Greece, here we come :)

 

Hej världens finaste ställe ! Nu kommer Frida och Emanuel för att hälsa på.

Se till att vara lika fint och härligt som det är på bilderna. Plus att jag vill ha sol :)

Nu packar jag det sista, ska stryka lite klänningar. Nyss tagit reda på tvätten som vi hade i hela lägenheten för att torktumlaren inte funkade. Igen. Och torkrummet har ingen tid att vänta på.
Emanuel ligger kvar och sover. Han skulle komma 8 igår men med förseningar och buss istället kom han fram i bgle vid 10. Så kul att han är hemma. Snyggare än vanligt. Och jag är allmänt glad :) Låter han få sova ur sig nu. Konstigt nog gick jag upp 8.30. Resfeber? Tror inte det. Vill bara fixa allt klart :)

Vi har lite små saker att köpa, batterier, matsäck, balsam och tidningar :)
Sen är det middag hos svärmor innan vi åker och tåget till arlanda går halv8 ikväll.
Det blir att sova på arlanda på nån rutten bänk, men vad gör det? Imorgon bitti 07:10 går flyget.

Hoppas ni får trevliga 2 veckor hemma medans vi är borta. Och håll tummarna för att vi ska få sol. Annars blir en viss karlsare liiiite små grinig :P

 

p.s sofia ta hand om lägenheten nu :))

ciao ciaaooo

 

 


Fina dagar framför mig


Idag har jag setat ute på balkongen för första gången sedan vi flyttade hit. Hittade en kvadrat meter sol så jag passade på. Använde även min nya olja som jag köpte i Ullared. Klart som fan jag vill ha lite färg innan en starkare sol :))
Ska strax till jobbet. Börjar kl 17 och jobbar till 20. Sånt där skit pass, men det ända jag har denna vecka.
Imorn ska jag träffa Anne. Så anne om det är sol imorn, då tycker jag vi drar till hökis och solar?:)
På kvällen ska jag ut och gå med svärföräldrarna och Madde, sen ska vi kolla på film hemma.
Shorty bor hos mig tills på Onsdag. Det känns bra. Har sällskap varje dag :)

På onsdag kväll kommer min pöjk hem. Äntligen ! Men det har faktiskt gått bra. Tack vare Vänersborg och Ullared helgen :)) Riktigt kul med ett litet äventyr. Men nu är man tillbaka till vardagen i någon dag .. sen på fredag morgon går flyget till Chania / Grekland. Då blir det rehab i 2 veckor, men kärlek, god mat, mys, sol, bad, spa .. ren njutning!


Sola på nu. HEJ SVEJ

Crap sunday


Helt otroligt värdelöst, la oss tidigt igår för att vakna och sola. Så kollar man ut genom fönstret och det är lika grått som alltid. Whats the problem ? Måste ju få nån färg innan Greeeek.
Solarium ?

Jag sitter och spelar massa låtar i vardagsrummet och försöker få upp sofia som ligger och drar sig i sängen till min musik. picture perfect memories scattered all across the flooooor :)

Nu har jag lust att köpa en bikini igen. Fan ! Provade en helt vanlig röd, enfärgad från Lindex nere i trollhättan. Men man blir INTE sugen på att köpa när man är så otroligt jävla vältränad. FYYYSCH säger jag! På fredag ska jag ligga på stranden bredvid en vältränad karl och själv se ut som en sladdrig säl. Hemskt.
Så nu ska jag få med shorty ut på lång promenad i regniga vädret :)

Vill hälsa på Marlene och Mio. Hoppas de har tid över idag. Vore trevligt.

Nu ska jag in och slänga en kudde i huvet på shorty så jag får någon som helst reaktion.

So long

oooh vilken lång helg :)

Nu har vi precis kommit hem från våran trip. Jag mamma Shorty och Ulla. I onsdags efter jobbet började resan ner mot vänersborg. Vi tog en kvällspizza hos micke direkt vi kom fram. Torsdag gick vi upp tidigt för att kl 6 åka till ullared och shoppppaaa. Och det gjorde vi :)) Hittade massa bra saker: kläder, solskydds faktor, saker till manne, vind kläder, smink, vårjacka ... jani !! Bra saker iaf.
Efteråt åkte vi hem åt, kolla trav, drack lite vin och bara njöt. Fredags hälsade vi på micke på jobbet på morgon, fikade. Sen hängde på ett köpcentrum i trollhättan i timmar tills micksen slutade. Då var det dags att åka hem och ladda för kvällen. Gjorde middag och hade en otroligt rolig förfest bara vi :D .. sedan ut på krogen i vänersborg. Vi var nästan dem ända som dansade... thank you bacardi cherry för en jävligt rolig kväll. Alkoholist varning på den!!
Den smakar PRECIS som dr pepper. Och dr pepper är usa's bästa bästa bästa grej !
En massa jädra dans blev det iaf och en mycket seg i kroppen dag i dag. Tog en lunch i vänersborg innan vi åkte hem igen, stannade på ikea i örebro på fika.. och äntligen hemma efter bilresan. Dock kunde jag stannat några dagar till :)))
Nu ska shorty bo hos mig tills karln min kommer hem på onsdag. Jag är väldigt mycket ledig och ska packa och fixa innan våran resa :) Hoppas på soool och fint varje dag. I need it !
Ikväll ska vi bara ligga hemma på soffan till filmer. Imorn hökviken för att schteeeka om det fortf är lika fint väder. hej hopp för nu är sommaren på g
Snart bor jag i GÖTEBORG ! lite sjukt, ibland glömmer jag bort det. tralalalaaaa
spännande ska det bli
Nu skiter jag i det här och lägger mig pladdask på soffan. CIAOOO



" i'm all alone and i need you now "


Mycket bra låt. :) Shorty började poppa den imorse halv 8. Thanks
Nu när jag är själv hemma sov hon hos mig inatt. Igår kväll var vi förbi Marlene och Mio. Den söta lilla rackarn. Har aldrig hållt i en sån liten bebis. Verkligen en perfekt bebis. Så glad för deras skull :)))

Igår åkte emanuel, hjälpte han att packa väskan och grejer. Han fick ta min backpack som varit med om en hel del:)
jag fick lov att ha den på ryggen och gå runt lite för att känna backpacking känslan igen haha.
Nu är det deras tur, men bara 9 dagar och luffa på ett tåg. I wish them all luck. För det är redan lite halv körigt mellan byterna :P

Idag ska jag och svärfar sälja Emanuels bil. En kille från Mora kommer och hämtar upp den i eftermiddag. Ska få massa lax  i handen. Undrar om jag tar med lite till Ullared ? haha
Imorn åker vi iaf. Kl 4 när vi slutar. Jag mamma fia och Ulla. Ner mot Vänersborg för att hälsa på Micksen. Sen torsdag ska vi hänga på Ullared. shooooppiing. Antagligen blir det nån fest på fredag, sen hemfärd på Lördag igen:)

Nej, nu ska jag äta lite frulle sen se om jag orkar ett träningspass innan jag börjar kl 11.

Great day ya'll

Sommar sooool

Kort tight kjooool ! nee.. skippa det sista va ?!

Nu var helgen snart slut. IGEN ! Jobbade igår men sen var det middag med sundqvistarna. Ola stod för middag och jag efterrätt. Sen drog vi oss till bishops och drack lite öl och hade trevligt. Lugn kväll sen så vi åkte hem rätt tidigt. MYCKET skönt. Idag är det dop som gäller. Lilla Novalie ska döpas i vika kyrka. Så nu sitter jag och är förberedd på att dra oss ditåt.
Underbart fint väder idag. Riktigt varmt ute. Vi tog en promenad till jonas och hämtade bilen. Köpte glass och glaasssaaaa :)

Imorn lämnar min man mig för 9 ensamma dagar. Fy helvete vad jag hatar det. Är inte alls glad för han och hans bröders skull att de ska se barca i barcelona. Sista matchen !!!! usch för 9 dagar själv hemma. Tur att jag mamma, fia och ulla ska ner till ullared och hälsa på och handla. Har nått att göra :) Sen ska shorty bo hos mig några nätter !

Direkt manfred kommer hem igen åker vi till grekland. Den 21 :) han kommer nog hem den 19e. Om jag har tur.
Så då ska jag börja längta efter våran resa :))))

Nu ska vi skynda oss iväg. Haa en trevlig söndag !!! Ciaoo

Heading for summer heat


Strålande gudomligt jädra väder idag :) Idag är Emanuels första arbetslösa dag. Den ni ! Där har man varit förr. Han kommer ha myror i benen om 2 dagar!

Vi vaknade till fina vädret, strålande sol :) Jag tog en joggingtur till gymmet, körde ett pass. Sen hem igen. Jag har alltid varit lite emot sånna där protein shaekar .. men idag hann jag inte göra lunch. Så jag tog emanuels och skakade ihop lite. Hällde i mig. Banan choklad. Fyfan va äckligt det är ! Imorn tror jag att jag kommer se ut som arnold "svartneger". haha
Jaja.. nu kommer mitt nya träningssinne börja igen. Lika vare förra året. Då tränade jag som en galning under sommare var uppe typ varje morgon tidigt och träna. Man blir så glad av solen och då vill man inte sova. Plus att min karl kommer bli tränings narkoman nu när han inte jobbar, så jag lär väl hänga på :)

Snart snart snart åker vi till greeece. Om det nu blir av. Jag tnker inte så mkt på det än. Vågar inte. Vi får ta det dagen innan vi åker. Då kan jag börja längta på riktigt.

Nu ska jag skynda mig slänga på mig kläder o lite mascara sen ner o träffa elin på stan. Vi ska sitta på geislerska som öppnar idag i flera timmar o prata skit :)) Mitt gamla jobb. hej o hå va jag kommer vilja ha ALLT !!!

Hejpåeeeer

RSS 2.0