Wednesday

Jag är inte den bästa bloggaren precis, men nu kommer ett inlägg :)
Idag har det regnat hela dagen så inget jobb för min del. Jag o Emanuel tog en vända på stan sen drack lite kaffe hos Shorty på jobbet. Sen har vi bara hängt lite i grycksbo, lagat riktigt goda varma mackor. Mums. Han o bröderna åkte precis till sthlm o ska kolla på Hammarby - Aik. (får se om de överlever klacken, uusch)
Så nu sitter jag här hos Sundqvist, lite lonely, men alldeles strax ska jag åka till Madde och vi ska hyra film medans karlarna våra är borta. Blir trevligt. För idag är det verkligen filmväder !!
Lite senare ska jag nog städa ur mannes garderob =P
Nu har jag setat i en halvtimme och försöker hitta vart man anäler sig till a-kassa?! jag hittar inte... jag hittar massa skit men inte hur man VILL BLI MEDLEM. Hur svårt ska det vara. Nu skiter jag i det

I måndags var vi på småstadsliv 2 på folkets hus. Den var faktiskt rolig.
Tisdags åkte vi till svärmor på besök och sov kvar hos henne i hennes nya lägenhet o spelade lite familjespel:) (tyvärr så hatar jag de spelen mest av alla i världen, sånna där geni fråge spel, FYFAAN)
Igår förlorade United mot Barca i finalen. Riktigt tråkigt, men man kan inte tro att man vinner en final med det där spelet som manchester hade igår. Funkar bara inte :/ Next year..
Imorn kväll är det lugnet som gäller, kolla på bs. Dalkampen? äh vet inte va det heter, men de ska spela fotboll, innebandy o handboll iaf :) Ska bli kul.

Mammsen min var på bra humör igår, skulle shoppa lite.. hade en seg dag då är shopping alltid botemedlet. men så fick jag en tunika klänning och en chill t-shirt från GinaTricot :) Mycket glad blev jag då. Och så vet jag nu att jag ligger plus när det gäller min ekonomi. Har betalat tillbaka daddy everything !! Nu är det bara att trycka ner pengar i spargrisen hädanefter.


Nu kom Mannes farfar.. haha han är så rolig, han bara kommer o går jämt Man vet aldrig när han dyker upp.

Have A Great Day People


Saturday Baby

Idag var det strålande sol när jag vaknade. Vilket betyder: mkt folk på geislerska :) Och det stämde bra det. Blev en rätt seg stängning, mycket kunder och en massa städning.
Just nu sitter jag hemma hos Cissi, eller vi är i hennes mammas o pappas lägenhet. Riktigt längesen vi var här nu, brukade allt di "hänga" här efter skolan och sova och äta mellanmål =P Vi har precis lagat Enchiladas (man blir riktigt mätt och spyr nästan efter en var) men vi var ju hungriga, så vi hade gjort en till taco gratäng.. trodde inte det räckte med enchiladas.. det slutade med att vi inte ens rörde gratängen. Men tror Cissi blev lite småsugen nu igen =P
Vi ser på "waterboy" på tv nu och snart börjar "hundtricket" :) Chill kväll är det verkligen. Ska ta en paus snart o åka hem o hämta lite kläder sen hit igen och vänta på att karln min ringer o vill ha hämtning från förfesten. Hemsk flickvän men jag blev verkligen glad när han ringer o säger "kan du inte hämta mig innan krogen ? jag vill vara med dig, är nog bara med på förfesten" ooooohhhh I'M TOTALLY IN LOVE with that dude <3 vaddå hemsk flickvän? det är väl klart man blir glad för det, eller hur ? tooffleriiiiii ;)

Idag åkte min andra love till Turkiet. lorree balcan, en hel vecka. Tråkigt att hon kommer vara svart när hon kommer hem o jag kriiit viiit. Meeeen meeen, skynda dig hem Lorrdii !!!!
Shorty har varit borta hela helgen i halmstad o hälsat på Linda, jag ångrar att jag inte följde med, men iofs har jag inte råd. Men de verkar ha det skiiit kul. LINDA .. jag följer nästa gång jag lovar !!


Det är lite fult, cissi sa nyss att hon har rethosta .. och det har jag oxå precis fått igen. Nu sitter vi o hostar som idioter, nästan så vi får kvällningar.


Nejdu, nu ska jag dega lite mer. Trevlig helg :)


Deslenguado

That's me enligt Emanuel. Han börjar bli flytande i Spanska nu. (Vi hittade en spansk lexikon hemma)

Inatt blev jag lite sjuk, ont i halsen, lite halv rethosta, huvudet känns tungt och kroppen är kokhet men jag fryser. Drygt, har inte råd att bli sjuk.
Shorty o Lina åker till halmstad idag, som jag veeerkligen vill med på men har inte dem pengarna borde jobba nu under viking line istället, synd bara att det regnar till och från idag så det kanske bara blir nån timme nere på Geislerska. Bättre än inget ?

Och om ni undrar vilket bikini det blev ... så blev det den högra :) Zebra aktiga. Några tjejkompisar hade leopard.. så man kan ju inte gå runt i lika, leeooo liigaaan

Igår fick jag veta världens bästa nyhet. Jag är skyldig pappa lite mkt pengar... nu har jag fått tillbaka 5200:- på svenska skatten och 5300:- på norska skatten :)) all my skuulds is borta, ligger tom lite plus nu. Underbart.

Nu ska jag kliva ur min oerhört fula men sköna kamoflach (hur stavas det?) mjukisdräkt och göra mig redo för lite jobb :)

I believe it, when i see it



Jag är kär !! Kolla in de hetaste bikinisarna this summer. Jag vill haaa !!! Men vet inte vilken. Så jäädrans otroligt snygga iaf. Kan man beställa att vara lika brun som hon på bilden oxå ?

Rainiiiiiiiiiiiiiing

Då har det varit helg. Egentligen ska man jobba idag, men nu när vädret är som det är så är Geislerska ganska så stängt. Börjar kännas tråkigt att vara vara ledig när det är dåligt väder :/ Men va gör man inte för att jobba!?
Helgen har varit bra. I fredags tog jag det lugnt med Loredana och kollade på lite serier. Lördags var det först jobb, stängde tidigt för det var så lugnt. Lite för kallt än för att njuta ute av att äta glass. Senare på kvällen var det Bandy lag fest ute i Danholn hos Henniger. Så jag o shorty satt hemma o fixade till oss, lite snabb mc donalds mat, locka hår och drack rosé... kände redan då att de kunde sluta illa. Rosé är inget säkert kort. Festen var trevlig. Riktigt mysigt ställe, åt lite mat, dansade and so on :) Blev lite kalas .. sket i krogen. Så åkte vi hem till grycksbo med våran svarttaxi. Manne lådsades vara från hans land tror jag .. kallade honom för "kompis" hela vägen, men iofs hörde jag inget... kmr knappt ihåg taxiresan hem. Somnade direkt jag kom hem, vaknade vid 7... ensam i mannes säng med klänningen och strumpbyxorna på. Manne sov i hans pappas säng. haha. Kanske var lite dragna ändå ? :P
Drygt jävla bakis igår, verkligen hela dagen. Riktigt hemskt. Men det var strålande sol, så vi var på hökviken o myste sen åt vi otroligt god grillad mat hos mammsen o pappsen.
Så helgen var bra :) Nu är det en ny vecka, hoppas på fint väder. Så är det viking line oxå, lär bli en hel del jobb då :)

Vill ha lägenhet nu. Har kollat lite idag. Ida o jocke .. kan inte vi ta eran ? PLiiizzz vi tar hand om den !!!!! ;)

Ska iväg o träna lite senare, sen hem till mannes mamma o hälsa på lite. Just nu är allt grått.. man kommer inte på nånting att göra. ÅÅÅH nu hör jag att Emanuel har satt sig o spelat fifa. Jag orkar verkligen inte spela fifa nu, jag är kasss !!! dryg kommentator röst oxå "en tackling i gliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid"


Jag ser framemot hösten även fast jag inte har nånting planerat så känns det som om det kommer gå bra, saker kommer lösa sig. Fortsätt tänk så Karls. Ska börja kolla jobb redan nu till senare. Jobb, en fin lägenhet, sen börjar bandy säsongen, cashar rullar in på riktigt..... ååh Men först så har vi ju sommaren. Den får vi inte glömma bort :))


Nu skA Vi vara lata o göra pizza i ugnen. Hembakat? nee, bara att skjutsa in i ugnen.

Mamma .. jag önskar mig en receptbok

Shorty .. du är vår extra mamma :)


Lill lördag


Idag fick Emanuel jobb. Grattis grattiiiis:) Äran att få jobba med Anna Nykvist, han kommer få det bra :) Så pappa tyckte att vi skulle fira, så efter jobbet åkte jag o pappsen o köpte Thai utanför ÖB. Dem gör riktigt god mat, tur att jag inte bor kvar i hosjö .. då hade de fått en stamkund.

Nu är det dags för fotboll. Manchester :)

ps, min karl är lite dryg.. säger att han inte får läsa när jag håller på att skriva blogg men han tjuvkikar iaf :P drygoooo;)

Vardagen har börjat

Jobb och jobb :) Blir glad så mycket jag får. Riktiga sommarn kom nu, vi vill ha värme o sol varje dag.

Helgen har varit lugn. Skönt faktiskt, i söndags åkte vi till rösjön o fiskade, tänkte ge det en chans (brukar inte ha tålamod) det var jag, shorty, jocke, manne, pappsen o mammsen. Klart ALLA får fisk, jag var inte ens i närheten. Det ända jag drog upp var sjögrös o pinnar o fastnade i träd. Blir iaf ingen nästa gång.
Idag slutade jag tidigt, var riktigt segt på Geislerska, fortfarande för kallt för att många ska sitta ute o fika. Fick ta en snabb runda på stan för det var så lugnt, letade klänning.. såklart duger ingen. Slutade iaf vid 2, då kom Manish o hämta mig. Sen har jag varit uppe o tränat med mor. Har äntligen skrivit in mig nu på Nautilus. Känns bra. Fick billigare oxå för jobbet mitt :) kanooon med tanke på min ekonomiska sida.

På jobbet idag kom det en hörselskadad kille o ville sälja nån kalender, så han visade en lapp där det stod att han var döv osv skänk pengar hej o hå. (om jag hade såå kompis) .. var inte säker på hur jag skulle förklara att nej, jag kan tyvärr inte. Ville förklara att jag inte äger stället så jag kan inte bestämma. Men jag kan inte teckenspråk, så stod o vifta lite med händerna, pratade samtidigt o kom på mig själv att han inte hör, men sen efter ett tag börjar jag istället prata engelska. Tror jag att han hör bättre då ? Faktiskt en svår sits =P Det slutade me att han fattade för jag ruskade på huvudet.

Nu ska jag mysa lite med karln min :)

P.s. jag vill ha en klänning till helgen. jag vill oxå ha en snygg bikini i sommar. Jag vill ha en till sak... ett par fina skor, sen vill jag oxå klippa mig. Skulle inte sitta helt fel heller att vara solbränd. Nått mer ? näää nu får det va.

Jo en till sak ... jag har tröttnat på att skriva blogg. Det var inte min grej



kyss määä

Sitter hemma hos han den där Emanuel just nu. Jag brukar kalla honom för min pojkvän, vi brukar säga det. Just nu sitter han på toan , doing number one or number two i dont really know. Hur som helst så är jag rätt så kär i honom. Men shyy, ni behöver ju inte säga det till han. Låt det vara top secret ;)

Vi är som små barn tillsammans ... :) det känns som han behöver lite love just nu ... ser så ut på han så LATER people o ha en trevlig helg !!!! :)

Är svenska sommarn här ?

...det ser så ut. Regn, regn och åter regn ?! Jag vill inte ha grått. Visst kan det vara mysigt att bara ligga inne o peppra filmer o pilla sig i naveln med sin husband. Men när man har ett jobb utomhus och inte får jobba ifall det blir dåligt väder .. nee då kan det bli trist. Geislerska behöver SOOOL ! Imorn ska vi iaf öppna o kolla hur många timmar det är fint.

Igår blev det jobb ett tag sen fick vi stänga tidigare, träffade på Sami o G o följde me dom o spelade lite biljard. Tyckte det sög ordentligt i början men sen blev ju jag ett hot och svin bra. Vann iaf en gång, man tackar man tackar ;)
Senare vare dags för fotboll, hade planerat allt så bra, mat framför fotbollen o så skulle Emanuel komma direkt från ludvika.. en liten miss .... när jag letar efter kanalen så HAR VI DEN INTE. Vi fick se hockey istället, inte alls lika kul.

Lovade pappa att ta hand om Simon idag medans han var borta, är int eså bra på att gå ut med simpen. Gick iaf ut 2 gånger .. men nu när jag kollade ut .. så sitter hunden o bajsar på gården !? kunde han inet bajsat tidigare? neeej för då regnade det o han vägrade gå längre. Fjant hund, se hur bortskämd man kan bli

Schyst, frågade pappa nu på msn "va vill du äta ikväll" .. fint svar .."gratinerad hummer"? haha DREAM ON
 
Snart är det helg igen och jag har inget planerat, undrar hur den slutar. Hoppas på fint väder iaf.

Nej, nu åkte Manne o träna.. lär väl oxå vara duktig, han ska ju trots allt vara min coach.. så jag ska låta maten smälta i magen lite sen drar ja på mig ful kläderna o tar en löptur i hökviken. Phuu får se hur långt jag orkar.  //LATER


Less is more ?



" Pearls for Girls " Underbara smycken. Kan gå lös om man hade dem pengarna att spendera.

Idag blev det inge jobb för mig inte. Regn och kallt, ska bli samma väder imorn. Vad ska man göra istället för att jobba ? Tror jag ska träffa Erika imorn iaf. Har blivit allt för lite sen jag flyttade hem tyvärr.
Är lite rastlös nu. Manne åkte precis till dumma Ludvika. Efter Systerns flytt i helgen och bilden på hennes jävla walking fucking closet, blev jag skit sugen på att flytta oxå. Inreda precis hur man vill och ha baraaa egna saker. Helt underbart. Några trippar till IKEA och sen tusen fler trippar till DollarStore. Underbart bra, billig och fyndig affär. Perfekt för karls.

Jag mår riktigt bra nuförtiden. En sak är då ett minus, ett stort minus. Det är min ekonimiska lilla sits. Att ligga på noll och vänta 2 mån på första lönen är INTE kul. Jag vill kunna lyxa. Äta ute när jag vill, shoppa precis när jag känner för det, åka på korta resor, just treat yourself. Det får vänta ett tag till, skit drygt men i know im not the only one struggeling.

Funderar på att göra nått nödvändigt idag, igår blev även en seg dag, ska nog städa lite, ta reda på lite tvätt, rensa skåp så jag vet vart jag lägger viktiga papper..lr borde lägga viktiga papper. Sånna roliga saker ska jag sysselsätta mig för nu och senare hem till Loredana och kolla på "ballar av stål" o göra lite käk. Yum

Lovely Monday

Sweet Sunday

Så jävla segt med söndagar. Men så fruktansvärt underbart. Man FÅR göra INGENTING utan dåligt samvete :)
Väntar på pizza nu som Emano o Westman hämtar... gööööötti

Helgen var lugn. Har börjat jobba nu på Geisleska. Riktigt kul faktiskt. Kö hela tiden, men jag får jobba ute o träffa folk o iaf se solen. Så det funkar :)
Igår blev det grillning efter jobbet hos Sundqvist.. sen bio. Xmen. Tyckte jag var världens bästa flickvän som ens följde med. Tyvärr så tyckte jag att den var riktigt bra :P

Shorty o Jockmock har flyttat nu. Vi hjälpte dem i helgen. Lägenheten är faktiskt stor o det blir nog bra. Även fast jag tycker om deras gamla ställe lite mkt mer.

Nu kom maten !!!!!!!!! Seeee Youu


RSS 2.0