Go' eftermiddag

På mitt jobb är det så fruktansvärt kallt. Herre min bevakare ! Under vintern är det alltid sviiiin kallt och det har redan börjat. Vi sitter med fleece filtar runt oss och huttrar och dricker varm choklad o kaffe tills vi spyr.
Jobbar till kl 21 ikväll, känns lite smådrygt eftersom det är ända borta i borlänge. Blir hemma till 22 ikväll. Usch !

Har inget nödvändigt att skriva idag. Iofs brukar jag inte skriva så nödvändiga saker heller .. har bara lunch rast o vet inte va jag ska hitta på.

Har iaf börjat fått i ordning därhemma .. dubbelsäng, köpt gardiner till sista rummet, fått en stor tavla så den stora väggen inte ser så tom ut, en crea diem skylt har vi även spajsat till lyan med :) Börjar se fint ut.

Jag tänkte även på en sak, kommer att jobba rump mycket i oktober.. men efter all skatt kommer det inte att löna sig. Fyfan va det är drygt !! Jag vill ju spara så att jag o karln kan göra massa roligt efter bandyn :)

Nej ! Har inget kul att komma med ... får ta det en annan dag =P

Min helg :)

Toppen toppen. Lördags vare kalas med alla tjejer. Helt underbart kul var det. Det blev dricka, prata, pizza, spel, striptease, champagne vid 12.. så fruktansvärt härligt :)
Jobb på dagen. Toppen dag på vera moda oxå. Så himla kul jobb. Lyser som en sol.
Samma igår, jobb först, inte lika pigg o alert men det funkade fin fint :) Sen var det bara att åka hem o fixa inför släkten och Manis familj. Allt blev lyckat.
Morgonen började med fina presenter från min älskling. 21 röda rosor, ett häfte han har gjort själv med "kuponger" jag kan välja tex bio, middag osv. Sen en anisktbehandling + massage på grand sport o spa. åååhh va skönt ! Ska leva som en lyx fru den dagen :)
Andra presenter var en SKIT SNYGG tavla från Madde. Så snygg. Ett stort hjärta i mitten av bomull. Bakom är hela texten till "single ladies" beyonce för hon vet att jag är otroligt frälst i den bruden :) svart vit. Skit snygg!! Ni ska få se kort sen :)
sen fick jag presentkort på min vera moda butik, stekpanna, food processor, väska, takida o beyonces skiva + hip hop mix, tröja, ljusstakar, blommor, strykhjärn ... åh så fina o bra saker :)))

Sitter på jobbet nu.slutar om 1 ½ timme :) då ska jag o mamma köpa gardiner, kika på vero kanske dollar o sen ska jag hem och hämta grabbens bil o åka o storhandla. jag är laddad inför storhandling. sjukt =P

Nu måste jag jobba vidare, har inte gjort nått på 10 min. usch

HEJDÅÅÅÅ jag är glad idag


LOVeLEY so lovely

oooh igår fick vi våran nya säng. en dubbel säng ! mamma o pappas gamla. Eller gamla och gamla.. de köpte allt förra året och pappa har gjort sängen själv :) Så fin och stor. Helt ovant. Sov skönt med rullade runt som en galning, vaknade av att ja låg heeel konstigt. Verkligen ovant med en stor säng. Nu får jag äntligen plats. Jippi;P

Slutade sent igår. Men my honey hämtade mig från jobbet, tog en snabb drive through på max. Båda var vrål hungriga :) TACK manii för maten och skjutsen.

Nu är det fredag. FRIDAY BABY som jag brukar säga. Fick överaskande bättre lön än va jag trodde denna månad. Äckligt skönt. Jag som har skulder. Idag blir det snabbbis på vera moda för att hitta nått fint, systemet köpa lite braaaak öööl tills imorn, hem och städa så det blir fint, flytta alla kartonger som jag bara skiter i upp på vinden där jag inte ens har varit än. Sppoooky ! Sen kl 7 är det middag med bandypöjkarna o alla dessa brudar :) Myycheee mys ! Vet fortfarande inte vad det är för "dresscode". Kommer killarna sitta lökiga i träningskläder eller ska man klä sig vettigt ? Ähh ... not to little but not to much either ! Vi kör så

En underbar helg ska detta bli. Skit kul jobb har jag. Och fest imorn. Fyller år på söndag :) weebie
Igår hände nått kul förresten, det ringde från ett bgle nummer när jag var påväg till jobbet. Hörde inte va hon sa men hon sa att jag hade sökt jobb där o frågade om jag ville komma på intervju. Dum som jag är "neeej jag har två jobb nu tack ändå" (visste inte ens vart hon ringde ifrån o vågade inte fråga)
Bad fia att kolla upp numret, då var det från Cubus på kupolen. Det är ju oxå skitkul. Inte vet väl jag om det var fast tjänst eller nått sånt tokigt. Så måste ringa nu på lunchen o be om ursäkt o fråga lite mer om det inte är too late.
Man ska inte nöja sig med det man har jämt, det kan bli snäppet bättre tom

Oj nu är min rast slut. Har hällt i mig 2 koppar weiner melange. Börjar tröttna på det nu. Yuck !
NU är det jobb time tills lunch.

Ciao Amigos

p.s. Jag tror jag struntar i att klippa mig denna månad, råkade tycka om mitt långa hår vissa dar, är nog inte redo att cutta av det :/ fjant frida

Vill ha helg nu !

Kolla in den här läckerbit klänningen, från Vera Moda. Jag vill ha den nästan. Men slut i min storlek, isf finns bara svart men jag är inte så sugen på svart?! Ska in imorn efter jobbet o se om vi har fått in nått mer party fint :)

Somnade sent igårkväll, älsklingen snarkade o sov så gott så efter 3 sek. Där låg jag o pillade mig i naveln och fundera över allt och ingenting. Men imorse slog det till ist, då var jag trött. Börjar jobbet 14.30 idag. Men det är inte så att man får sova ändå.. Mani ringer ju 3 ggr och frågar om jag fått upp än :P Men idag gör jag ingen nytta alls. Gud va skönt. Ska duscha o tvätta håret sen göra mig ordning för jobb.
Har bara segat på soffan och gjort så lite som möjligt. Man får faktiskt göra det ibland !!

Jobbar till kl21 ikväll. Inte alls lust med att sluta så sent. Uff. Kommer hem vid tio ikväll :/ Men imorn är det en kort dag, skönt. Sen får man förhoppningsvis pengar imorn, ska köpa lite saker till helgen. Middag på lugnet på kvällen. Lördag tjejmyskalas hos mig medans herrarna spelar match på kvällen. Den dagen skiter vi fruar faktiskt i det och har roligt tillsammans istället :) Det tkr jag låter strålande !
Söndag kommer släkt o nära o kära. Jag stod faktiskt i bakade igår. Blev så stolt över mig själv, det smakade tom GOTT. Skulle göra vinbörskaka. Vet inte vad som flög in i mitt huvud men jag fick för mig att det var lingonkaka. Så jag fixade lingon sen fick panik o kom på att det är ju äckligt. Men hur geda mig va gott det var. Lite choklad i så blev det toppen. Fryste in resten och väntas att ätas upp på söndag. Gjorde även "negerbollar" rullade i kokos.
Åh jag kände mig verkligen som en mormor eller husmor. Both ways.

Tog även en prommis med lill vovvsen som jag lånade över dan igår till mormor. Åt lite frukost och vi bakade äppelpaj med vanlijsås. Fruuuktansvärt farligt gott var det !

En liten stor fet NOTIS ............. premiär av säsong 5 .... THE HILLS börjar nu 26e September !
Som man säger.... living daaah dreeeaaaaaam :)

Nej, nu ska jag sätta fart, bättre sent än aldrig. Sen ska jag jobba på så dagen får fort så jag får komma hem o vara med min otroligt snygga sambo :) Han är då fin den där karln jag har förälskat mig i. Ojoj mumsmums

Slut på dreggel. Adjöösss mina vänner !

En mycket härlig jobb dag

Idag hade jag sovmorgon. Sov som en stoooock ! Sen var det dags för en jobb dag på Vera Moda. Kände för att klä upp mig lite. Drog på mig mina krogen pumps (klarade av att gå med dem i 2½timme) som tur var hade jag plan B skor med mig :) Plattare får man leta efter men underbara !!!
Sen flätade jag till håret och snurra runt så det ser ut som hårband, ville göra ett försök. Och det funkade :) och nu när jag har bestämt mig för att klippa av mig håret :/ åh ...... kan man inte ha långt ena dagen och kort den andra?

Kom hem sent. Mamma var o lämnade över Simon. Ska ta hand om han imorn för jag är ledig. Skönt ! Ska baka lite inför släkt kalas på söndag när frida turns 21. Oh yeay :) Sen får man ju såklart plats med lite träning oxå.
Och så är det mannes lediga bandy day. YES äntligen.

Mina fötter stinker nu ... måste springa till duschen ! Ha en trevlig Tisdag. Snart helg hörrni ;)

Monday Morning

Som jag brukar sjunga varje morgon för min älskling .. "moorning has broookeen, like the first moorning" och till den låten har jag inte världens bästa sångröst (iofs har jag inte det annars heller) Emanuel tkr INTE om när jag sjunger den låten. Dålig start på dagen ;P

Nu sitter jag på jobbet. Vrål mätt och stinker grönpeppar. Lyssnar igenom "dig listan" på p3 :)

Har haft en bra helg som många gånger nu på senaste. I fredags var jag iofs helt slut och ville bara sova. Kommer inte ens ihåg vad vi gjorde? Lördags kommer jag ihåg, då hade jag först tvättstuga hela morgonen. Killarna hade match. Tjejerna orkade inte ta sig till västerås, istället tog vi en runda på stan med lunch och sedan kupolen för lite mer kika runt. Och det orkar man alltid med :) Riktigt trevligt med alla bruds.
På kvällen lagade jag mat tills Emanuel kom hem. Visste inte att samba lo lec (ingen aning hur det stavas) hur som helst så var det en jävla stark krydda som inte jag fattade var så stark. Gick o äta till slut iaf. Sen hade vi bara myskväll.
Igår var det bandy i sandviken. Ruskigt roligt. Grabbarna vann mot skutskär med 6-2. Otrooligt kul att vi blev 8 tjejer som hejaklack och vi skrek på ordentligt och heja fram dem till seger :) Nu börjar säsongen snart. Underbart!!!! Måste bara träna på skrikrösten liten, lite väl pipig nu.
Som varje söndag .. så slutade dagen med bastu i hökviken och middag med föräldrarna :) Vi har det bra vi.

Ny vecka nu, kommer börja jobba på vera moda en massa nu. Känns såååå himla kuuul ! Så härligt ställe att jobba på. Med underbart härliga tuffa tjejer, träffar trevliga människor och hjälper kunderna så mkt man kan,. springer runt o jobbar med kläder hela dagarna. Love it :) kommer bli en shopping narkoman när jag får pengar.

JAG BEHÖVER TUGUMMI !!!

Vet ni vad förresten ... om 6 dagar fyller jag år. 21 stora år. Åh va kul !! Lasvegas baby las vegas ;) näää så blev det inte

Nu ska jag surfa runt på sportbladet o läsa om vårat otroliga lag manchester united sen börja jobba igen !

Hej !


Hösten kommer !

Nu har det varit otroligt fina dagar, det börjar bli kallare, himlen är klar blå, löven börjar ändra färg och det bästa av allt..... SNYGGA höstmodet !! Lite indian/ryss stuk. Allt är så fint !! Vill vara ekonomisk oberoende och handla allt jag ser utan att behöva tänka efter. Finns så mycket fint. Underbara underbara höst och vinter :)
Jag och älsklingen låg och pratade om julafton igår.. tror det här året kommer bli utöver det vanliga <3

Min Emanuel gjorde den finaste saken igår. Dem tränar ju i sandviken och kommer alltid hem så sent. Så igår när jag var på väg hem från jobbet tänkte jag nu ska jag diska, sen måste jag hinna laga mat, sen är jag så seg så jag vill bara lägga mig i badkaret.. När jag kommer innanför dörren är det tända ljus överallt, maten är klar och allt är städat och fint och min finaste står där med armarna öppna ! FY SATAN vad lycklig jag är !!!!! :)))

Sitter på jobbet mitt nu. Allt börjar gå mycket bätte, lär mig massa nytt varje dag. Äntligen fredag och jag är ledig i helgen. Måste passa på av att njuta nu, snart blir det att jobba på VeraModa nästan varje helg. Ska klämma in bandy till helgen :)
Ikväll blir det middag hemma i hökviken med Fia o jocke oxå, sen fredagsmys hemma med film :)

I'm as happy as i can be

Crea Diem

Jahopp då var det en ny vecka IGEN. Jag har haft en underbar helg.
I fredags hade mamma o Anki tjejfest i hökviken. Anki hann inte vara med så mkt, hon somnade vid middagen. haha. Vi andra höll oss vid liv ett tag. God italiensk middag åt vi, massa prat, sen blev det även karaoke. En riktigt trevlig kväll tkr jag :)
I lördags var det dags för 18års kalas. Kusinen fyller år. Innan det tog vi en trip till en inredningsbutik i ludvika och sprang förbi en loppmarknad. Sen umgicks vi med släkten ett tag. Missade ännu en bandy match:/ tur att det bara är träningsmatcher än så länge iofs... men kommer jobba mkt på vera moda sen när säsongen startar och man vill inte prioritera bort de timmarna man får heller .. :/
Kvällen slutade på bästa sätt. Jag o Emanuel åkte o hyrde 2 filmer, lade oss i soffan och hade en bara VI kväll. Det behövdes otroligt mycket. Sen hade vi en heldag igår oxå. Åh nu klarar man sig en hel till vecka med jobb, bandy, träningar osv det vardagliga.

Och idag är det måndag, känns helt ok. Har några korta dagar nu, hinner man göra lite på eftermiddagen det känns bra. Idag har jag bara gjort massa nytta. Lämnat in filmerna, städat hela lägenheten, tyvärr orkade jag inte inviga golvtorkningen.. men det var inte så farligt lortigt iofs. Och så har jag precis lagat taco paj. Taco paj utan taco chips :/ men hur som helst.. BRUDAR.. hördi ni ? Frida har lagat god mat och jag ljuger inte ens ;) iofs har jag inte provsmakat än, väntar på karln som är på väg hem. Han får avgöra. Om jag ändå hade kamera så jag kunde visa upp mitt mästervärk ;P haha

Jag är lite besviken på mig själv, har tagit en paus från att små fixa i lägenheten. Lamporna är fortfarande inte uppe, min walk in är inte sådär tip top som jag vill att den ska vara och jag har slutat köpt hit saker (iofs så har jag noll pengar det är nog därfär) Till nästa månad blir det skärpning.

Ha en trevlig kväll niiii

Iiiiih its friday, almost every day:)

Tiden går så fort ! Förstår inte varför, det är ju alltid helg? Men jag klagar inte, antingen så är det bandy på helgerna, eller så jobbar jag llite på otroligt roliga vera moda, eller så myser jag med han den där karln som jag bor med. jag är ju sambo jag (hihi shorty du skrök så mkt om det när du o jocke flyttade ihop, kul o dryga)

NU sitter jag på jobbet :) Myser vid datorn och börjar om 5 minuter. Ska hämta lite "wiener melange" kaffe innan. kanske inte god blandning till min drickyogurt. Jag orkar inte äta frukost hemma .. är inte sugen då. men direkt jag kommer fram .. DÅ blir jag hungrig.

Ikväll har mamma och anki fest i hökviken. Tjej fest med italiensk buffe. Såndär plock som man aldrig får nog av. fy fabiaan va gott. Det, karaoke och VIN ... plus skratt o massa prat kommer det att bli :) Toppen !!

Imorn blir det 18års kalas. Kussen blir stor. Blir nog trevligt det med... sen får vi se om karln min ska på grabbkväll eftersom vi har tjejkväll ikväll. Men det tkr jag inte ... jag vill beställa hem thai mat och mysa med honom en hel kväll. det händer faktiskt inte sååå ofta. bandybandybandy ;P
Tur att we love bandy :)

Nej nu rullar tiden iväg ... måste hitta kissa och hämta kaffe på 3 min.

Grattiis tessileeesss till teoriprovet. You go girl !

Trevlig helg till er :))) THANK GOD ITS FRIDAY

:)

Dags för en ny dag. Börjar kl 14 idag ganska skönt med sovmorgon. Jobbar bara till 6, men ibland behöver man sånna dagar oxå. Manne fick iaf sovmorgon, han råkade försova sig lite.
Min hosta går aldrig över får pani, nu har jag rethosta. Finns inget värre :(

Helgen har varit skön. Gick inte på nå bandy tyvärr :/ Var sjuk i fredags men mina Saror och Erika kom förbi, vi pratad och drack och hade så mysigt så. I lördags jobbade jag på Vera. Alltid lika kul. På kvällen bjöd jag och Emanuel Tessan och Olle o Fia på middag :) Det blev en riktigt bra kväll, vi åkte ner till Fia efteråt och kollade på fotboll. Behöver jag ens säga nått om matchen ? Slutade SJUKT av en SJUK människa.
I söndags blev det en trip till dollarstore med mamme o fia, köpte nödvändiga saker bara :) middag hemma i hökviken.

Nu är det ny vecka. Går så fort. Jag försöker lära mig mitt jobb så gott de går, det är mkt. Men kul :)
Hoppas min Lordi kommer hem idag, då ska jag träffa henne lite :)


Trevlig tuesday

Friday babyyy

..och jag är hemma från jobbet och bara snorar. Fick inte mycket sömn inatt inte. Älsklingen åkte till jobbet.. jag sov vidare.. sen vaknar jag av att det ringer .. och får panik för att inte Emanuel ligger bredvid mig. Tänkte inte på att jag redan har sagt hejdå till honom =P

Idag blir det mys. Snart ska jag o mamma iväg o små handla lite till saker, mat o grejer. Sen måste jag hem till Hökviken och slänga saker som jag lämnat kvar.
Ikväll kommer mina Saror hit :) Hade ju varit great med en tv, men vi får nöja oss med datorn =P Imorn är det iaf grabbarna som spelar fotboll.. då har vi en uppgift att göra imorn på dagen iaf !!

Vill på bandy ikväll men borde väl stanna hemma o friskna till lite. Heja Bs !!!

Nu måste jag skynda o klä på mig, när man är hängig vill man inte gå i kläder .. lr jo .. men inte fina kläder.

Ciaoo People, ha en trevlig helg

New life

Har inte skrivit på ett tag, haft lite fullt upp med jobb och flytt. I tisdags började vi flytta saker till nya lägenheten. Manne ville så gärna bo där redan från den 1/9.. så in med sängen blev det.
Igår kom alla skåp o allt, ikväll är det dags att sätta upp gardiner, montera bord, fylla vintrinskåpet :)
Jag känner redan hemkänsla och det inte ens klart :D blir bra det här.
Kom nyss hem från kundtjänst jobbet. Åkte hem tidigare .. tror jag har feber och snoret bara rinner och nyser ner datorn. Fanns inte så mkt att göra på jobbet heller så då vare bara att ta nästa buss hem för att vila. Råkade se en godisaffär på vägen hem ..... ska ligga i Emanuels sköna soffa o trycka i mig lite skit o sova tills vi börjar ikväll igen.

Trivs bra med mkt nu :) Nästan allt tror jag. Världens bästa kille, kommer ha världens mysigaste lägenhet, bor nära 2 av mina tjejer, har två jobb som jag verkligen trivs på ... Skapligt bra man har det :))

Nu ska jag somna till sex and the city the movie :) göött

RSS 2.0