!!!!

Hatar idag ! Förlåt men det är sant. Allt går förjävligt. Äcklig lunch. Jobbar HELT själv på hela stället nu och det är fredag och dem flesta jobbar halv dag och jag ska sitta här till 9 !!!
gud va jag klagar men va ska jag annars göra här !!! jobba kanske.

Sen är världen så liten och allt är så hemskt :( gamla grannar har varit med om en olycka. Hon blev bara 16år :( Hennes syster som jag spelade fotboll med vet vi inte om hon klarar sig ännu... KÄMPA !!!!! och brorsan fick kolla på när dem föll !!?!! Att det kan hända så hemska saker. Familjer krossas, människor dör !!
Man ska tänka varje dag på att ta vara på varandra, hålla hårt i sina nära. Vad som helst kan hända. Verkligen vad som helst.

Jag vill bara hem. Lägga mig under täcket och bara vara... vill hem :(

Fredag!

Inte lika glad som jag brukar vara att det är fredag. Världens finaste väder ute. Och jag måste sitta inne på ett kontor hela dagen. Emanuel slutar jobbet klockan tolv. Jag BÖRJAR jobbet klockan tolv. En sånhär fin dag vill jag spendera ute med min karl. uuuuuuuusch nu ska jag istället sitta inne tills 9 ikväll. Och imorn är han på bandy hela daan och på söndag jobbar jag sen är det RÖV vecka framöver igen. Jobbar till 8-9 HELA jävla veckan. Oj va sur jag är. Förlåt. Men live is SHITTY some times.

Hur som helst ska jag ha trevligt imorn ändå. Jag sara hennes mamma och granne åker till ikea. Då får jag väl shoppa mig på skit bra humör ;D iofs är det bara idag just nu som jag är lite halvgrinig för jag inte vill jobba kväll en fredag. DESSUTOM har jag fått den här tiden 3 VECKOR i rad !!!!! lugn karls ... ! folk har det värre.

Sen imorn kväll ska jag och sara kanske beställa lite ifrån forever 21 :))) och så ska vi ha vänner maraton och dricka det bästa som finns .. TE :) nej cola måste vi nog oxå dricka :P

Nu ska jag börja jobba. Tur att det är lite att göra ! Hoppas folk har bätre saker för sig idag än att ta kontakt med kundtjänst =P

Trevlig helg, och ni får väl ha en rolig fredag. Suckers !! .............längtar tills ikvääll

Tired eye !

Uuff va seg och trött jag är. Måndag var inte så lätt ändå.
Helgen har varit underbar. Väldigt skön. Har bara umgåtts med Emanuel :) en ledig helg tillsammans är nog det bästa man kan tänka sig.
I fredags var vi hem till grycksbo och åt middag med Sunken familjen sedan såg idol.
I lördags var jag o Mani till dollarstore, hälsade på kenneth och Malin. Malin har 2 veckor kvar sen kommer barnet.. iiihhh så sjukt o så kul. På kvällen hade vi ett bokat bord på Broken Dreams för mig manne Fia och jocke. Vi älskar den restaurangen. Stammisar ska vi bli.Var inte supernöjd med valet jag gjorde men nästa gång blir bättre och då ska jag ha efterrätt :)
Sen åkte vi bara hem och tog det lungt framför en film med DOODLES :)
Igår jobbade jag på Vero, sen skulle manne byte till vinterdäck i gbo, så åkte vi hem o städade ihop lägenheten lite. Vi insåg att det blev mkt roligare när vi diskade tillsammans och sjöng samtidigt ;)

Så nu är det dags för en ny vecka. Och jag är ledig HELA helgen som kommer. Synd att manne är borta hela Lördagen men jag har ju några brudar jag inte har träffat på ett tag heller så det blir nog bra :)

NU är jag såå trött i ögonen. Har ingen bra dag på jobbet än sålänge. Det är alltid kallt och jag blir trött av att titta på en dator. Väntar på att frukten ska komma nån gång !!
Ikväll blir det hem o laga mat lite fort sen vill jag hinna åka iväg o gymma lite.

En sak.. fy satan vilket hemskt väder. Man mår inte bra för fem öre utav det här. OCh såklart väljer jag dem värsta skorna man kan tänka sig en sånhär dag. Började 9 imorse kl är 12 nu och fötterna är fortfarande super blöta. Inte undra på att man fryser.

NEJ nu måste jag sätta fart med jobb. Ha en bra måndag :)

FREDAG friday FRIDAS dag :)

Tänk att många bara har en dag om året som är sin egen. Jag har en gång i veckan PLUS min födelsedag. Hur bra har inte jag det ? ;) hiii

Idag är jag på topp !! skulle kunna flina sönder min mun, le så att tänderna ramlar ur och colgate måste hitta på en ny reklam !! Så jädrans på G är Karls idag !

Började dagen såklart på världens bästa sätt ... vakna upp bredvid den finaste människan i världen. Sedan till lite fler underbara människor .. vi hade möte på vero Moda med mina tjejer. Blir så på G av deras "pepp talk", hur bra vi är, hur snygga vi är, hur bra vi är på att sälja .. med det här jobbet SKA mitt självförtroende snäppas upp en nivå eller två. Underbart !!!
Vi gick igenom viktiga saker i butiken, hur vi tänker med färger i butiken och lite annat smått och gott. Startade även mötet med en gudomlig frukost så magen är på topp :)
Passade på att prova lite kläder och jeans i olika modeller innan jag började på andra jobbet.

Tog en snabb vända på kupolen. Hann med ett samtal med min saknade Loredana, lite catch upp är alltid viktigt.

Nu satt jag mig vid jobbet och ska ladda på tills kl 18 ikväll. Då blir det hem till min karl och sedan middag i grycksbo med fina svärföräldrar :)

P.s våran hall är klar, den är fräsch nu. Jag tkr dock att färgen känns lite halvskum men Emanuel tycker om den. Plus att vi har fått upp lite lampor, snart ser det ut som ett hem :) Kanske ett ikea besök imorn ? ...Snuddar åt det hållet. Båda är lediga ! Hur ofta händer det en Lördag ? tjohooo
Btw så ska vi på middag imorn kväll på Broken :) Vi kommer bli stammisar där. Just love it !

NU måste jag jobba, börjae för 5min sen. woopsy. Om några timmar helg.
HA DET UNDERBART. Kraaam

Henrik Larsson



Största stjärnan i min värld, hela världen !
Efter alla hans underbara år ger MIN, min MIN henke lilla larsson upp fotbollskarriären. Så otroligt sorgligt, att inte få se han mer spela den finaste sporten ! Nu håller jag tummarna för att han vill satsa på att bli tränare :)
Karln fångade frida karls hjärta tidigt i hans Celtic karriär och har varit en favorit sen dess. Än har jag inte fått träffa han ansikte mot ansikte, skaka hand och berätta att jag är det största fanset han nånsin har haft ! För det är sant. Det är kärlek, kärlek till en fotbollsstjärna. Inte "jag är kär i dig kärlek" =P HELT annan. Han är bara en genombra människa på alla sätt och har visat det i aaaalla dessa år.
T om när jag spelade i korsnäs hade vi våra egna namn, jag hette "henke karls" på plan, gjorde verkligen inte bra ifrån mig uppe på topp så jag hamnade nere på backen, men huvudsaken är att jag försökte va som honom;)
Jag tål ingen som säger något dumt om den här människan, tänker ni efter så är han en av dem mest unika spelaren/människan som nånsin har funnits. Det tycker iaf jag och jag kommer ALLTID att vara helt såld på honom ! FOTBOLL = Henkrik Larsson. Så är det bara.
Taaaack Henke för din underbara fotbollskarriär och alla sjuka matcher och mål som du har gett oss, OFÖRGLÖMLIGT.
Meen, en dag ska jag träffa honom. Det känns som jag känner honom haha men han har inte en jävla aning vem jag är. Stackarn.. han kan ju inte sluta med fotbollen innan han vet att JAG är hans galna lilla tokiga fotbollsfan. Jaja ! Innan jag eller han dör så vet jag att en kram och ett hej ska jag tamefan ha !!!

<3
Jag vet jag låter lite besatt. Tyvärr har jag ingen ursäkt, för lite besatthet är det.
Skiter man väl i .... eller hur ;)?

Fin söndag !

SOVMORGON ! Helt underbart. Vaknade vid elva, låg o drooog oss i sängen. Helt underbart.
Igår var det kickoff med Vero Moda tjejerna. Riktigt härligt gäng, åt massa gott hela kvällen och drack vin, sjöng sing star, lekte lekar o hade riktigt trevligt :) Vi är bra vi !!

Gud va jag tyckte om min söndag idag. En ledig dag ! Emanuel var så hungrig imorse så han ställde sig och gjorde köttfärsbiffar med fetaost. Bra frukost =P
Sen åkte vi ner på stan och fikade på Waynes med Tessan, Olle, Cathrine, Steffo, Mattias o lillsöta Noel. Mycket trevligt :)
Jag och Emanuel åkte vidare till kupolen sen för att shoppa lite. Inte till mig men till karln :) Vi älskar hm. Så fina och billiga kill kläder. Hittade massa tröjor som passade karln perfectly :)
Middag i hökviken senare, fick en ny lampa som mamma hade gjort till oss. Åkte hem senare för att sätta upp den. inte det lättaste. Manne flippar ju, kortast stubin när det kommer till sånna saker. Haha jag blir verkligen rätt och står knäpptyst =P Sen kommer Janne på finbesök och får upp lampan direkt :) haha duktigt !

Nu måste jag duscha och tvätta mitt äckliga hår. Måndag imorn igen... yeay !


woops

Jag är jätte dålig på jobbet just nu. Har inte gjort mkt alls nu kommer jag få skäll. Men vafan.. det är en fredag och jag jobbar till 9. Nu sitter jag o äter godis och är så jääävla proppmätt och häller i mig vatten.
Sen kommer emanuelloo och hämtar mig så ska vi hem o äta maaat och ha fredagsmys.

Hade utvecklingssamtal idag på vero moda. Min chef är klockren. 40 år, 3 barnsmamma och skit snygg ! I look up to her. Alla tjejer är iaf super nöjda med mig. kändes underbart att höra. Imonr ska vi ha get together kväll :) Det ända jag ska göra är att LE MER och VÅGA sälja mer ! Jag ska vara en diva i affären ! Är inte så bra på att vara divig och vrål självsäker .. men det är det jag ska träna på, då kommer jag långt ! Iaf på jobbet ;)

Nu måååste jag verkligen jobba. Herregud latmoster frida. Inge mer surfning, slap my face !
HA EN UNDERBAR HELG mina kära !

Mätt !

Sitter på jobbet. Nyss ätit äcklig lasagne köpt från ica. Blev pizza igår framför fotbollen så ingen matlåda. Eller jo blodpudding från iförrgår men kände för att hoppa över den, iofs hade nog den varit godare än lasagnen.
Hur som helst .. nu är jag mätt.

Igår var jag hemma. Städade, flyttade upp saker på vinden, umgicks med Cissi. Sen kom janne och emanuel. Bakade kladdkaka till finbesöket :) Åt även lite hallongrottor. Just ja, emanuels mamma o pappa kom förbi lite grann oxå :)
Senare började fotbollen. Kul med lite mål. Synd att alla kom sista matchen då vi redan var körda. Tyvärr var min henke skadad och fick inte ens se han spela och njuta av varje minut han spelar sin sista landskamp :(
Missade dock svenssons mål sista kvarten :(
Jävla portugal, kunde de inte bjuda på en förlust eller oavgjort mot malta då.....

Hade en bra dag ! Den behövdes. Ikväll kanske jag drar iväg till Denise med resten av brudarna på "marykay kväll". Blev lite lite av det sist och mer fotboll o alkohol ;P

När jag kommer hem sen ska jag lägga mig i badkaret och tvätta mitt hår. Det ser groteskt ut idag !! uff

Hejpåer

Tungt. Jag är för klen

Igår var ingen bra dag .. innan jobbet var jag inte alls på G, ville bara vara hemma. Men tog mig till Vero. Såklart släpper n'är man går in i butiken och bara tänker "sälj och var glad". Det funkar verkligen. Men direkt man åker därifrån ... så var det samma humör som innan. Its haunting me.
Jag är trött. Trött på att komma hem sent på kvällarna. Trött på att inte få träffa min kille så mkt som jag vill. Trött på att jag inte hinner träna. Trött på att jag inte hinner tvätta eller sköta lägenheten. Har jobbat lite för mkt nu, knappt haft en dag ledig och jobbat konstiga timmar så dagarna försvinner och man hinner inte göra något annat.
Jag måste hinna ta hand om mig själv och saker omkring mig. Känner inte att jag kunnat det nu och igår kom allt .. usch det är inte jag att må dåligt eller vara nere. Jag ska vara glad och sprallig. Jämt. Det är FRIDA !
Så min käre karl sa till mig igår kväll .. va hemma från jobbet en dag. Vila. Träna. Ta hand om dig....
så idag lyssnade jag och stannade hemma. Måste göra massa nytta för att känna att jag gör rätt. Har börjat städa lite, ska diska hela berget som finns i köket, gå ut med alla sopor, dammsuga, bädda sängen, sno en tvätt tid, träna, gå upp med saker till förrådet, kanske ta en promenad ? MEN de jag ska göra nu .. är äta frukost och dricka kaffe och juice till mina 2 the hills och the city avsnitt som jag har missat. UNDERBART.
Det jag även skulle behöva idag är att SHOPPA. Mår alltid bra utav det, räckte bara med att prata med Emanuel om kläder igår så blev jag gladare :P Synd att jag inte har pengarna för att shoppa just nu. Kom nu lön.

btw .. kaffe maskinen funkar inte att göra kaffe med. Vad gör jag för fel :( ? ååhh vill ha kaffe juu

Vill se framemot nått . . . .nu ser jag bara framemot ikväll tills min andra hälft kommer hem och kramar mig

Weekends over

Yep ! I fredags var det bara mys. Hemmakväll med min käre karl. Kyckling tacos åt vi och såg på idol och såg på tjejfilm "he's just not that into you". haha skit bra film !
I lördags hade grabbarna lagfest. Så brudarna i laget hade väl oxå fest då ;) Hemma hos Denise hamna vi alla. Först jobbade jag på Vero :D Så kollade vi på fotbollen.. lr jag kollade iaf. Sportnörd som man kan vara men HUR kan man inte bry sig om fotboll? Förstår bara inte. Det är en självklarhet i min värld :) Sen behöver vi inte prata om matchen. Hur som helst gjorde vi ett as bra jobb, så äckligt orättvist att Danmark får in sitt mål och inte vi.
Bye bye Henke. Du ÄR min favorit och kommer vara det 4 eeveeeeeer oavsett om du spelar fotboll eller inte :) (fast Emanuel du är största favoriten men jag måste tacka henke för hans år)
Lite drama blev det väl på festen. Hej o hå annars vare så trevligt så. Jag Anne och cathrine stannade slätta bussen mitt i vägen och snålåkte med till stan. Trevliga busschaufförer det finns :) In på banken blev det.. var nog där i 10min sen gick jag o karln hem.
Upp o jobba dagen efter. En seg söndag på ett hurtigt vero moda ! Men det var lite folk, kanske lite bra.
Sen middag i g-bo med svärföräldrarna + brorsor o madde. Tacooos !!! Otroligt gott. Sen följde tobbe med oss hem så vi fick våran första "sleep over gäst". Trevligt. Hyrde film o åt doodles :D klockrent.

På jobbet nu. Slutar om 1½. Hemfärd i regnet, laga mat och chillagrill. Så blir det idag:D

Tack och hej nu vill jag ha helg igen. Måste börja ha någon dag ledigt i veckan känner jag.

ps TACK alla bandyfruar. I like you guys !!

Isn't it wonderful

You're the reason I come home


<3


UNDERBAR onsdag

Igår hade jag nog världens bästa dag !! Tack vare min älskling. Min enda lediga dag på länge :) Gick upp, städade lite hemma, gick ner på stan och tog en lunch på Kalamata med Sara. Blev bjuden som sen födelsedagspresent :) Åt en riktigt god kycklingsallad. Pratade en massa och bara njöt på. Sen träffade jag Cissi lite fort på stan, ses inte ofta .. men viktigt dem minuterna man får tillsammans :) Hade presentkort på din sko för 300kr som jag råkade hitta lite sent, men jag köpte ett par stövlar, det ända jag betalade var 59kr. FYFAN gratis juu !!

KL 14 hade jag tid för ansiktsbehandling på Grand sport & Spa. Aldrig varit på en ansiktsbehandling förut, det var bara toppen. Fick det av sambon (gud va kul att det heter sambo haha) i födelsedagspresent. Fick min vita badrock som jag hade längtat efter, kände mig som världens lyxfru. Hon kletade på massa creimer i ansiktet, så mkt har jag nog aldrig använt i hela mitt liv som hon hade på på en och samma timme =P Hon tyckte iaf att jag hade bra hy och försökte trycka ut lite porer iaf :) Det kändes må jag säga. Men all ompyssling var helt underbart, lite nack och axel massage fick man oxå. OCH ALLT LUKTADE så gott. Mummaa !
Efter behandlingen tog jag några simvarv i varma poolen sen satt jag mig med den underbara badrocken och läste en tidning om Manchester untited. Kan inte bli bättre ! That was heaven !
Hon försökte även proppa på mig ett set med hudprodukter, jag har aldrig hållt på med sånt tidigare, bara smetat på nån kräm som jag har hemma. Så jag tyckte det var lite onödigt att köpa en ansiktscreme för ca 500kr. UUufff det kan man ju få massa kläder för ;)
Bastade lite efteråt och gjorde mig i ordning, sen hämtade min älskling upp mig. Lite röd fläckig o fin i ansiktet var jag ;P Vi åkte hem och gjorde oss fina .. sedan hade vi faktiskt våran första "romantiska" middag tillsammans ute. Vi åkte till Broken Dreams i borlänge. Vi är lite mer åt det "chill" håller jag och Emanuel, så tyckte det passade bra än en super fin restaurang där man knappt kan prata =P Vi åt vitlöksbröd till förrätt och baby back ribs till varmrätt. YUUUM vi bara slaffsade i oss. Helt underbart gott !! TACK älskling för mina fina presenter. Du toppen dagen otroligt med allting.
Sen ville vi bara hem och ligga mätta på soffan :) Så det gjorde vi.
Helt klockren dag.

Idag är det dags för jobb igen. Mellan 12-21. Rätt  skönt ändå, sitter i ett hörn och myser med min dator. Mani har ändå sen träning så ingen hemma.

Idag ringde någon nisse ifrån kopparstaden och frågade om vi ville ha hallen omgjord.. ÅH va vi har väntat :) Så nu ska den fixas nästa vecka. Toppen Toppen !

Nu är min rast slut, måste jobba på. Idag känner jag för att jobba riktigt bra. Måste komma in i det hära.

Ha en bra dag .. snart är det helg ... underbara helg :)

Mr and Mrs Mohammed

Jag o min karl har koventerat till en annan religion. Min Emanuel har klippt sig idag. Han ser ut som en turk. SÅndär Darin frilla. Dock har jag inte sett det än, bara på mms. Och jag, jag har färgat håret. Beställde tid för klippning, men ångrade mig, ville behålla mitt långa jävla hår, så istället färgade jag det. Igår kväll ville jag vara ljus brun. Imorse ville jag va mörkt brun. Jag är rätt mörk nu. Ska faktiskt slänga i lite slingor om några veckor så det skiftar i guld. Schnyyggt i hope. Så just nu är min karl nya Darin och jag nya arab woman :)

Fryser som en stucken gris på jobbet. Sitter med pälskrage och fleece filt omkring mig och dricker varm fejk kaffe. Snart är "lunch" rasten slut då är det back to work. Jobbar ända till 9 ikväll, då blir man alltid sugen på fika. Så jag har köpt med mig en burk med "mini oreo cookies", Americas godaste kakor (bortsett från riktiga chocolate cookies) + en liten hård macka med sourcream gegg.

Imorn äntligen har jag min lediga dag. Då ska jag försöka fixa till hemma lite finstädning men ändå fort. Vill inte städa hela min lediga dag men vill fortfarande ha fint hemma för nu är det loooortigt.
Sen ska jag luncha med Sara. Mysmyyys och vid 2 ska jaag på ansiktbehandling som jag fick av min Darin (emanuel) hoho nu blir manfred arg. Sorry älskling, sen på kvällen ska prins charming och fru mohamaddii äta middag ute på restaurang. Mumssiiibubbaa

Nu ska jag jobba !! Längtar tills imorn. En fin dag att se framemot YEAY


You had me at hello <3

..det är så sant, så sant :)

Idag har jag ont i halsen, och det vill jag inte ha. Har jobbat i 1h och jag är på min andra kopp het te med honung i. Eftersom jag är kass på att gå upp tidigt och hinna att äta frukost, så kurrar min mage som en galning nu. Min frukost blir en banan + mitt te på min första rast :)
Jobbar bara till kl 13 idag. Sen ska jag äta lunch med madde på kupolen. Kl 16 börjar jag jobba på Vera Moda till hela kl 22 ikväll. Är lite nojig på hur jag ska ta mig hem :/ Lite osäker på hur bussarna går så sent. Usch

Min Mani åker iväg på cup i västerås i eftermiddag. Han ska vara borta ända tills på söndag. Ok, jag kanske låter fjantig, men om man inte har sovit själv i sin nya lägenhet, eller om man inte har varit ifrån varandra sådär många dagar på ett halvår så tycker jag faktiskt att det är ok att känna att det kommer bli lite drygt att vara utan honom. Han är ju mitt lilla extra varje dag ;)
Tur är väl att jag har blivit lite av en workaholic. Ska jobba konstant hela helgen så det är väl lika bra :)

Imorn ska brudarna samlas hos Anne. Det ser jag verkligen fram emot :)

Nu ska jag skynda mig på toa, det där te't (hur fan stavar man till teet? tet? te't?) aja... det där jag dricker rinner rätt igenom mig.

Ha en trevlig Torsdag och snart trevlig helg :)

RSS 2.0