See the day

hahaa inatt hände det en grej i hökviken. Jag o Manne skulle sova, så hörde vi att nått ramlade uppe o det lät som pengar. Men mamma o pappa sov och såklart kom jag på att jag glömt låst dörren. Låg rädd som satan ett tag o lyssnade efter nått mer .. då gnistrade det till i en dörr, det lät som den öppnades .. ooooooooooh panik i kroppen. Manne blev faktiskt oxå orolig =P Han tar en såndär järn tång som jag har till min brasa i rummet, och vi går upp tillsammans o kollar va det är, något freaky legs .... så såg vi att min väska hade ramlat ner i garderoben o pengarna ramlat ut o garderobsdörren hade öppnats. HUR SOM HELST så var det läskigt., och det roligaste var ju att manne gick runt med den där tången o skulle slå ner nån HAHAHAAAAAA

Enough about that ... idag skulle det vara min första dag på Geisliska, men fick sms imorse att vi inte öppnar för det var dåligt väder. Hoppas vi öppnar imorn istället så att jag får jobba :)

Ikväll blir det en viktig match. Manchester United - Arsenal !!!!! Kom igen Man uuuuuuu

I helgen flyttar Shorty o Jockmock till ett nytt ställe, får hjälpa till lite där efter hjälpen jag fick av Fia i norge :)


SO LONG


Monday



Idag saknar jag den där killen, lite sådär extra. Men imorn kommer du hem igen :)
 oooooooooooohhh vilken snygging jag har till man

"Run to you"

Ikväll hade jag en obehaglig känsla. Bortskämd. Förlåt pappa för att du får skjutsa runt mig som en tok ! usch. Slut på det nu jag ska cykla.. hur sent det än blir på kvällarna. Skärpning nu Karls.

Igår blev det att vi alla gathered around hemma hos Cissi på förfest. Lite grillning i solen först, sen hamna vi inne. Det var trevligt. Höjdpunkten var ju såklart att Janni och Linnea var hemma från sthlm :) ooohh så underbart.
Idag har man ju mått som man förtjänar, hade fullt upp inatt att trycka i min käre karl lite bakis tabletter så han skulle må bra nästa morgon, men glömde själv att ta så IN MY FACE med baksmälla.  
Just ja, i helgen har jag ju jobbat uppe på Mässan på lugnet. Stått i fiket/cafeterian, värmer upp inför geislieska :) Det har gått bra och varit en del att göra, så hoppas det blir kanon i sommar :)

Tillbringade kvällen hemma hos Shorty med Lorre oxå. Vi gjorde hemlagad pizza sen klämde vi i oss lite chips o dip till en chickflick. Filmen var inte så värst bra, Loredana sov genom hela :P Vi 3 kan ha det riktigt kul vissa dagar. haha dream team, men stackars folk runt omkring oss ;)


Nu blev jag riktigt trött, ska youtuba Nick Pitera lite först. Riktigt bra röst. GODNATT




I'm in the moment
The one where nothing matters
And everything's alright
I'm seeing things so clearly now
And you're the reason why
I'm in the moment
And I'm alive
I'm alive
:)




 


 


MyggJävlar

Nu har små jävlarna kommit och jag har såklart DIREKT fått myggbätt.

I onsdags skulle Mano åka tillbaka o jobba i Ludvika, jag fick impuls känsla o ville åka till farmor o farfar. Ringde de o berättade att ja kommer o spenderar natten hos dem :) Det fick jag, så vi hade mysigt hemma o ja o farmor gick runt o strosa på stan på torsdagen. Fikade o hade mysigt :) Hittade en helt underbar affär i ludvika. trodde inte det var möjligt, men snyggare sommarkläder får man leta efter. dit ska jag när jag får lön !! Det lä'r ju iofs ta sin tid ..

Passar på att skriva blogg nu när killarna spelar fifa. Är hemma hos karln i grycksbo. Ikväll har vi grillat vrål god kycklingfilé med strips o sen almony tårta till efterrätt :) Snart ska vi basta och ta en "braköl".

Imorn ska Frida Karls jobba !! wonderfuckingful. Fick heltid på geisaaan (fiket) i sommar. Men imorn blir det att jobba uppe på lugnet mässan bara för att börja lite smått med tjejen jag ska jobba med sen. Fiket öppnar nog till nästa helg:) Så en hel sommar med glass och kaffe .. hello fat frow. Men KOM O KÖP :)
Senare på kvällen ska vi grilla igen, men det bli hos cissi :) Linnea och Janni kommer från sthlm. Ska bli riktigt kul att träffa dom igen. Linnea vare 1 år sen sist o Janni hmm .. fleeera ! Mkt att ta igen :) Sen blir det säkert utgång.

Neee nu är nog bastun varm. Jag som inte är så bra på att basta kommer väl svimma efter några minuter :/ Men det håller jag tyst om ;P

/ Trevlig Heeeeelg

Girls night out


Harrys blev det igår, skit kass musik. Gud va det kan förstöra en hel kväll. Men trevligt att träffa tjejerna, nästa gång får det bli mer shake till vettig muusikaa. På förfesten blev alla hungriga o vi bestämde oss för att laga lite tidig fyllekäk, lite alkohol måste vi haft i kroppen för maten smakade skit, lr så är vi bara kassa i köket .. kan vara det å ;) halvt överkokta makaroner och halvrå köttfärsås med för mkt lök och ett hav med svartpeppar :P

Idag vaknade jag dyng förkyld bredvid min man, sen åkte han tillbaka till Ludvika. Lordi kom hit o vi hade planerat att sitta i varma solen hela dagen, inte fan var den varm, gav upp efter ett tag o testade hos henne i "bosnienburru" ..där stekte det på. Lagade lite mat, Kollade "how to lose a guy in 10 days" frida powernapade, sen tog vi en cykeltur till Shorty och bjöd in oss på kvällsfika :)

Har känt mig som en knarkare hela dagen, snoret försvinner inte o orkar inte snyta mig heela tiden. Så när jag snörvlar in så känns det som om hjärnan inte hänger med o jag ser stjärnor. INATT VILL JAG KUNNA SOVA så sluta !

Lär väl "vika in kepsen" snart .. intervju på Addici imorn. Wish me good luck :) Sen blir det att hälsa på gammelmormor Ingrid i säter.

Perfekt till kvällen .. nu blev man hungrig igen. Blir matt på min dryga ämnesomsättning GOOD NIGHT

You make it real


1 thing

Sooooooolen skiner och Frow är på bra humör :) Var med tjejerna hos cissi igår, jag o Lorre sov kvar o myste. Imorse åkte jag o pappsen till Ludvika o hämtade Emanuel .. han var lite sjukling idag. Men inte tyckte jag att det var synd det inte.. neeeheee för nu har jag fått träffat han igen tralalaaaaaa GRÄDDE på MOSET (säger manså ? fan va äckligt me grädde på mos?) ;) Tog iaf en liten snabbtur förbi farmor o farfar, de blev lite chockade.. fick i oss lite kaffe, åkte hem, bytte däck på bilen (lr jag gjorde inget jag stod i solen) sen kaffe igen hos mannes mormor. Jeedrar va kaffe man häller i sig. Ikväll blir det nummer 2 flera gånger tror jag
Nu väntar jag på Linis o Lorre som ska hämta mig sen blir det att starta lite hemma hos Cissi och senare utgång på harrys nu när alla bruds är hemma :) Blir trevligt.


Ooooooh jag är på bra humör. Lyssnar på massa gamla låtar och det är snart riktig sommar :)

Spelet Våghals ikväll ? Kan bli kul .. Tror att balcan kan slänga ur sig lite roliga saker då hahaaaa

With a blink of an eye

Nyss hade jag panik över att jag inte hade ett enda jobb.. Nu helt plötsligt har jag 5 stycken att välja på. Vart fasiken kom det ifrån ? Hur som helst, jag är ju glad .. men måste fundera ut det rätta valet och tänka frammåt ! Har iaf 2 dagar med introduktion på hemtjänsten nästa vecka. Alltid en start.
Idag gick jag, Lorre och Erika ner på stan o tog en fika och catcha up lite, sen ser vi CISSI ute på gatan. (hon har varit borta i costa rica 7veckor) riiiktigt kul att se henne igen och att ha henne hemma :)) broor min
Nu medans min man är borta i Ludvika och jobbar fick jag låna hans pärla och köra runt i :) Jag börjar bli bra på att köra den Manne, jag lovar ;P Tog en trip till Loredana igen på kvällen o tittade på "småstadsliv", egentligen tkr jag inte att den är så rolig .. det är nog mest bara för att man får höra citaterna dag ut och dag in:P Så lär ju hänga med

Imorn kväll drar vi ihop tjejgänget och har "slumber party" massa skit mat, filmer, tjejsnack och sover över. Riktigt längesen och riktigt välbehövt nu när alla är hemma från deras resor :)
En till sak, funderar på vart jag ska skriva in mig för att träna. Mamma o shorty tränar på Nautilus. Men nu ska alla tjejer börja på Må Bättre. Hade ju varit riktigt kul, men HUR FAN kan det vara så snuskigt JÄVLA dyrt ? Det är som en sekt oxå, man kommer ju inte därifrån när man väl har skrivit in sig........ får se hur jag gör !!

Nu slocknar ögonen mina, vaknade 7:30 imorse och har inte ens sovit middag under dagen. HIGH FIVE FROW impressive. Så .. Good Day


Random


Mums och Lalla

Smurfarna - Contronit citronita  ;) höjdar bil musik
Beyoncé - Listen
Samantha Mumba - Gotta tell you (going 13-teen again)


Idag har jag en del att göra men när jag väl har satt mig ner kan jag knappt resa mig upp, var o gymmade i grycksbos gym i förrgår.. såklart är idag värst. Körde mycket ben, och ja .. jag är otränad sen har man en tok tränad bandy nörd som pojkvän som pushar på än ;P Men det är bra coachen min, KEEP IT UP ! ! Going Beyoncé summer - 09 ;D

Har en checklista att klara idag, Ska ringa lite samtal, be pappa skriva ut cv'n, förbi ett jobb o söka, skicka personbevis och fullmakt till Oslo, fylla i norsk deklaration, städa rummet............ Lär sätta igång, vill träna oxå.. måste jävlas lite med benen mina

Porto - Manchester United ikväll !! Tuff match. Blir det att kika på Harrys tro ? En öl till fotbollen kan man väl få ner :)

Check out "toffeln" ;)



Nu har det varit påsk och till och med jag o shorty fick påsk ägg i år :) Men vi behövde inte leta efter dom på gården.
Utgång i fredags, först blev jag o Emanuel bortbjudna till Madde o Jonas på grillning, blev inge grillning men det blev fest :) Utgång på etage efter det, hade riktigt trevligt så tack för den kvällen :) 
Sen påskmiddag i mannes mammas nya lägenhet, så fick hon en carpe diem skylt, den passar nog perfetico där. På kvällen blev det FIFA kväll (det är ruskigt jävla svårt och jag blir svinförbannad men jag försöker and i will beat those guys one daY) Sen i söndags blev det påskmiddag hos oss istället, farmor o farfar kom även då. Riktigt gott :) 
Nu börjar det sprattla i benen, jag vill börja jobba o inte leva som en fattig kyrkråtta, så har väl en del att ta tag i.
Muums idag gjorde jag o manne världens godaste Enchiladas, men var spy färdig efter en. Men det ska göras fler gånger :)

Nu ska jag till Lordi och dricka te och imorn kommer min vackra Cissi hem :) Underbart

So Long

Glad Påsk

Vaknade av att mamma sprang ner och väckte mig "FRIIDA de behöver en hårmodell nu på frisör tekniska för 150kr" Så pigg och alert som jag är på morgnarna ... klart man ställer upp. Skyndade mig ner så fort som möjligt, gjorde ljusa slingor och fick rent hår. Mitt tålamod funkar inte så bra alla gånger, tar sån tid med de där förbannade foliet i håret. Skulle aldrig kunna bli frisör. Höll på att somna flera ggr så det röck till i benen. Men nu är det iaf klart, ser inte sån stor skillnad iofs, gör jag aldrig när ja gör slingor, HUR FAN BLIR MAN BLOND?!
Anyways .. åkte runt lite med mamma sen, hon hade ett ärende som blev till 17 st .. och med en trött dotter i bilen så blev det inte lätt att undvika lite drama.
Jag känner nu att en powernap behövs, sen kaffedags


Och vet ni vad ?  ...... Jag har en snygg pojkvän. Den du Manne ; )   CIAOOO

Hemmastadd

(vet inte om det stavas så) men iaf. NU har jag varit hemma i en vecka. Mest tagit det lugnt, packat upp mina saker, ätit massa mat och åkt runt. Inte varit så bra på att uppdatera bloggen, men det är inte så många som läser ändåså =P Men ni som läser, hej på er ;)
Dags att sluta lata o ta tag i lite saker, ok jag vill jobba varje dag o tjäna massa pengar så det är inte det att jg är lat, det är väl mest att det inte är det lättaste att få jobb every day. Är iaf på Atlantum gym nu (i bgle, ett gym som jag var med och öppnade för 2 år sen) så nu ska jag få börja jobba här igen, börjar väl lite smått först med söndagar och lite till. Får väl vara glad åt det jag får i början kanske ? Känns iaf kul att vara tillbaka, bgles största gym nu :) De har lyckats riktigt bra så mkt mer tempo nu, Kul Kul !!
Är vrål hungrig o läser massa tidningar om kost o träning ... ooh dåligt samvete att ja slarvat me lunch idag. Tog en protein bar nu istället o hoppas magen blir lite snäll iaf.
Nästa jobb blir väl hemtjänsten, ska ringa imorn o se om jag kan hoppa in tidigare till mina gamla vänner :) Hoppas det så jag inte får myror i benen snart.
Nu är det dags att börja träffa alla vännerna igen för fullt som man har missat en del under oslo tiden.
Hur som helst så känns det bra att vara hemma igen :)
Helgen har varit bra ... i fredags vare bandy avslutnings fest på scandic, mkt trevligt. Och igår blev jag o manne bortbjuden hos shorty o jocke på middag. GUD va du är bra i köket syster ! helt sjukt. Efter det blev det bio, to fast and to furious. (I tidningarna står det att den tydligen ska vara kass?) Jag tyckte iaf att den var bra, vafan Vinnnii the man är ju med :) Kan det bli annat då ? Plus att jag blev helt till mig av alla snygga bilar. FATTA om man hade nån sån?! Cruuuuuuiiiisiiiing

New week tomorrow and i'm loving every single day :)

RSS 2.0