älskade sambo bjuda mig på middag på Broken Dreams. Våran restaurang :)) Var ett tag sen nu. Kommer se fram emot det under alla jobbtimmar idag ! Yeay

Jag ska ha en bra helg nu. Gud va skönt. Tack och hej för mig



jävlar i namma


Ibland kan man bli less. Idag är jag otroligt jävla less. Ursäkta Anne för att du råkade stå ut med en less Frida i nån timme. Fyfan ! Jag orkar inte göra någonting över huvudtaget nu. Ingen energi alls bara BLÄ. Fyfan vilken kass dag.
Och snart ska jag jobba, ni kommer inte att få se en trevlig och glad kassörska idag. VERKLIGEN inte !

BÄNG BÄNG BÄNG Ge mig bara efter Maj nån gång. Konstig jävla månad kommer det att bli !!!!!!!!!

Adam Lambert - Whataya want from me



Titta vilken sexig karl :)
Vi tog en skateboard paus medans vi bytte däck på bilen haa



Brudar .. ni är bra snygga när ni blåser upp saker ;)

Nu har jag städat och nu är det dags att gå ner på stan med Anne för att sedan träffa Tessiless !

Ciaobelloo

Konstig dag

Vaknade imorse och var helt slut. Emanuel skrattade för att jag sov så konstigt. Vid 9 tiden vaknade jag och var livrädd. Trodde nån hade tagit sig in i lägenheten, sen somna jag igen.
Hade möte med en tjej på banken vid 11. Vi gick igenom pensionsparningar och mina fonder.
Jag har aldrig haft koll på de förut, alltid pappa som skött det, men nu sa han "nu får du klara dig själv"
Ibland tycker jag inte om att växa upp. måste tom deklarera själv. Eller Manne har blivit lite av min pappa oxå =P
Så vi gick igenom hur jag skulle göra med allt. Ska prata med en kunnig gubbe nästa vecka om mina fonder så de inte försvinner.
Yeah yeah, nu pensionsparar jag lite själv varje månad så jag kan leva lyx när jag blir gammal ;) för jag ska va frisk
Emanuel hämtade upp mig vid 12, han ville luncha. Kom på att vi fick en lunchbiljett av hans pappa för ett år sen på gruvan .. så den använde vi idag. kanon god mat :)) Smockat med folk. Väldigt mys
Nu är jag hemma igen. Borde ta reda på lite saker hemma innan jobb vid 4.
Vet inte om jag har nån infektion i kroppen .. jag är så hängig och mina ögon är hängig, min kropp orkar inget. Så det känns som det är nånting som är fel idag. Ska vila lite nu sen lär jag sätta igång.
..säkert fortfarande sliten efter helgens bravader. Ojojoj ! människor är roliga och vissa väldigt udda :)
Hit you back later

Då var det Måndag och SOL dag :)


Sist jag låg vid hökviken och stekte blev jag ill röd. Idag ska jag passa på att gå dit igen medans pappa jobbar hemma :) Börjar jobba kl 17 så lite hinner jag nog med. Tråkigt att sitta inne i en lägenhet.

Har tänkt att jag ska börja springa nu till sommarn. Alla kändisar gör ju det och dem är tighta, så jag lär väl prova;P

Tycker att det är så typiskt att vulkan fanskapet måste spruta ut aska NU, kunde den inte ha väntat i några månader eller tänkt göra det lite tidigare. Jag och Emanuel ska ju åka om en månad. FAAnN om det håller i sig tills dess :( Vi får iofs tillbaka pengarna men JAG VILL ÅKA ! :( Är lite oroligt nu faktiskt. Så typiskt, det händer ALDRIG, men nuuuu när man längtar som en galning då ska nån naturkatastrof ske. Suck

Innan jag drar mig till hökviken måste jag ta disk berget, vi är bra på att skjuta upp sånna saker. Båda är så otroligt less på det så till slut är det ett berg och nån av oss måste ta det !!! Ingen lust men det måste bort.

Vi har även en announcement to make ... det blir flytt efter sommaren. Nästa säsong blir bandy i Ale Surte. Vi kommer att bosätta oss på Hisinge i Göteborg. Riktigt spännande med en ny utmaning, men vääldigt konstigt att lämna Falun och familjen. I'll miss Falu Bs deeply <3



Nu lär jag sätta fart ! Adios Amigos


BOKAT OCH KLAAAART !!!



Lite läskgit att det nu är bokat. Utan avbeställningsskydd, så nu jävlar måste vi åka ;) Alla sparpengar BORTA med vinden. Men oj så värt det !! Jag längtar !! 38 dagar kvar sen åker vi :)))) Till GREKLAND för 2 veckors kärlek. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhh lyx lyx lyx ställe. Spa avdelning med turkisk bad, jacuzzzi, bastu, pool och GYM inkluderat. All mat och dricka. Solstolar och handdukar och parasoller. Bara underbart fint.

Är sprallig... över en till sak också. Äntligen börjar mina serier igen. The Hills och The city. 27April, premiär för nya säsongerna. Det såg riktigt spännande ut på trailern :)

Nej .. dags för duschen !

Ååååhh jag är glad



Kolla in dessa bilder !! Endast två från det hotellet som jag tror att jag och min kära ska boka ikväll.
Ett all inklusive, nybyggt i Grekland. På Kreta och 5 stjärnigt. Skulle inte kunna bli en bättre kärleks semester :)
iiiiihh så fint. Jag vill leva såndär lyx i 14 dagar med min snygga man <3
kom hem nu så vi kan bokaaaa

Idag har jag legat i Hökviken och stekt hela dagen. Är knallröd i ansiktet och magen =P
Att svenska vår solen kan ta så rejält. hehe
Tessan och Cathrine var även där med mig. Mycket trevligt.
Fin ledig dag.

Nu ska jag ta en powernap sedan göra mat.
Hann även med ett litet träningspass med Shorty imorse.

Jobb veckan ut snart helg, hoppas det går fort. Då blir det bandy fest och det lovar jag blir en hejdundrande fest :)
Imorn ska fröknarna i familjen karls hitta nått att ha på sig till helgen !

Jag är glad, jag är kär, det är sol ... finns inget negativt :)



Vill ha helg


Ni förstår inte hur mycket disk jag måste ta reda på idag !! Fy fan, man kommer knappt in i köket. Jag orkar verkligen inte ens börja !!! Är skit lat idag. Vill ligga på soffan och sova till fjorton filmer. Men jag börjar jobbar 16:30. Trodde jag började 12 så jag måste hinna med en del saker idag. Egentligen borde jag gå ner på stan och fixa en ny bankdosa. Batteriet är slut och jag har ingen aning hur mycket pengar jag har på mitt kort :/

Måste byta sängkläder och diska. Bara det tar sin tid. Man måste ha ork oxå, vart tog det vägen ?

Jag o Mani har blivit lite halvt Leksand nördar. Eller ja.. i några dagar hejade vi på de iaf. medgångs supportrar. Men efter den värdelösa matchen igår kom jag på varför jag aldrig har hejat på dem. Dem är SÄMST! Kan inte ens powerplay som ska vara nästan till en självklarhet till mål. Herregud.

Igår fick jag jobba på golvet istället för i kassan. Så jag slutade 4. Mycket skönt, men mycket ont i fötterna. Mormor fyllde även år :) Gick förbi henne och fick lite fika efter jobbet och hälsade på hennes tanter. Sen kom Emanuel och hämtade mig så åkte vi till Jonas på pannkakstorsdag och sen till grebo och o kollade på värdelösa hockey matchen.

Var så ruskigt trött igår kväll, redan halv 10. Kändes som klockan var mitt i natten. Så vi slängde in kyckling i ugnen, gick och la oss tills den var klar sen gjorde matlåda :P

KOllar ut genom fönstret och vädret suger. Det som skulle få mig att må bra nu är att ringa CISSI. Jag saknar verkligen den bruden. Utan tvekan ! Fan flytta hem till mig jag behöver dig i min närhet. åååååhh det är på tiden. Ne.. nu ska jag ringa henne så kanske mitt humör bara höjer sig nitton nivåer :)

Ha en trevlig fredag.. ÅH DET ÄR FREDAG. trodde det var torsdag. det känns inte som fredaG AAH blev redan gladare:)) snart är det helg. även fast jag jobbar imonr. skit samma. PENGARPENGAAAR

Kiss and goodbye

Påsk is over


Då var påsken snart slut då :) Idag är även en röd dag, det hade jag inte sån koll på. Men jag och emanuel har dagen tillsammans. Riktigt skönt. Ska iväg till hökviken om ett tag och äta lite rester och hämta Saaben.
Börjar jobba kl 17 men bara i 3 timmar.

Guud va man har ätit i helgen. Massa massa massa mat ! Gött. I fredags var det middag hos oss för svärföräldrarna. I lördags jobbade jag halv7 till 12. Sen var på på middag i hökviken. Farmor och farfar var även där. Och igår jobbade jag heldag, men jag hann med lite påsk mat hos Kerstin :)
Kvällen avslutades med en film hos kenneth, malin och Novalie :) Blev sent men det var riktigt trevligt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen klä på mig :) goood bye

Wonderful morning


Imorse vaknade jag och var kär över öronen. Haha ! Emanuel var så fin bara. Fin morgon :)
Har precis ätit en omellett med feta ost. Tagit det från Mani.
Ska snart röra mig till jobbet. Har pass mellan 12-22:15. Lång dag, men några timmar på golvet sen resten i kassan. Så omväxling förnöjer :)

Idag är det påsk. Ingen påsk utan påskägg. Så jag har tjatat på min sambo att jag vill ha påskägg :))
Får hoppas man har nått att komma hem till då =P

Imorn jobbar jag kort dag, sen kommer Svärföräldrarna hit på middag. Vi tänkte köra nått annat än påskmat. Det blir taco fest. Jag ska göra taxolasagne. Receptet kommer ifrån Shorty. Och en god sallad till.
Lördag jobbar jag morgon till kl 12. Upp tidigt o stå i, sen är det påskmiddag i Hökviken.
Mycket mat i helgen :)

Nu måste jag borsta my tänder innan min promenad till jobbet !


GLAD PÅSK mina kära

RSS 2.0