Härligt, underbart, very good



OH YES I DID :)))

Åh det gick så bra idag ! Var riktigt nervös innan, men som tur är hade jag flera stycken som hjälpte mig så bra. Hade även många super härliga kunder, jag kommer vara så glad jämt när jag går därifrån, man mår så bra utav att träffa folk sådär :) Känner mig hur nljd som helst nu när jag ligger i soffan och bara njuter. Kände redan att det tar lite i axlarna, måste lära mig att slappna av ordentligt och inte spärra mig när man sitter där. Blir bara så koncentrerad :P
Hur som helst var det en toppen dag på jobbet :) weii

Nu åkte Emanuel precis på middag med jobbet, istället ska jag ta en super lång dusch eller kanske bad och bara vara ! Blev lite seg och mätt när jag la mig ner.

Imorn drar jag mig o jobbar lite extra på Halebop sen Ikea, Tyvärr måste jag köra Subarun. Jag älskar bilen men den är sååå svår att köra :/

Helg om några timmar hörrni :))

Everything is new



Då var en kassa träning avklarad. Dock satt jag inte själv och tog emot kunder, det ska jag göra om 1h och en kvart.. ooohhh. Igår gick vi igenom allt med kassan och så satt jag hemma och pluggade PLU koder. Nu kan jag 10 av de lättaste utantill. Tusen more to go ! Frida har glosor att plugga :)

Börjar min morgon med en skål gröt. Det var riktigt längesen, men tänkte att jag måste hålla min mage mätt i några timmar frammåt. slutar 4 och har nog bara en kvarts rast emellan.

Imorn är det Fredag. Då blir det IKEA (iaf ove jansson och inredningsbutiken) men Shorty och Mamma. Senare på kvällen är det mat och mysigt hemma hos Cathrine. Veeery nice :)

Jag hoppas på att det blir en skooter åkning i helgen på varpan i Hökviken och sen lite bastu :) we'll see, we'll see


Igår skulle Jag och Alma skulle gå och kolla på frukterna innan vi gick hem, så hade vi arbetskläder på oss, vi hann ju inte tillbaka innan en kund kom och fråga "vart har ni pesto?" kan de inte fråga enkla saker? Vi hade ingen aning och gick runt och letade. jag letade ordinarie personal och Alma letade pesto. Till slut hittade hon Pesto inte jag hittade personal :P Farligt att gå med arbetskläder på golvet om man inte har stenkoll på saker :P


Nu ska jag plugga lite mer jävla koder sen ska jag ta mig till work. Vill komma igång nu på riktigt så jag känner att jag kan. Är nervös för idag ska jag peppra i 5 timmar och sitta med kassan framför mig. Det är inte hela världen men jag blir lite uppspelt när inte jag kan än =P


Lite smått nervös


Igår blev det en vända på kupolen som sagt. Handlade skor att jobba i på Ica, en tränings t shirt, läppglans (men nej, inte 7st som shorty :P) jeans short som visst var för små hemma oxå.. det var nog det? Sen blev det även lite lunch på MAX. Och till slut dollar store :) Där blev det även lite grejjer ! Har även inhandlat viktiga saker, en fräsch stor vattenkokare och en kaffebryggare. Gjorde ju sönder Emanuels sist :/ Nu har han en ny fin och vit :)

Efter våran trip dit var det dags för soppa kväll på lugnet vid 19. Det är alltid trevligt, och då får man träffa alla bandyfruar igen :) I like it !
Gjorde en fuling och sket i boxen. Hade verkligen noll lust. Ska istället göra lite övningar hemma idag. Vore lättare med hantlar, men får se hur mycket som kan funka utan. Det är snö kaos ute så jag orkar inte gå till gymmet och sen gå till ICA oxå.
Kl 15:45 har jag kassaträning med de 2 andra nya. Ska bli intressant. lite halv nervös är jag allt. Och jag känner mig så ruskigt ful och töntig i arbetskläderna.. hoooopppaaaas de kommer att kännas bra snart !

Gick även in till Vero igår och hälsade på mina brudar. Kul att se dem igen. Så konstigt när man knappt är där längre.

Kassaträningen slutar kl 18, Jag mamma och pappa ska till fia sen och kolla på "sommaren med göran" men först är det middag kl 19. Det kmr bli myys.

ååhh Det var inte ett dugg kul att titta ut och det vräker ner snö i alla riktningar :(
ska nog lägga mig på soffan igen och sega, sov inget inatt. Vaknade 30 ggr i timmen kändes det som.

Vi hörs sen så berättar jag om hur min första träning gick :) håll tummarna

Rihanna



Jag hade lite svårt för Rihanna för ett tag sen, men hon kommer med ny bra musik hela tiden och hon var så mogen och söt i Skavlan så hon har växt i mina ögon.
Riiktigt cool klänning, frillan vettefan, den är frän så den duger väl :)


Lady Saw, Beenie Man - Healing







Nämen, jag bjuder på en bild. Lär väl oxå lära mig att blogga som andra människor ;)

Munsår + blåsa i underläppen !! Vad beror det på ?
Nu ska jag äta en bit utav snickerskakan och se vad resultatet blev. Sen borsta tänderna.
Undrar om den blir en sväng förbi dollarstore idag även ? :):) I waaant

Bakdags !



Nu ska jag ta mig i kragen såhär på morgonen och baka Snickerskaka. Det ser ju så otroligt gott ut, och jag vet att dem är super smarriga dem som har lyckats med dem. Så hoppas mina blir goda :)

Vid ett åker jag Elin och Anne iväg till kuppan. Måste hitta ett par mörka sneakers som jag kan jobba i på Ica. Har bara ljus och det får man ikke använda. Sen har jag lite papper på Vero att hämta oxå.

Igår gjorde jag inte så mkt vettigt på hela dagen. Men kvällen tog jag och Anne en träning i friviktsgymmet. Ja.. vi och anabola snubbar. Men det gick bra. Jag känner ju i benen idag, och ikväll ska man orka med Box med A-L. Den blir jobbig... hade träningsvärk i 3-4 dagar efteråt senast :P

Har lite plugg att göra, ska läsa igenom kassaboken innan utbildningen imorn. Drömmer tom om att jag sitter i kassan hihi tror det kan bli kul när jag kan det :) säga HEJ HEJ till 750tusen folk på en dag :)

Ha en trevlig Tisdag, ikväll är det soppkväll med BS killarna oxå. Inte för att man blir bjuden av karln sin, utan Anna Lena. Så går det när man har världens senilaste pojkvän.

:)


Egoistiskt eller bara dumt ?


Mamma kom ju med världens kommentar iförrgår.. Vi satt och pratade och jag tyckte att jag skulle rensa ut min garderob och slänga en massa så jag kan köpa en proppfull ny till sommarn. Då sa mamma, men du kan väl stå och sälja på loppis eller lämna på en loppis så får du pengar. Jag - men jag orkar inte stå en hel dag och kanske få 20kr för en tröja. Då kan jag lika gärna skicka kläderna till tex Haiti. Mamma - Nej du kan väl inte skicka iväg dem, tänk 20 kr och du säljer massa.. det är väl klart att du lägger pengarna i resekassan istället

Hur tänker man då ? Det var så otroligt viktigt att jag lägger pengarna till en resekassa istället för att skicka iväg de till barn som knappt har kläder. HaHa ! Top moment för Lena Karls.

Vilken kvinna mina vänner!



Vilken förebild ! She's down to earth, snygg, charmig, otroligt begåvad och ja.. MY ICON !
Vem kan dansa som henne, sjunga som henne, uppträda som henne eller bara vara HET som henne?
She's got it all my friends

Har haft rätt segt på jobbet och då passat på att kolla igenom intervjuer och live uppträdanden med henne. Jag blir mållös ! Galen brud. Lite kul, när jag och Anna Lena boxas och jag börjar bli trött... då säger A-L "tänk på Beyonce, beyonce ben, tänk på sommaren, KÖR nu"
Hur kan man inte fortsätta att köra på då ? ;)

30min kvar sen bilaa till g-bo för lite käk och träffa min karl + svärföräldrar :)


Sweet Sunday

Då var helgen snart slut igen. Sitter på jobbet, tog åt mig några extra timmar. Jobbar bara 4 timmar :)
Jag och Emanuel har blivit helt frälst i våran nya "shake" som man kan göra smoothies och milkshake i. Så igår kväll åkte vi och köpte maaassa frukter och så hade vi i lite protien pulver. Men imorse... klantig som man är .. så tror jag att maskinen klarar av flera frysta jordgubbar :( Den gick sönder ! Nu måste jag köpa en ny och fick den av mamma o pappa i julklapp. Så jävla onödigt klantig :(

Vi tillbringade gårdagen upp på Lugnet. Bs - Vsk. Förlust tyvärr men de gjorde en bra match med många chanser. Innan matchen var jag och Anne och träna. Sen kom mamma. Anne skulle prova på Nautilus, så vi gick igenom några bra träningssätt från hennes handbolls tid. Och det känns i benen, magen och vaderna idag. Thanks Anne:)

Vi tillbringade kvällen hemma i Hökviken med lite middag. Senare åkte vi hem och kollade på "a walk to remember". Min kära pojkvän är en weaper :) Tårarna rann ett flertal gånger under filmen! YES jag sa ju att chickflicks kan vara bra ;) Ikväll ska vi se på "the notebook", giiiissa vem som kommer böla mest ikväll. En underbart fin kärlekshistoria.

Nu ska jag ta och jobba mig klar dessa timmar. Drömde att vi skulle ha 9000 ärenden idag.. men listan ligger på ca 4 :) vilken skillnad. Ha en trevlig Söndag, imorn är det ny vecka, nya tag, LÖN och Happy face :)
(ser framemot den här veckan, någon ledig dag igen, 2 dagar på ica med kassaträning och fredag ikea)


ThankGodItsFriday



Jahopp ! Då var man på introduktion igår. Vi gick igenom massa om ICA, provade kläderna, skrev på en massa papper, lyssnade en massa och gick igenom områden och lagret och butiken.
Det tog 3 timmar. Kändes bra och roligt att börja med någonting nytt. Nästa vecka är det kassa utbildning, så nu har vi fått hem en kassabok som vi ska läsa igenom och plugga tills nästa vecka :)

Emanuel påminde mig igår att det här är mitt 4e jobb sen jag träffade honom och det var 13 månader sen :P Vet inte hur jag ska ta det.. men har bara haft små jobb under tiden och extra jobb. Det här jobbet kan jag ha LÄNGE om jag vill det :) I somras var det Geislerska, sen kundtjänst som dem nu skär ner personal på, sen Vero Moda samtidigt som de behöver inhopp lite då och då nu när många mammor kommer tillbaka från ledighet. Det blir så då !

Tog en riktig sovmorgon imorse. Gick upp 11.15 Nu ska jag äta frukost, tvätta håret och läsa igenom kassahäftet lite. Mamma hämtar mig efter ett, då ska vi åka runt och handla lite mat till our home + en kalender till mig !

Vad händer ikväll ? Tror det blir lugnt. God mat kanske en trip till grycksbo för att hälsa på och ladda inför match imorn mot Vsk. Trevlig kväll och helg till er :)


ThankGodItsFriday



Jahopp ! Då var man på introduktion igår. Vi gick igenom massa om ICA, provade kläderna, skrev på en massa papper, lyssnade en massa och gick igenom områden och lagret och butiken.
Det tog 3 timmar. Kändes bra och roligt att börja med någonting nytt. Nästa vecka är det kassa utbildning, så nu har vi fått hem en kassabok som vi ska läsa igenom och plugga tills nästa vecka :)

Emanuel påminde mig igår att det här är mitt 4e jobb sen jag träffade honom och det var 13 månader sen :P Vet inte hur jag ska ta det.. men har bara haft små jobb under tiden och extra jobb. Det här jobbet kan jag ha LÄNGE om jag vill det :) I somras var det Geislerska, sen kundtjänst som dem nu skär ner personal på, sen Vero Moda samtidigt som de behöver inhopp lite då och då nu när många mammor kommer tillbaka från ledighet. Det blir så då !

Tog en riktig sovmorgon imorse. Gick upp 11.15 Nu ska jag äta frukost, tvätta håret och läsa igenom kassahäftet lite. Mamma hämtar mig efter ett, då ska vi åka runt och handla lite mat till our home + en kalender till mig !

Vad händer ikväll ? Tror det blir lugnt. God mat kanske en trip till grycksbo för att hälsa på och ladda inför match imorn mot Vsk. Trevlig kväll och helg till er :)


ooh my Body ..



Har så otroligt ont i hela min kropp. Igår hade jag svårt att ens skriva på tangentbordet. Snacka om att man kör slut sig på träningen då. Box får kroppen att kännas ! Det kan ni ge er på :) Mina kår känns som betong bitar när jag går. Men .. vill man se ut som Beyonce i sommar får man lida pin ;P

Det var trevligt att träffa brudarna igår. Blev en lång promenad hem från lövhyddan, en extra omväg för att gå lite längre med Malin. Sen hem och kröp ner i sängen så timmarna kunde gå fortare tills Emanuel kom hem, och de gjorde dem :) Helt plötsligt kände jag nån pussa på mig.. då hade jag iaf sovit i 1½ timme. Underbar väckning !

Introduktion på Ica Maxi idag kl 15. Måste börja städa och diska lite nu. Har haft sån otrolig mensvärk i två dagar så har mest legat på soffan och tyckt synd om mig själv. Det är utan tvekan den mest obehagliga känslan man kan ha, speciellt när inga "vanliga" tabletter hjälper.

Skriver senare ikväll om hur det gick första timmarna. Oooh jag vill inte vara ny. Vill kunna allt direkt. Prova arbetskläderna ska jag oxå göra idag. Hoppas man inte ser ut som ett mogg i dem :)

Wish me good luck, så hörs vi sen !!!




Lill Lördag :)








Vit eye-liner is the shit :) Bjuder på den jag

Dags för brudträff nu med lite whine, suprende




I've got a tummy-ache

Jobbade mellan 8 - 12 idag på kundtjänsten. Och bara för att man är tjej har man sina dagar i månaden när magen gör otroligt ont. Idag är en av dem dagarna. Åkte hem direkt efter jobbet och la mig på soffan med min sköna fleece filt. Måste börja ta lite disk om ett tag sen göra i ordning mig. Ikväll är det födelsedags träff hos Charlotta :) Hon bjuder på vin, kex och ost och trevligt sällskap :) Det ska bli mysigt. Tror jag ska sova en timme nu innan jag sätter fart, skönt att bara ligga still. Har ont i hela kroppen efter boxen igår. Anna Lena körde på ordentligt så idag har jag blåmärken på underarmarna ;P "skare va, så skare vara rejält"

va sjuuuuuuuuuukt

JAG FICK JOBBET PÅ ICA MAXI !Arbetslös 2 dagar sen klirrar det in. Helt underbart. 10min hemifrån. Blandade tider. Bekanta ansikten. SÅ SKÖNT!
Börjar med introduktion inför kassan på Torsdag :) iiihhh nervööös. Jag vet hur jag kommer vara de första dagarna och för de första kunderna. Helt röd i ansiktet, skakis om händerna, pipig i rösten och halv skit nödig ! ooh hoppas att jag lär mig fort. Vore så sköööönt !!!!!!!!

GRATTIS Frida ! Taaack så myckeeeet :))

Effektiv?

 

 

Nyss har Sara varit här och vi har bakat kanon goda scones och sett på massa Sex n the City. Får lite panik av programmet även fast det är kul att se. Jag är då glad att jag har en och samma man ;)

Har inte heller visat min tatuering.. så sådär ser den ut. Enkel och söt. Shorty har likadan bakom örat men lite mindre dock :)

Igår var min första "arbetslösa" dag. Fick ändå dagen att rulla på bra, tog sovmorgon. Sen gick ner och luncha med Malin nån timme. En sväng förbi rusta och plantagen med mamma sen intervju på Ica som kändes bra. Får se om det gick bra. Håll tummisarna. Sen var det dags att åka på spinning. Igår var det tungt. Oj ! Och så var man vrål hungrig när man kom hem så jag och Emanuel gjorde hemgjorda hamburgare me bröd.

Var pyttelite effektiv idag iaf och gick till arbetsförmedlingen med Sara imorse. Skrev in mig och fixade anmälnings blankett till a kassan och hela köret. Hatar att gå dit. Jag känner mig så luffig. Som en förlorare som inte har jobb. Usch !!!

Nu har jag nyss varit på Willys med mamma och handlat lite mat. Ska nog bara lägga mig i soffan och titta på tv sen börja med maten innan manne kommer hem och ska åker på Box. Fan va kul med box träning idag !

Ha en bra Tisdag. Har lite goda nyheter, fick hoppa in och jobba imorn och har även fått lite fler tider på kundtjänsten så jag klarar mig lite grann ;P

see you


Myror i benen? Ne, inte än




Då var helgen över och det är Måndag igen !
Inget jobb idag, borde gå till arbetsförmedlningen om det krisar sig med jobb ett tag nu.
Intervju kl 17, den ser jag framemot. Hoppas det går bra och att jag inte är för flummig :/ Skärpning !

Bjuder på lite bilder. Det är ju inte varje dag det händer, men nu har jag en ny telefon med bra kamera så nu jävlar ;) Men mkt kort på mig vet jag inte om det blir. Har lite svårt för det haha men ska försöka :)
Ser ni v¨ran fina ammaryllis ? Tack Anders för den. Den blommar så fint hos oss nu :)

Nu ska jag försöka torka håret lite fort, sen ska jag träffa Malin nere på stan och luncha lite. Riiiktigt trevligt för jag kommer inte ihåg när vi träffades sist !! Och ikväll är det spinning på schemat ! Good day

: - )



Helgen snart over again

Det går otroligt fort när det är helg. I Fredags orkade jag inte göra nått. Jag gjorde dock den godaste maten jag har gjort i hela mitt liv och då ljuger eller överdriver jag inte det minsta. Innan Emanuel kom hem halverade jag potatis, la i ugnen med sour cream and onion krydda på, hackade champinjoner, lök, morötter och paprika med potatis och toppade med lite olivolja. Sen till så gjorde jag en kall sås med en buljong tärning och lite krydda, och så stekte jag fläskfilé till. Jag blev så nöjd, Emanuel blev så nöjd. RIKTIGT gott var det :) Se.. jag kan !
Sen var vi bara hemma och mystem tog först en snabbvända på Ica för att köpa lite gott.

I går sov vi ut. Sen åkte karln på match och jag hjälpte mamma med att fixa fest. Pappa och mamma hade 100års fest för pappas släkt. Så vi ordnade massa innan gästerna kom kl 14.
Det blev väldigt lyckat. God mat och trevligt sällskap. Tog hand om min 3 männing Vera som är 6 mån. Otroligt söt. Måste lära mig ta hand om bebisar.. tkr själv att jag skötte det rätt bra. Började sjunga när hon blev trött och skrek, då blev hon tyst. (tror inte hon fattade att jag bara hittade på massa tok texter när jag sjöng med min otroligt fina röst rätt i örat) Tur att hon är 6 mån ;P

Idag tog jag åt mig ett jobb pass på kundtjänste. Riktigt segt var det att komma hit. Mörkt, dött och segt. Snart bara 3 timmar kvar. Då ska jag blåsa med Saaben över till g-bo för att äta hos svärföräldrarna. Först måste jag tanka annars kommer jag knappt från parkeringen.

Jag har även goda nyheter till er mina vänner. Jag har fått en intervju på Ica Maxi imorgon :) 700sökande och jag fick iaf en intervju. Thats good ! Tack vare kontakter, annars är det svårt. Så håll tummarna för mig så får vi se hur det går. Vore skönt att jobba i Falun och 10min hemifrån. håll håll tummarna !

Nu ska jag äta upp resten av mitt lösgodis. Otroligt mätt men det är ju bara några kvar ;)
Imorn ny vecka, lugn vecka. Har bara ett jobb pass hittills nästa Söndag. OM jag kommer få myror i benen ..

Njut av Söndagen nu  :)


My day people !

 

 

 

 



Cute kid

Har en kvart kvar på jobbet, vill bara hem ! Ska ringa Sharre och se om hon är kvar på stan för att kramas lite fort :) Annars ska jag hem och börja med maten. Starving redan !
Igår gjorde jag en miss, trodde jag gjorde världens fynd på kicks, köpte en kate moss parfym, och hon i kassan slog in den fel så den kostade 79kr. Var svin nöjd. När jag kom hem såg jag att det var en bodylotion flaska. Hur fan kan man missa det? Då har man bråttom !!! 
Får nöja mig med att jag köpte en snygg vit Everest mössa iaf :)

Ikväll blir det bara mys i soffan med min nya sköna fleece pläd. Är trött i ögonen och behöver mysa med min pojkvän. Jag är så van att få min dagliga dos utav honom, igår fick jag inte min dagliga dos då blir jag på dåligt humör och har varit det under dagen också, så ikväll ska jag få en jävla dos av Mani så jag klarar mig :))
Det är ju Fredagsmys, man får önska sig det då

Nu ska jag ta sista ärenderna sedan sova på bussen hem.

GE MIG HELG !


OUCH !

Blev verkligen lite rädd ikväll. Kunde inte gå på mina fötter efter bandyn. Frös redan efter 5 min. Jag borde veta hur man klär sig, men akk, skorna var is kalla !! Efter matchen skulle vi vänta för att heja på Micke, det var inte värt värtan. Ursäkta.. men när jag kom hem innanför dörren la jag mig på badrumsgolvet och ville bara grina. Men det gjorde för ont att grina. Försökte hålla i tårna, men då gjorde det ännu mer ont för då tinade dem. FY satan !
Plus att mamma skrämmer mig och säger "ja, man kan frya tårna så mkt så man behver amputera" och sofija "henke frös sönder örat så det blev dubbelt så stort och varar fortfarande" FY FAN IGEN

Hur som helst så har jag nu badat och njutit och tagit det lugnt !! Hämtade även en ny flis pläd idag som jag har på mig och min morgonrock. Snart kommer Emanuel med mat, sen läggdags !

p.s. vill inte ens prata om bandyn ! man ska inte tro så mycket ändå .... SLAP IN THE FACE får man

Mätt som en plätt

Igår var en mycket trevlig kväll. Vi firade pappa i hökviken med flygandejacob (pappas favorit rätt) sen lite god efterrätt och så bakade jag kladdiga chokladmuffins till pappa. Superduper enkelt och det blev en 10poängare enligt alla :)) lite nöjd man är.

  • 2 ägg
  • 2 ½ dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • ½ tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 100 g smält smör eller margarin
  • Svischa ihop allt, in i ugnen 10 min .. låt kyla ner lite. Toppa med florsocker. TADA ! Just ja, hade även i lite Lingon tyckte det va så tråkigt med bara chocklad o hade inga andra bär hemma ;P

    Pappa fick iaf en WIFI radio från oss alla. han blev riktigt nöjd. Vi satt alla och lyssnade igenom lite radiokanaler efter maten. Den hade mer än 17000 kanaler. Så sjukt. Vi börjae lyssna på en amerikansk radiokanal som vi lyssnade på när vi bodde där. Jag mamma och sofia satt och skrev, kändes som igår ! ååh vilken känsla. Jag älskar USA mer än allt. Nästan allt. Emanuel först, sen USA :) Jag vill tillbaka för alltid ! Underbara land. Mitt namn står skrivet i USA. egentligen är det givet att jag ska bo där.. varför ska det vara så svårt nu :( Kan inte ens sätta fingret på vad det är jag är så fast vid.... det mesta är nog solen och stränder, enkel mat och SPRÅKET.

    Ikväll väntas bandy. Jag är så laddad. Sist spelade vi röven av Villa men till slut blev det förlust. Vi var värda 2 poäng. Utan tvekan. Vi tar Vänersborg istället, visa det ni visade sist. Tro på er själva :) Vi ska visa Micksen och Anders att vi kan knäcka förrädarna ;P Temperaturen är inte så livsfarlig längre, skönt det. Runt 10 tror jag. Då klarar vi av att stå ute o skrika :)

    Innan bandyn lär jag springa på gina och byta mina jeans som var för små. 99KR för jeans. Sjukt. Sen har jag en sen julklapp från Halebop som jag ska hämta ut på ica. En skön stor pläd med stjärnor på som passar vårat vardagsrum :)

    P.s. lägenheten är på topp nu. Städade varje liten centimeter och tvättade som aldrig förr. Glömde totalt bort att äta lunch och allt. Men nu är det fint :)) prrrretttty

    Nu ska jag jobba vidare. Det är de här timmarna som är segast. Kl är bara 13:20 och jag slutar 16:45. ooiiiii HOJ!


    Städ dag !

    Idag är det ingen vanlig dag heller, för idag är det min pappas födelsedag :) 50år ! En viktig dag ! Till eftermiddan/kvällen blir det middag i Hökviken och lite firning :)

    Nu har jag precis varit ner och lastat i 2 fulla maskiner med tvätt, nu återstår det 2 fulla maskiner till. (vi har inte riktigt orkat bokat tvätt tid på ett tag, eller who am I kidding.. jag har inte bokar tvätt tid ;P )
    Så nu ska jag tvätta till kl 3. Måste även ner på Tempo och handla lite bröd, grönsaker och fil. Emanuel åt upp sista frukosten imorse så jag får nöja mig med 2 kokta ägg tills jag tar mig en promenad ner.

    Idag är det ju den 13/1, då ska julsakerna bort. Så det lär jag oxå sätta fart med. Synd att jag inte hade så mycket nya saker hemma, vill överaska Emanuel tills han kommer hem. En fin lägenhet, kanske fixa i ordning tredje rummet på nått sätt ? Sen har vi en hög med sopor som ska ut och även disk ! Gud va trevligt jag kommer att ha det på min lediga dag. Buuut, it needs to be done !

    Kanske ska kolla klart på TopModel innan ;) Sätt fart nu Frida Karls !!!


    Blondiii eller browniie?

     

     



    Gammal bild från turkiet med brudarna. Satt och kollade igenom lite gammalt på jobbet.
    Ser ni hur sjukt ljust mitt hår var? Jag vet inte om jag saknar det eller inte. Känns inte som om jag får tillbaka den färgen nu när jag förstört det så mycket med att färga mörkt.

    Vilket tycker ni är finast? Det jag har nu eller ljust? (har knappt bilder på mig nu så ni får helt enkelt bara komma ihåg) ;P


    To lazy to look good ?

    Jag har kollat runt på lite bilder och så säger man för sig själv " gud va fin hon är bla bla bla"
    egentligen kan man själv bli fin och känna sig snygg varje dag, men jag tror inte jag har orken för det.
    Såklart så kan man ju sitta i timmar för att "finna ett fel" på de här brudarna, tänk så hade man pengar och en personlig stylist och make up artist? klart som fan man ser bra ut ;)

    Ska nog börja orka bry mig lite mer med mitt utseende. Nu ska jag iaf börja träna på allvar så man inte skrämmer folk i sommar när väl bikinin åker på.
    Ska nog även fixa håret, men lite mer till vårkanten, då blir det massa ljusa slingor och nån slags klippning, sen är det ju alltid fräshast när man är brun. men jag är emot solarium så det får bli naturlig bränna i sommar istället.
    Nya kläder? Det har jag iofs, kanske ska sluta shoppa och spara till annat, men jag kan väl börja använda min kläder och matcha ihop dem snyggt till vardags. Brukar vara så trött på morgonen att det blir det som är skönast.

    Ska iaf försöka få orken att fixa mig och dona nu ! får se hur det kommer att gå, får väl hänga upp bilder på beyonce i min walk in så vet jag vad jag ska sträva efter ;P

    Massa timmar kvar på jobbet nu iaf, sen hem hem hem och box ikväll med AnnaLena. Ska bli riiiiktigt skönt med ett stenhårt pass med lite sparkar och slag. Imorn är jag ledig :) Då blir det att städa lägenheten och tvätta tvätta tvätta !! Har bara lortkläder hemma.

    Trevlig day peops, ska drömma vidare nu ;)


    In a blink of an eye ...

    Då var det en ny arbetsvecka, och som vanligt är Frida super seg hela dagen då hon får gå upp tidigt. Jag tror problemet ligger att jag somnar på bussen, det är ändå 20min som jag verkligen sover sen öppnar jag ögonen och då ska jag börja jobba. För hemma när vi äter frukost är jag pigg när jag väl gått upp. Kanske ska sluta sova på bussen? men det är ju sååå skööönt :/

    Har jobbat som en galning idag utan att jag märkt det, men nu börjar jag bli lite eftermiddags seg. Så nu kom det frukt som jag behöver, Mandarin och ett äpple, lite fruktsocker behövs för att hålla humöret uppe :)

    Efter jobbet åker jag direkt upp och tränar. (har fortfarande sån otrolig träningsvärk från gymmandet sist, det går fort att bli otränad) men nu börjar nya pass och nyttt schem from idag. Ska bli kul. På måndagar kl 19 har jag min spinning (dock får jag gymma idag då det är match mot villa ikväll) sen tisdagar har jag min box igen kl 20 och på fredagar ska jag köra spinning, emellan där får jag ta lite vanligt gymmande. Är laddad för träning nu ! :)
    På Onsdag är det ett till kalas. Då fyller min pappa 50 år :) Men storfirningen blir till helgen :)
    Sista veckan som jag har schema på mina jobb... från över heltid varje vecka till nothing? ... djupt andetag. Någonting ska vi allt hitta på.
    Nu ska jag äta mina frukter sen börja jobba igen. ps jag längtar så otroligt mycket efter sol. 1 år sen exakt var det som jag solade på riktigt. Hann ingenting i somras :(

    Happy Sunday




    Idag är ingen vanlig dag, för idag är det my MOTHERS födelsedag :) Grattis Mor 51år
    Bakade en smaskeeens kladdkaka till mamma idag, sen kom några i släkten på fika till Hökviken. Kollade även på lite bandy på tv, sen sega det ur då tog vi en sväng förbi madde och Jonas nya lägenhet. Jag hatar att åka hem till folk och bli kär i deras inredning. Tycker det är så fint hos andra, men egentligen är det ganska fint hos oss oxå:P

    Då var helgen slut igen. I fredags blev det bio kväll, "rykten om the morgans" tror jag den heter. Den var bra:)
    Igår hade Emanuel borta match så jag tog en runda på stan med mamma och Shorty. Sen tog vi en långfika med Marlene, tessan och Katten. Mysigt !
    Handlade ett par jeans på gina för BARA 99KR... tyvärr är dem för små så måste lämnas tillbaka. Och så har jag tvingat mig själv att skärpa mig med träningen så nu har jag helt nytt träningssett. Byxor och skor inhandlades även :) I'm fit for fight ;P

    Snart är helgen slut och vi har tråkiga saker att fixa innan, tex diska, göra matlåda, gå ut med soporna OCH boka tvätt tid ! Känns inte som om vi kommer hinna göra allt. Segoparet själva!

    Njut sista timmarna nu ! Ciao

    Future !



    Underbara Thailand!
    Nu längtar jag bara till min och Emanuels trip som vi ska göra i Maj.
    3 veckor med sol, ananas, kärlek, sand och stek :) Härligt att se sånna här bilder när det är svin kallt ute så det svider på benen.

    Idag är det FREDAG ! Vad är det då? Jo... It's my day ;) Friday
    Vet inte vad vi har för planer för kvällen, men slutar kl 3. Då ska jag hem o träna direkt. Egentligen borde jag stanna på stan lite fort o köpa nya träningsskor och present till mamma. Kanske får vänta tills imorn då jag är ledig?
    Sen ska jag nog försöka laga nån god fredagsmiddag och så vill jag på bio ikväll, den med sarah jessica parker och Huge Grant. Får se hur kvällen slutar.

    Jobbfronten framöver ser inte så ljus ut. Blev av med alla mina tider i Januari på Vero pga att det är för lugnt o de har betalat för mycket på personal, då ryker extra timmarna. Sen har jag knappt nått schema på kundtjänsten längre då de är varsel. Dryg känsla att inte veta hur det ser ut om någon månad :/ Har dock sökt på Ica Maxi, hoppas Lina kan prata med cheferna och hjälpa mig. En promenad till jobbet vore ju inte helt fel.

    SItter på jobbet och kollar på lite kändis skvaller på "starlounge" och filmklipp, vanliga människor som alla blir så excited över. Iofs är jag en utav dem, men det är sjukt hur världen funkar. Men, dem är ju förebilder.

    Nu ska jag springa på toa och hämta lite te, sen äta min risi frutti och sen vänta på att ta helg !
    SOVMORGON imorn. Underbart.

    /Trevlig weekend


    Waiting for something, what is that something?

    Lyssnar på Creed - one last breath på repeat. Den är så otroligt fin. Så längesen jag lyssnade på den. Rösten han har får mig att smälta och gråta !! Kan inte sluta lyssna på den, så är det bara !

    Börjar få ont i röva av att sitta här på jobbet. Har dock 3.5 h kvar så det är bara att bita ihop. Ska väl gå till kylen vi har och välja ut något gott som jag kan tugga på under kvällspasset. Sen om några timmar kommer min skönhet och hämtar mig. Jag älskar att vara kär ! Ingenting är sådär tufft som man annars kan känna att saker och ting är. Om man är kär och lycklig är resten en piss i Missisippi :) Har en ruskigt snygg pojkvän, så är det bara, föll man för karln direkt så äre väl så. Unbreakable.




    Sitter även och småsurfar lite på jobbtid. Blir så irriterad att inte Forever 21 finns i närheten av mig. Eller hur Sara? Tänk va man kan shoppa där. Iofs är det bra att det inte finns i Sverige, alla går ändå runt i samma kläder och det är så sjukt tråkigt. Känns som det bara finns en stil. Kul när man visar nya kläder för emanuel och hans familj, dem har veeerkligen inte samma smak som mig, hans mamma säger bara "det är ju bra att du har en egen stil iaf". Haha vet inte hur jag ska ta det =P

    jag vill ha nått nytt nu.. vill resa, byta lägenhet ibland lr göra om nått i lägenheten, ha sommar, ny vardag ? Jag blir rastlös när jag gör samma sak ett tag. Måste alltid ha nått nytt.. undrar va det nästa blir ?!

    Ska jobba på lite mer nu, imorn har jag en ledig dag med Emanuel. Vi ska åka till IKEA och såklart titta in på inredningsbutiken och ove janssons innan =P Mami och Svärmor ska även med. Får se om vi hittar nått fint till lägenheten, jag har dock med lust med att gå in på köpcentrumet och kika kläder :)

    Trevlig Monday !


    Nytt fint år !



    Nyår med familjen Karls :)



    Och så bjuder jag på lite kärlek med mig och min Emanjol !

    Då var helgen snart slut. Iofs så kändes det som Måndag imorse. Jobbade mellan 12-16. Gick rätt regt, nös och snora hela tiden. Hämtade lite kartonger i Hökviken som de har tjatat på, passade på att äta lite räkor innan jag skulle hämta manne från träningen. Sen åkte vi ner till China Thai och åt mat, jag längtade mest efter efterrätten, så det blev lite glass med chokladsås :) Sen hyrde vi film med channing tatum som heter Fighting tror jag. Och en snabbis förbi Maxi, blev så sugen på salta lakris nappar :)

    Nu har vi städat och diskat lite. Jag blev lite tjurig när jag kom hem från jobbet och det fortfarande ser ut som skit när en har jobbat och en har varit hemma. Plus att det inte är min vecka då har jag även en tendens att bli rätt irriterad. Blev tom sur att nudlarna kostade mer än ris på restaurangen. jaja ! Vi är iaf klara nu och snart ska vi sätta oss i soffan med tända ljus och bara njuta. Jag har tom dukat fram fin porslin som vi ska dricka fanta ur och äta nappar ifrån. Mums

    Imorn är det en till jobbdag och killarna har borta match mot Edsbyn. Efter jobbet hoppas jag att jag har en date med Elin :) Vore trevligt.

    Nu ska jag kolla med manne hur det går med fetaost - köttfärsbiffarna som han fick nått ryck att han ville laga =P

    Ha en trevlig helg mina vänner (eller jag hoppas den har varit trevlig)
    See you Tomorrow perhaps :)

    Beach 2010 ?

    Jag vet att alla har det som nyårslöfte även om de inte tänkt på det. Det är nått man har varje år. Min pappa har sagt det sen år 2000. Haha ! Så är jag med.. men ska iaf försöka att komma igång på rikigt. Har ju nya träningsgrejer nu, nya pass och har en semester med karln att se framemot. Då ska han då inte gå runt o skämmas ;P

    Nu är det nya året här. Förra året låg vi på en strand och drack drinkar med familjen och Jocke, det här året firade vi först med bandy och bastning och tre rätters i g bo, sen lite mys i hökviken, senare hem till AP på nyårsfest och tolvlsaget firande. Dans i sofforna blev det även.. Såklart .. Shorty var ju med och hon börjar JÄMT ;P Ingen party pooper det där inte ;)
    Hade iaf trevligt, sen gick vi ut och smällde raketer vid 12 och firade med fint folk :)

    Blev inte super duuuuper sen natt.. men runt 2-3 begav vi oss hemmåt. Sov ut riktigt länge idag och bara njöt av att inte jobba dagen efter en liten fylla. Nu ligger vi och kollar på "air bud" och snart ska vi till Hökviken för ännu en 3 rätters middag kl 4 :) Tur att vi har våra mammor ! Blir nog även lite bastu senare, sen lär det hämtas en bil i g bo också.

    Får se vad som blir nytt detta år.. året som var har iaf varit utöver det vanliga ! Kommer inte ihåg när jag har mått såhär bra senast såhär länge. Träffat nya människor tack vare bandyn och min stora kärlek <3

    Hoppas ni överlevde gårdagen och ta hand om er idag ! So long  for now :)

    RSS 2.0