SummerGlow



Ännu en ny bikini, sitter bara o väntar på att jag ska få hem den med posten. Visst är den en beauty? Inte för att jag har tid att sola o bada, men alltid kul med nya. Får använda alla på sista minuten resan med min lovely :)

Nu är midsommar över. Brukar inte göra nått så speciellt den dagen, men verkar som om det är världens bästa helg för grycksbo'arna. Fin brunch hos svärfar först i fredags. Middag hemma hos oss, satt bara ute nere vid nya däcket o drack några braköl. Manne o Pappa karls tog lite för många =P I lördags blev det dössberget/pumpbolaget. Det var helt ok. Förfesten var trevlig med dans o kubb, sen promenad till berget :)
Nu blev det sommar helt plötsligt ! Riktigt varmt igår, ännu varmare idag. Mycket folk på jobbet.
Däcket är nästan helt klart nu, underbart att sitta nere o njuta.
Dags för en ny träningsvecka. Igår efter jobbet körde jag o manne ett pass. Han åkte inlines och jag vrål cykla bredvid:) hur kan man vara så snygg när man åker skridskor o inlines? muuums vilken karl ;)
Nu ska jag dricka upp mitt te, sen väcka mamma and head for the gym o innan jobbet ett snabbbesök på kopparstaden för lite mer info om lägenheten. I'm Longiing
//Great day

Small things in life

Vad ni än gör, köp inte tryffel som efterrätt på harrys. Det är bara en klick stark äcklig choklad. Jag som trodde det var moss och jätte gott. Waaay dissssapointed
Annars va kvällen trevlig, middag med härliga människor. Åkte till g-bo rätt så tidigt. Förvånad? Njaaaaa

Ska skriva på lägenheten idag efter manne slutar jobbet :) ska inte ha öppet på gayan men ska snart dit o fixa gården lite, torka golv och ta emot varor som kommer. Så lite nytta blir det, sen en sväng förbi arbetsförmedlingen och skriva in mig... en rolig sak hände igår på jobbet. En "dam" som brukar fika hos oss va där igår, så helt plötsligt frågade hon mig "har du jobb efter det här lr ska du börja skolan ?" JAAAAG söker JOOBB har inget alls efter det här. Så hon ville att jag skulle jobba Juvelen hos henne. Den precis bredvid Gina. Oooh hon räddade min dag. Inte säkert man får det, men ska iaf höra med arbetsförmedlingen. Jobbar för dom isf. Så good luck frow :D

Nu har vi besök från östersund så ska va social :) Treeevlig midsommar långhelg oooh va skönt

Friday baby

Studenternas dag. Kul för er, jag vill oxå göra om den dagen !! Har iaf firat Julie nu och träffat hennes underbara släktingar. Kom nyss hem är otroligt trött. Blir nog att sova sen hämta Emanuel inatt när han kalasat klart.

Jag har hittat en ny blogg som jag besöker varje dag =P En skit cool tjej, så jävla snygg klädstil, helt annorlunda, naturligt snygg.. aah allmänt cool, Kolla in hennes blogg ... nataliek.blogg.se (nästan natalie karls tyckte ja va fränt) ;P

just nu vill jag gosa med min pojkvän som inte är här. uffff

Lediga dagar

Nu har det varit dåligt väder och ska fortsätta så, geislerska har stängt, men kaanske ska jobba några timmar idag beroende på hur sugna alla studentföräldrar är på att fika ute innan allt händer. Egentligen har jag inte tid med det nu när man har planerat andra saker.. eftersom Manne jobbar ska jag fixa lite saker åt honom. Systemet o studentblommor osv. Jag fixade klart allt igår så det var skönt :) Hoppas Jullan blir glad för presenten, jag vet att hon kommer bli det om några år iaf :)

Igår kväll var ja och Shorty på bodypump på gymmix. En härlig ledare hade vi. Jävlar va drygt det var, men riktigt skönt. Mina armar var spagetti efteråt orkade knappt tvätta håret efter. Sen så hade jag träningsvärk innan.. konstigt nog så har jag inte så ont i kroppen idag ändå =) yeay, träningen kanske börjar ta sig. Får se om man hinner med ett gympass uppe på nautilus idag.

Lite senare hade jag tänkt att jag o mammsen skulle börbi brudarna Williams. David är hemma såklart o saras underbara moster o mormor o resten av släkten, så den får jag inte missa :) kmr bli väldigt trevligt

Imorn vet jag inte heller om det bli jobb, annars måste jag nog hjälpa till o gräva lite på gården här hemma, vi håller på att bygger bastu och ute deck och inglasat. Så det kmr se otroligt fint ut om några veckor :)
På kvällen blir det tjejträff hos malin. Kan behövas nu, känns som de va längesen jag träffade allihopa.

Men hörrni .. jag har ju en GREAT nyhet. Jag och Emanuel flyttar till knoppen den 1 September. Till en rymlig trea :) ligger så bra till det kan inte bli bättre. Bor nära cissi och erika :) vi har nära till hökviken, vi har nära till stan vi har bajs nära till lugnet där ja o han kmr hänga hela vintern (heja bs) :P Känns riktigt bra, nu gäller det att spara pengar o jobba på. SOL KOM FRAM så frow får jobba !!

NU ska ja fixa till mig lite, kan nog inte springa runt me pjamasen på stan även om det vore guuuld så skönt.
Ha en bra dag alla studenter !! FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEEEN ... you guys are so yesterday ;)

Game On

Mamma är rolig. Sitter ju här o ska skriva blogg så säger hon "har du oxå såndär blogg som sofija?, hur kommer man in på den ? vart är resten av bilderna ? gå in på facebook så får jag se hur det ser ut" dryygo. Hur kan man ha noll koll ?

Hur som helst ... igår sken solen och det var så mysigt. Vi åt middag ute o njöt. Idag vaknar man och det är bara grått grått grått och regn. Det betyder väldigt lite jobb för fröken Karls. Cyklade iaf ner till jobbet i regnet och började fixa lite så fick man väl se hur länge jag blev kvar. 5 min efter jag öppnade skulle jag stänga. Ist väntade jag på leverering av varor och plocka upp dem sen stängde jag igen. Så 2 h var jag iaf där, vilket pass :P
Tog hojen och cyklade uppför dryga svärdsjögatan till Nautilus och körde mitt gympass, börjar komma in i det där nu känns bra :) Var helt slut efter träningen så tog en kopp kaffe uppe på lugnet cafét me några jobbnissar, var fortf för seg i benen för att cykla hem så jag följde me Anders o kika på nya cafét vid hopptornet. Seeen vare dags att åka hem igen.
Farmor o farfar va här. Lagade lite lunch o hällde i mig.

Nu börjar paniken komma igen, Vad ska jag göra i höst ? Det finns inga jobb. JOO det finns det, det är bara så att jag vill ha ett bra jobb som jag trivs med och även tjänar nånting på. Sånna finns det inte gott om, lr så vet jag bara inte vart dom är ? Annars äre väl lätt som en plätt att sysselsätta sig med nått, men när det gäller hösten .. då börjar jag bli kräsen.
Ringde cederoths idag, men där har de börjat med varsel så det såg inte ljust ut. Får ligga i lite här o var.

SOm det ser ut nu ska det bli dåligt väder i 4 dar. Så vi kmr troligtvis ha stängt om himlen inte bevisar motsatsen. Så imorn  blir det mer träning, först gympass sen träffa min spilly som kom hem idag och erikers imorn över en lunch kanske ? Senare på kvällen så ska jag o shorty på bodypump på gymmix :) Bra dag låter det som !!

Nu ska jag städa till i rummet lite. Snart kommer Emanuel hem från jobbet och vi ska ta en powernap innan vi ska iväg på lägenhets visning :) iihh späännande. Jag vill vill vill att den ska vara fin  ! ! ! help me with this one

/Ha en trevlig "small-saturday" ;)


Kors i taket

Frida Karls är uppe klockan 7 och ska iväg o träna. Börjar inte förrens 11 :)
Inte alla dagar det händer inte. SÅ nu ska jag packa väskan och cykla i solen to mah musiiikaaa, träna sen basta !

Imorn ska vi titta på en lägenhet.. håll tummarna att den är fin ! ! 
 
Great Day Fellahs

Sunday

Nu är helgen snart slut. En snabb genomgång av helgen... fredags var det födelsedagsfest hos stööp. Vi skulle ha hemma fest, såklart blir alla sugna på att gå ut... men jag o manne giick hem. Jag skulle upp o jobba plus att vi är rätt panka. Igår blev det lite jobb först, sen åkte jag, mamma o fia till säter o hälsade på Erland. (gammel morfar 93år) han fick en stroke förra veckan o har inte varit klar i kolan sen dess. Han var väldigt borta när vi hälsade på. Tråkigt att se han sådär. Han är fortfarande min idol. Han och Ingrid kommer jag alltid att se upp till.

På kvällen var det dags för fotboll. Bajs match iofs. O stackars min henke som fick reda på att hans bror hade dött:S zlatan gjorde inte ett skit. kim missar en straff. sverige hade bra spel i en kvart sen ger nilsson bort ett mål o där rök VM. Vi kollade på matchen me stööp o jonas.. men fort därifrån. Sura miner efter skit fotboll.
Idag var vi till ludvika o hälsa på farmor o farfar, kollade på gamla kort från usa. jag o shorty skratta så tårarna rann. vilka jävla kläder, men lite söta var vi allt :)

Jag mår så otroligt bra. Min älskling börjar jobba imorn första dagen på haga optik. Han ligger bredvid mig nu o vill sova, små "grymtar" lite föör han inte tkr om att jag skriver när han ska somna =P Ska lägga mig med min finaste nu.
Emanuel Sundqvist .. du är underbar

Godnatt hörrni :)



regn, rusk och skit

Tråkigt väder, igår var det sviin kallt. Inge jobb för mig, nej nej, tråkig dag för cruising, tur att jag inte tycker om sånna där fula bilar då. Det ska vara SUBARU IMPREZA GT :) rejäääla grejer det

Imorse var jag på kvinnokliniken o tog ur min p-stav. Den har varit lite halvt bedrövlig på senaste så nu får det vara !
Tror inte sköterskan gjorde det så bra, hon var svinnöjd för det gick så fort (tyckte inte jag) sen fick jag ett plåster jag skulle ha i några dagar.. kollade till det lite senare, då hade det runnit massa blod så vet inte va ja ska göra nu .. va nära där att låta mamma tejpa om det .. men kom på i sista sek att ja inte litar på henne me sånt.

Skippar nog boxningen ikväll uppe på Nautilus, har haft konstig huvudvärk, det bara spänner till o värker i huvudet då och då. Sen tror ju jag att min arm är förlamad bara för jag har linda runt den o grejer så då kommer jag va så mesig på träningen. Boxing is not meant for pussies

KORS I TAKET btw, jag gjorde en bra sak idag. lagade chili con carne helt själv. Och vet ni vad Emanuel sa ? Att det var den godaste han har ätit. Och han sa nog inte ens det för att vara snäll. Think he meant it :) iiihh kolla ... jag kommer vara så duktig när vi flyttar sen. Mums o lalllaaaaaa

Idag fyller stöpiis år, så imorn blir det kalas för henne. Tror hon kommer gilla våran present till henne, det skulle jag iaf ha gjort :) Hon fick iaf en underbart fin present av karln sin idag.. förlovning !! iiiiiiiiiiiihhh glad för deras skull :)))

Nu ska jag äta lite kakor + dricka kaffe sen hitta nått i garderoben som jag ska ha på mig imorn ! FAN vilket problem

Beautiful Sunshine

Värmen är verkligen här. Riktigt underbart, lite ovant bara. I fredags vare dalkampen uppe på lugnet som vi kollade på. Tyvärr gick bs inte hela vägen men det var kul att se.
I lördags blev det jobb sen grillning på tansen i g-bo, efter det hem till malin o kennet i stan o sen en timme på harrys. En riktigt onödig timme, men men.
Igår hade jag en underbar söndag. En ledig söndag, i SOLEN, Stekte från morgon till kväll. Först i grycksbo sen blev det playa hökviken och jag o shorty gjorde mat o efterrätt till mamma på mors dag. Invigde min nya bikini, och tog även årets första dopp :) Sviiin nöjd och sviin kallt. Benen domnade bort, shorty hoppade i först då fick jag oxå lov att tvinga i mig själv.

Nu är det dags för massa jobb och falukalaset som dyker upp, inte mkt ledigt då inte men behöver ju pengarna.
På torsdag fyller även Madde Stöpiis år så fredag blir det fest :) Har nått att se framemot.

Äntligen så är karln klar med meckningen med bilen.. så nu är det mysdags. YesOOHHyees


So long suckers :)


RSS 2.0