Falun im back

Nu har man flyttat hem igen. Bye Bye Oslo ! Sara hänger kvar i lägenheten en vecka till. Fia och Manne va där i helgen o hjälpte till. Det gick så bra så, och i lördags blev det harrys och lite fotboll. Trevliiigt :) Sen åkte vi hem på söndag. Så nu är man tillbaka. Får hoppas det känns bra. Får lite panik av att bo med föräldrarna igen.. men det ska nog gå bra.. snart är det ju sommar :) KOm hem och mamma hade mublerat om mitt rum, så nu är det iaf finare. Och har extreemt mkt kläder att packa upp och gamla kläder att slänga. Vill bara ha massa nytt :)

Nej nu måste jag städa lite o busa lite med Simon. Strålande väder men blåser ap kallt. Men idag ska vara en bra dag:)

Music for your ears

Ludacris ft. T-Pain - One more drink

Ne-Yo - Mad

David Cook - Light On

Kid Cudi - day 'n' nite



Portugal - Sverige


Sitter på jobbet nu, jobbar till ung kl 16 sen ska ja hem o fixa lite sen börja igen 21:30 - 01:00. Hoppas dagen går fort. Jag vill bara ha imorgon already. Då kommer Shorty and big E, glida lite i Oslo City. Vaknade imorse och det vrål snöade? En aning chockerande, igår såg det ut som det var vår? Don't get it. Senare imorn är det dags för FOTBOLL. Ska bli sjukt kul. Lär väl bli så att vi går till Harrys här o kikar på matchen kanske tar en matbit där oxå o en lr tv ööööl ;) Det är så att på den arenan de spelar på imorn är samma arena som Zlatan gjorde klackmålet mot Italien ... stämmer det Spilly ? Isf vet vi ju att vi lyckas jävligt bra där ;D
På söndag blir det att packa ihop allt och åka hem. Känns skönt faktiskt. Städade lägenheten igår i flera timmar om det nu ska vara fint tills imorn då Morten kommer som vi hyr den av. Det är inte lätt att skrubba spis och dusch o grejer. Sjukt drygt. Känns som jag fick två träningspass igår :P Har en del kvar nu iaf, sen får vi hoppas den duger åt grabbarna som vill ha den. SNÄLLA ta lägenheten !!!

Nu ska jag små städa på jobbet o fördriva lite tid. Trevlig Helg Hörrnii :)

Good News

Jätte bra nyheter hoppas jag ! 3 svenska killar ska hit och titta på lägenheten den 30e. Så på Lördag kommer han vi hyr lägenheten av och då ska den vara fin innan jag åker härifrån :) Helt underbart om de verkligen vill ha våran lägenhet. Isf flyttar de in 4-5 April. Då slipper jag betala 6500 :- NORSKA kronor för April hyra. Känns liiiite onödigt när man inte ens ska bo här. Så håll tummarna för oss :)
När jag fick reda på det blev det panik. Tur att jag är ledig idag. Direkt efter gymmet satt jag igång att städa. Håller på för fullt, känns inte som jag kommit nånstans men har hållt på i nån timme nu. Det är så mkt man vet inte riktigt va man ska göra först.
Lördag blir bra. Fia o Manne kommer o hämtar grejerna, hjälper mig o Sara flytta. Fia ska kika lite på stan här i Oslo och på kvällen blir det harrys som förhopningsvis visar Portugal - Sverige matchen :) Sen flytta hem på Söndag ! Känns toppen toppen !!

Nu ska jag fortsätta städa ( tur att man har skit bra musik i bakgrunden, jockes r&b mixar ) yeaaaaaaaaaaay

She's back



NU är allt mycket bättre ! Humöret är tillbaka. Räckte med att få lite cash i fickan, en yummi Latté på vägen hem, lite bra musik i öronen (ja det gick att ladda ipoden till slut) och bara njuta !!
GUD va skönt att vara på bra humör igen.
Nu ska jag ta mig till gymmet, träna asset och svettas lite, sen är det serious dags för flyttstädning, Frida Karls skjuter alltid upp det till sista sekunden.. så har ju en del att göra innan helgen. Bara att slå på bra musik i bakgrunden så ska det gå finemang :)
Och som en fin avslutning på dagen om jag varit duktig, då blir det att peppra lite Brothers&Sisters avsnitt :)

Trevlig onsdag kväll på er

Strange

Inatt såg jag på "the notebook". det är seriöst den finaste filmen. Stört grät genom hela. Den är sjukt fin, men efteråt mår man piss och jag vet inte direkt varför. Det är som med O.C. mådde dåligt efter varje avsnitt man lever sig in i serien så mkt haha. Det är iaf en riktigt fin fim. Så efter skulle jag somna till... sen vakna jag imorse och det kändes fortf helt knäppt. Dumma film !! Vaknade på fel sida. Är små irriterad idag :/ För allt. Störde mig på allt, saker som var på tv, att vi inte har god frukost, att det kommer lite snö ute, att mina cinos var skit fula på, att inte min ipod går att ladda, att det är flera dagar kvar till jag åker hem, att jag verkigen måååste träna, kunde inte fylla på mobilen ... Saker som inte stör än så mkt annars störde mig sjukt mkt idag.
Är på jobbet nu, ledig egentigen men Jens fick intervju så hoppas in för honom någon timme. Sen kommer han hit och gör en kaffe latté och en sallad till mig :) Nice Friend.
Nu är det så att en annan har det värre, utanför cafét står det en tjej som röker och gråter och hennes vän tröstar henne. Plutten kom in så grinar vi tillsammans ? Jag är egentligen inte ens ledsen har bara lust.

Akon - Beautiful

Framtid ?

Ligger i andra rummet och hör när Sara och Lee pratar i telefonen. Sara skriker. Lee har fått ett hus. Kan flytta in när de vill. Sara Williams ska flytta dit. Dem har ett hus tillsammans. ETT HUS ! vafan ! Min lilla Sara ska flytta till ett annat land, til hennes pojkvän som vi träffade för ett år sen på våran resa ?! HOW SICK ISN'T IT !?
Här sitter jag ... har inga jävla som helst planer alls. Vet va ja ska göra i sommar men sen är hösten är stort jävla frågetecken. O resten framöver. Skit kul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fucking jävla future

Kom o tänka på en sak ..

Det gör gör det lilla extra på en person .. det är verkligen håret och/eller ögonen. Så det var ju synd. För jag har typ kinese ögon och mitt hår har jag inte fixat på år och dar.. vet inte hur jag vill ha det !? Och har däremot verkligen inte råd att göra det snyggt heller :/ Har gett upp det dära med att färga håret själv hemma. Som sagt, man lär sig av sina misstag.
Det finns 3 brudar som har sjukt fina ögon that i know. De är: Lina Erikérs, Sofia Karls och Linda Carlgren Rückert
Kul för er ! Inte ett dugg avis. Har ni en dålig dag räcker det med att ni bara tittar på folk så blir dagen bättre :P
Kolla deras bloggar själva så får ni se: tilldigsarah.blogg.se , LindaCr.blogg.se , Sofija023.blogg.se  haha

Sitter på jobbet, hade precis två kunder som beställde kaffe mocca och kaffe latté. När de skulle gå frågade jag "smakade det bra?" fint svar jag får tillbaka ... "jaa då.." .. MEN DRA DÅ FÖRFAN O LAGA DITT EGET ! : / woops

Nu ska jag fördriva tiden igen, men vet inte hur .. det känns så fånigt att spela partymusik o shaeka lite bakom disken för sig själv .. men i värsta fall va gör man inte

FALUN .. 4 dagar kvar, then she's back.

Sister Hazel

SHorty ?! De är för underbara. Jag tycker lätt att de passar bäst till sommarn, får sån vår o sommar känsla av deras låtar. Några av låtarna som är heeeelt underbara med Sister Hazel är:
Your mistake
All for you
(klassikern)
Your winter
Champagne High
och såklart Shortys låt .. This kind of love (fin text)

Här i Oslo är vädret helt underbart idag igen. Sol på balkongen nu på morgonen, sen kommer den tillbaka vid 4 tiden har jag och Sara kommit fram till. SÅhär låg jag och solade inomhus igår. Kändes som utomlands ;P


Think before you act



hade en liten incident just precis, skar mig på en glasskiva i kylskåpet, springer runt o letar efter de sista plåstrerna..

Frow - Saraaaa, mitt finger börjar dunka och toppen är helt blå. Har jag satt plåstrerna för hårt?
Sara - (får bara fram skratt) Det kan bara orsaken Frida

Ska nog inte bli sjuksköterska. Stackars mitt finger

kors i taket ..

Frida Karls har precis varit på gymmet. Körde nog igenom maskiner o tränade hela kroppen för fan va hela min kropp behöver en förändring. Överallt stod det att folk tränade .. i bloggar .. på msn fick panik !
Ok har iaf gjort det nu, sen la ja mig på balkongen för nu var det sol ute. La ut en madrass o handduk o lyssnade på musik. grannarna får tycka va de vill, det var iaf skönt. Men kom på att man blir snuuskigt hungrig direkt man har tränat. åt innan men allt försvinner ju o man är lika hungrig igen.. har gjort skafferi städning nu .. när jag är efter gym hungrig kan jag äta vad som helst ... hittade hårda mackor, sen tröck jag i mig skinka som jag hittade i kylskåpet som bara smakar salt. vidrigt men tänkte på min saris som älskar salt =P nu hjittade jag en makrill burk, och så steker jag ägg och så ska ja steka en hamburgare o så hitta jag en såndär "bar" som är nyttig. hahahahaaha
INGE MCDONALDS IDAG INTE... det ni suuuckers

Spring fever



VÄNNER .. jag är på bra humör. Sara har precis kommit hem igen från England. Solen skiner ute, jag är ledig idag. Och Sara börjar sent. Har min planer som jag ska göra idag:
städa ur min garderob
städa nere i förrådet
ut och gå / gymma
Får väl se vad som blir av =P
Kan ni förstå att snart är det så varmt att ballerina skorna ska på o vårjackan ska fram ... HAPPY FACE
Ska lägga mig på våran balkong nu med lite kuddar o musik o hoppas det är liiiite varmt.
JAG BEHÖVER EN CYKEL !!!!!

Loredana ska baka kladdkaka....

lorre -nu har jag gjort om smeten två ggr, den blir inge tjock

Jens säger:

den ska itne vara tjock

du kan jhu vispa ägg och socker i bärjan ganska mycket om du vill

men inte för mycket då blir den för luftig och så blir det en sockerkaka

hur mkt mjöl använder du ?

Loredana säger:

nej nu ger jag upp!

Jens säger:

den ska inte vara så tjock

Loredana säger:

mjöl?

Jens säger:

den ska inte vara tjock

Jens säger:

Loredana säger:

det har jag itne använt??

Jens säger:

HAHAHAHAHAHAHAHA : :

kör i 2 dl mjöl

gumman

Loredana säger:

haahaha

Jens säger:

mjöl är fan grunden till BAK

Loredana säger:

oj jag trodde du skrev mjölk hahahahhaha

HSHAHHAHA

opsiii

HAHAHAH Loredana du är bra underbar du !

Btw har gjort en annan trevlig sak idag, träffat Will, en kille från England som vi träffade på våran resa. Riktigt härlig kille, han skulle hit o träffa en kompis. Så vi satt oss och fikade och pratade minnen om resan. Gissa om man längtar tillbaka? men kommer aldrig bli samma sak. Vi hade en underbar tid må jag iaf säga :)


Junk in the trunk



Jag är ledsen och säga det, men det här är jag i sommar. Kommer nog behöva kämpa länge med figuren skulle jag kunna tro innan folk vänder sig om o säger "wow vilken brud" :P
Sitter just nu och trycker i mig chicken nuggets o com, med en stor vanlijmilkshake.. det är så jäävla gott helt sanslöst. Och gymmet ligger 50 m från min lägenhet, istället får jag 450m o köper äckel mat som är så jädrans gott.
Jag förstår verkligen hur tjocka/feta människor har det.. skulle aldrig kunna sluta äta onyttig mat. Nu märker man ju att kroppen verkligen blir förstörd utav det så nu har man dåligt samvete... usch
Sommar jävel. Tur att jag har playa hökviken !!
i have a confession .. i LOVE junk food :/
ha en sån jävla bra söndag o fan för er som är duktiga och tränar 24/7 !!!!!!

Saturday night baby

NU har jag 3 timmar kvar på jobbet. Började kl 14, chefen skulle komma vid 22:30. Hon säger alltid en tid men kommer helt annan så gud hjälp mig hoppas hon kommer då för jag räknar ner minuter...
Har haft 3 kunder idag och en gubbe som kommer o hälsar på hela tiden (han jobbar byggnaden bredvid) han märker nog att det är ganska lugnt här =P Inte så bra på svenska men vi försöker väl prata lite iaf :)
Har inte så mkt att göra för att underhålla mig, tur att datorn finns, men nu har jag surfat genom allt, o så spelar jag en ny playlist... bara partylåtar.. så dansar väl lite för mig själv.

Va ska ja sysselsätta mig med ? .. damma, plocka, finslipa öl glasen ?! .... kan inte ens gå på toa. Har redan satt dit en "kommer strax jag skiter" skylt .... iofs stod det bara kommer strax .. men behöver nr 2 nuuuu

Hoppas att ni har en trevlig lördag iaf ... mina planer blev lite krasch. skulle ju mysa med dricka hos grabbarna men blir ju nattaaaa innan jag slutar. aja ... en annan dag !

Ciao for now

lazy ass

har legat i sängen hela morgonen pepprat brothers and sisters avsnitt och gråtit floder .. har inte lust med mkt idag inte. Men måste ta mig i kragen, om en timme ska jag börja jobba och ikväll är det fest hos killarna. Upp med humöret Frida. Hoppas bara nästa vecka går fort. Längtar hem till mkt, especially you <3


It's my day today .. FRIDAY ;)

Från att ha finbesök + Sara i lägenheten till att vara helt helt ensam var tråkigare än jag trodde :( Igår kväll tänkte jag göra nytta hemma, blev inte direkt så, är en äkta soffliggare .. o gick o la mig tidigt. Lonely i am so lonely i have nobody .. guud va det kändes så igår. Haha, och tänk när man ska bo helt själv ?!
Vaknade iaf tidigt imorse sen gick jag till jobbet. Har faktiskt haft en del kunder idag, ingen vill ha pizza längre dock?! jag som är så bra på det.. nämen .. bara för att jag skrev så så ringer en och vill ha pizza. FEMTON MINUTER EN KVART KOMPIS ............... brb ska göra den bara...

Färdig. Gud va god den såg ut :)
Idag har jag världens skönaste tröja på mig, hittade den i saras garderob. - TACK Sara ;)
Om nån timme kommer jensi pensi och vi ska göra deg, sen ska han ta över. Det är fredag idag ! hade ingen aning om det först, det blir så när man jobbar helg då tänker man inte på att det är helg ... får se va frow ska hitta på ikväll.

Undrar när jag ska säga till chefen min att min sista dag är nästa fredag?! Stackarn .. hur ska det gå då. Inte för att jag är duktig här, för det är jag inte, får panik varje gng det kommer en kund, och är livrädd om det ska komma nån som beställer drinkar för jag har ingen aning hur man gör :/ Ingen upplärning här inte. ..Tänkte mer på stackars henne om hon ska få hit nån till. Hon är lite yr i bollen o har många jobb samtidigt.

Jag längtar hem mer och mer, undrar om jag kommer få panik när jag väl är hemma och vet att jag bor där igen? Säkert, men då kommer snart vårkänslan o sen är det sommar, då finns det inget bättre ställe än playa hökviken kan jag säga er. + att jag saknar att äta riktig mat 3 ggr om dan, är en liten slarver när jag bor själv. Ska tillbaka och jobba på mitt gym och det känns faktiskt riktigt bra, då har jag ingen ursäkt att inte träna heller .... får se hur bra det kmr att gå.
Man borde hitta en skit snygg bild på en vältränad het kändis o ha med sig överallt lr på väggen när man vaknar så man vet va man ska sträva efter =P

Det är några låtar jag har nu igen som jag lyssnar på repeat pretty often:
chris daughtry - renegade
jesse mccartney - how do you sleep
leona lewis - better in time

Nu tycker jag att min pizza kund ska komma o hämta pizzan så den inte bli äcklig o jag får klagomål ...

Ha en trevlig helg hörrni :)  ps.... jag tkr om mammas arbetsmoral "hej frida, jag ska till ikea idag, är sjuk så är hemma från jobbet, kan ju lika gärna passa på att åka dit.." ...- undrar vart jag får min arbetsmoral ifrån?=P

SIMON


" A dog don't care if you're rich or poor,
you give him your heart, he'll give you his
 "
- från marley and me



Alot of stuff going on

Nu blev jag på årets humör. Strålande fint väder ute idag igen. Men har ju inga vår skor lr jackor som passar. Allt är för varmt. Jobbade 2 h idag bara, sen jobbade Jens, gick hem med Sara sen och bakade scones. Ska snart ut och sätta oss på balkongen i solen och läsa tjejtidningar :) Riktigt mys.
Nu är det mycket som händer här, eller kanske inte så mycket egentligen men det känns som det. JAG frida karls flyttar hem igen nästa helg och det känns SKÖNT. Skönt att flytta hem till falun igne? Trodde jag inte. Men just nu är det det jag vill. Lessnat lite här. Så nästa lördag ser det ut som Shorty o Manne kommer hit o hjälper mig o Sara flytta ut våra saker, + att Fia vill shoppa lite i Oslo löningshelgen :P Can't blame her.
Har precis pratat med Bosse min gamla chef på Atlantum gym i Borlänge, och ska få börja jobba direkt jag kommer hem. Känns helt underbart bra. För där trivs jag, och så ska jag komma igång med min träning på riktigt nu, kom igen beach 2009, det närmar sig snabbare än man tror.
Kanske kan börja lite tidigare på hemtjänsten och hoppa in extra för att få lite extra slantar, har ju lite skulder till pappsen nu så man lär ju jobba asset av sig så man kan ha en bra sommar :)
Jag är verkligen glad nu :)
Har haft rikigt bra dagar nu i Oslo oxå. Tack för besöket, Me like alot  you know ;)
Om några timmar åker Sara till london och här sitter jag själv ända tills Måndag. Hur fan känns det då ? Måste ringa mina viasat vänner och umgås lite. Men lördag blir det grillning hos killarna på tak terassen, håll tummarna för strålande sol då med :)


Nämen nu blev jag ännu mer glad, hittade en slapp i vårat skåp, det funkar till min mob, man lägger in kort o låtar från datorn och tvärtom, har jag aldrig använt. va kul. Men bilderna funkade inte, men nu har jag bra musik på telefonen istället. Åh va ja känner mig teknisk nu :)

Dags att äta lite snickers deg som jesper precis kom med och sen ut i solaaa ! Ciaoooo, cyah in falun soon


 


Funnyyy

Shorty kom med nått bra idag .. fick precis ett sms. Dog av skratt.

Så var det blondinen som gick in i en porrbutik och ville köpa en persilja ,, "vi har ingen persilja, det här är en porrbutik" sa tjejen bakom disken, blondinen suckade och sa .. 2men dilldå?"


Just love life

Har haft det riktigt bra på senaste tiden. Alyssa och Andy har nu åkt härifrån, dem skulle till irland några dagar sen tillbaka till värmen. Lyllosar. Tror inte de skulle klara av att bo som vi. Absolut inte =P Men riktigt trevligt att ha de här på besök och visa runt lite, nästa gng är det fam karls som ska till Florida, och sen får Alyssa ta med syster Liz o hälsa på under svensk sommar :)
Åkte tillbaka hit till Oslo i måndags, fick finbesök med mig. Manne är här o stannar tills imorn. Trevliiiiigt :) O då åker Sara oxå till england, så jag blir über själv hela helgen :( Får umgås o bo hos grabbarna lr nått.. tur att jag ska jobba en del.

Känner verkligen hur mkt jag längtar efter våren och sommaren nu, måste bara köpa en vårjacka så jag är redo ... solen skiner här o har gjort det i några dagar nu. Helt underbart, att behöva ha på sig solbrillor o känna iaf liiite värme. Guuud va skööönt. Satt nere vid Akerbrygge igår i solen, det var verkligen varmt, men sen kom vinden då märkte jag att jag lär vänta liiite till på våren.

Loredana bodde här med mig hela förra veckan. Jäätte mysigt. Tack Lorre <3 Men nu saknar jag dig massa igen, lite drygt.
in your face, how many klunks do i need?, not fuunnyyyy, "im so funny" DU ÄR FETT ROLIG hahahaa

Ska jobba vidare nu .. har jobbat i 2.5 h .. inte haft en ända kund. Men jag klagar inte. (peppar peppar ta i trä)

/Trevlig onsdag allesammans och GRATTIS LINA ERIKÉRS :))

Lovely weekend

Då var det nästan måndag igen då. Har haft riktigt bra dagar nu med Alyssa o hennes kille Andy. De kom i onsdags till oslo. visade runt de lite, o gick på "andys pub" som de heter  fredags då andy fyllde 25. Drack lite öl och buggade med en gubbe. Det var trevligt. Sen var det harrys igår och som de flesta gångerna nu så var det riktigt kul. Var hos fia innan o förfesta lite, o åt tacos. Loredana var på g som vanligt "IN YOUR FACE" ... "IM SO FUNNY"... "HOW MANY KLUNKS DO YOU HAVE TO DRINK?" (glömde bort ordet för klunkar) härlig brud det där <3
Massa dans både på förfesten o sen harrys. Lyssnade på gamla låtar som jag fia o alyssa hade plugat in texten på när vi var små, tex robyn - do you really want me och gangsters paradise med coolio.. oj oj riktigt bra kväll iaf :)
Idag har vi haft super tur med vädret, klädde på oss de varmaste kläderna vi hittade o drog till åsbo backen o åkte lite pulka i guppen o åt bullar, sen köpte vi svensk pizza o kebab o satt oss vid hopptornet o myste i kylan :) Lovely day as in lovely weekend also !!

Nu idag får vi vara sega, bara mys hemma med en bra film o en brasa, åker iväg tidigt imorn till Oslo. Visning imorn på vår lägenhet oxå, har vi tur så vill nån da den. Cross your fingers :)

NEJ dags för brasa, mina fingrar är isbitar. Fuck fuck fuck monday tomorrow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


DAGENS

kolla, det finns fler som lyckas riktigt bra... lyssna noga

FRIDA - VAD HETER URINBLÅSA PÅ ENGELSKA IGEN ?

LOREDANA - PUSSYCAT ?

hahahhahahahahahahahahahahahhhhahahaah idiooooooooooooooooooooooooooooot



Skit trevlig kväll, jag lorre, alyssa o andy gick ut tog en öl, lr några och jag buggade med en gubbe, lorre o jag gick upp o frågade live bands killen om han kunde sjunga happy birthday till andy o visst överaskade han andy med en sång och spotlight rätt på honom. Riktigt kul :) det där gjorde vi bra !!


En till rolig sak ...

jag var skyldig andy 100 kr, försöker ge honom men han vägrar ta emot, så sa jag till lorre, "undrar om han tog min hundra lapp nu iaf, hoppas det fr jag la den på honom" lorre - "ne han la den nånstans där borta " jag- men säg då ? jag vill ju ha den " lorre - JAHA den ligger i din vöska under den gröna tröjan "

hahahahah hej den där snålation


Nice worming welcome

Igår var det dags för Alyssa och hennes kille att komma. Hade lite panik, för vi har bara bestämt allt genom facebook, ringde henne o skickade sms men mob var avstängd. Chansade på när de skulle komma fram med bussen o hoppades på att de hittade rättade bussen från flygplatsen, för jag visste lika lite som dem =P Men sen så gick jag o loredana o skulle leta efter dem.. då såg jag nån skuttande springande brud, och tur att det var Alyssa som såg mig annars hade jag aldrig hittat henne. Var inte så van att se henne i mösa och jacka o boots :)
Vi drog oss hem till oss, lämna av alla saker. Kollade på man united, fick lov medans de åt min goda pasta carbonara med korv i :P Ingen bra kock, men tom kräsna alyssa kunde äta 2 port. Det ni :) HÖRDE DU DET MAMMA ? iiiihh
Senare på kvällen ville de göra nånting, så vi gick till det finaste Sas hotellet i Oslo och satt oss på 34e våningen o drack några öl och prata ikapp :) Riktigt mysigt o trevligt. Sen var det dags att gå hem. dem hade jetlag och jag skulle jobba dagen efter.
Nu står jag på jobbet, och snart ska nog dom hit o koppla av lite. har inte så mkt kunder än så de kan görna sitta här med mig hur länge dom vill :) Snöar riktigt mkt idag, så alyssa lär väl vara överlycklig. Men pappa säger att det är 12 minus hemma. haha igår kunde hon inte andas genom näsan för det gjorde ont, bra .. det va tom plus grader =P
Fialotta har planerat hela helgen så det här kommer bli skit kul. synd bara att resan hem tar 7h. Det gillade de inte=P
NU ÄR JAG TRÖTT och längtar hem för många anledningar ;) iiihhhhhhh <3 happy frow

Snart kommer jag hem för gott mina vänner, kanske bara 2 veckor kvar  !! ha en superbra torsdag

Lorre

Nu sitter jag och Loredana här i Oslo. Ursäkta att jag kallar dig för LORRE men du är LORRE.
Resan hit gick fort, hade våra garv o kollade på lite serier. Sen kom vi fram till lägenheten, hälsade på Jens på cafét och gick runt lite på oslo city.
Sen gjorde vi lite mat hemma o nu segar vi... läggdags snaaart ! Imorn är en ny dag. På onsdag kommer alyssa o hennes pojkvän. Och snart är det vår... för jag vill ha så mkt fina kläder. Syyyykt


Where is the summer ?!

Jag orkar inte med vinter, slask, snö, kallt, tjocka kläder längre. Nu vill jag se grönt gräs o känna att man kan klä på sig en vår jacka o strosa.
Imorn är det dags att åka tillbaka till Oslo. Inte alls laddad för det, men nu ska min lilla Loredana med mig o stannar ända tills på fredag då vi åker hem till falun igen. Det är så att barndomskompisen Alyssa kommer hit på Onsdag från florida, så henne ska vi visa runt i både oslo och Falun. Det blir riktigt roligt att träffa henne igen, och att hon ska få träffa hela familje, de har inte sett henne på 8 år nu. Plus att alyssa aldrig har sett snö så det blir kul att se hennes reaktion. Det hon mest ville göra när hon kom hit var snöänglar haha.
Dagarna här hemma nu har varit riktigt bra. Bara bandy bandy och lite mer bandy. Är så glad att jag åkte hem och va med o skrek vidare laget till elitserien :) Så om en timme är sista matchen mot haparanda, o vi lär väl slå de en sista gng så det blir lite firning på isen igen.
Måste börja planera lite saker nu, är snuskigt pank och behöver få nån att flytta in i lägenheten i oslo, vill nån ha den... RING MIG :)

Ögonen är helt slitna, vill nästan bara sova, Men måste sätta fart att packa ihop sakerna och leta efter täckbyxor sen dra mig upp till lugnet och njuta av säsongens sista bandymatch i allsvenskan :) :)

Jag har inte råd att förlora dig som vän. Vf kan man inte styra allt som man vill ........................ !!


Home Sweet Home

Så skönt att vara hemma faktiskt. Alla nära o kära close till en, känns bra :)
Igår åkte vi som sagt till Ikea i västerås och förbi nisses o kika lite innan bandyn. Vi tog pappas Subaru Forester, skrattade ihjäl mig åt mamma som fick muppstopp 20ggr o det hackade som tusan när hon körde, hon glömde alltid bort att växla (van med automat). Sen efter matchen var det ju jag som skulle köra fullisarna ända hem, jadu... jag fick väl 20 muppstopp jag med och höll på att krocka med fina bilen (som jag aldrig kmr berätta för pappa då får jag aldrig köra den igen, första gng igår btw) Så right back at ME för mina hånskratt åt mamma =P Im twice as worthless
MATCHEN var iaf helt otrolig. Var riktigt nervös innan, båda har press på sig. Men fasiken va grabbarna visade vilka som var redo för elitserien... VI ÄR TILLBAKA och jag är såå lycklig !!! Efter matchen åkte alla tillbaks till falun efter lite firning på isen, firningen fortsatte uppe på lugnet.. grabbarna fick polis eskort från hosjö o allt o de blev nog så glada när alla vi supportrar stod där o sjöng hejaramsor när dom dem med bussen.
INGA PENGAR BARA HJÄRTA
ELITSERIEN, HÄR KOMMER VI, VI KAN INTE  LÅTA BLI
VI ÄR TILLBAKAA !!!!!!!!!!
VI VILL SE, SPELARNA DANSAAAAAAA, VI VILL SE, SPELARNA DANSA

Imorn är ännu en match, sista mot haparanda, De måste få 1 poäng till. Ska bli kul på hemmaplan och fira igen deras seger och comeback till elitserien, för imorn ska det blir seger igen :) VI ÄR TAMEFAN ett underbart lag

Idag blir det lite shopping på systemet, en runda på stan, sen ikväll 3 rättersmiddag hos Linda Olsson. Så det blir jag mamma, Sofia, Ulla, Linda och Ida. Riktigt trevlig tjejkväll med god mat och fin dricka :)

Nu är mina ögon grusiga, måste nog sova en halvtimme till innan farmor o farfar kommer förbi.
Trevlig helg

p.s många saker känns bra nu, allt börja falla på plats . . . Frida is feeling something <3



Happy Days

Kan verkligen inte klaga på läget just nu. I'm just living and smiling :)
Är hemma från Oslo nu tills måndag, fick lov att se de sista BS matcherna, En idag och sista på söndag. Kom igen vi ska tillbaka Falun, ska skrika fram er till seger :)
Igår var jag hem till systra min, hon bjöd på ruskigt god fin middag, klyckling med paprika, mosarella ost o klyftpotatis. Hon är en höjdare som sagt på det där med mat, sen fick jag o jocke även efterrätt, lite vanlij yogurt blandat med krossade maränger och frysta bär o banan. Yuhhuuum, såklart moggar vi till det o smetar glass i hela ansiktet och skickar mms till våra nära o kära hahaa. We have fun you and I sis :)
Nu ska jag upp o fixa lite innan vi drar vidare till västerår för att först gå på ikea sen kolla på våra falu killar krossa Tillberga. Det blir en trevlig girly färd idag med mamma, ulla, Ida och Linda :)

T.G.I.F People  !! // Ciaoo for now

SyskonKärlek

Sofia Karls ...... hon är världens finaste och smartaste tjej. Och hon är den bästa systern man kan önska sig. Mer än bara en vän, lite sådär "the iceing on the cake", det där lilla extra.
Sen vi var så har jag alltid, alltid sprungit efter henne. Hon hängde alltid med kill kompisar och jag tyckte såklart de var så snygga så jag vill vara med, fick jag inte cyklade jag efter. När vi var ännu mindre gick jag alltid bakom henne o smög fram som världens blygaste unge, och när jag var ännu pytte mindre o inte kunde gå .. då visade sofia att jag skulle hänga efter henne, det var nog där det började .. Hon går in i mitt rum, väcker mig och bär mig ur min lilla säng o lyfter ut mig ... deep inside, i know you want me to be som en magnet ;)
Det är väl så fortfarande, ser upp till henne som ingen annan. Hon är bättre än mig på ALLT, hon ger mig dem klokaste råden, ibland vill man ju höra det man VILL höra o inte sanningen jämt, men Fia säger alltid sanningen direkt, men alltid när det är nått så går jag såklart till stor syster. Hon är bäst på att laga mat, hon är skit bra på inredning, allt blir skit snyggt jämt, innan dejter städar hon mitt rum hahaha, hon lyckas alltid skit bra med jobb för att hon är en sån bra person ... men inte har jag blivit lik henne alls på dom sakerna.
Vissa tycker vi ser exakt likadana ut, andra inte. Men sättet, det kan vi då var sprojlans lika på, du är vild, sämsta humorn, vi kan skratta till vi pinkar i brallan, vågar vara oss själva även fast vi är dumma i huvudet emellanåt, as trevliga tjejer hahaha nej nu tar jag i .. men we are the best sisters

    

Du är min andra halva .. and i love you <3


Friends till the end



Såg på lite vänner avsnitt nyss, o kände för att lägga upp lite kort from old days :)

Idag har jag ikke jobbat, planerade schema med bossen igår, hon kan då inte sluta prata, men hon är härlig, så jag lyssnar gärna :) Så istället för jobb idag har jag o Sara gått runt lite på stan o små handlat, hon letade efter en present till Lee, o ja köpte även en till honom, små fotbollar i choklad. Tanken som räknas ikke sant? Sen har jag letat som en idiot efter ljusa jeansen på gina tricot med hål i, såklart så vill ju ALLA i hela sverige och norge ha dem, för inte fan finns dem nån gng !!! usch hur svårt ska det vara?!
Istället har jag köpt mig lite skit, strumpor, ett par rätt snygga glasögon.. har inte så mkt pengar nu så det blev billiga läs glasögon men dem funka, jag såg ju =P, o så har vi fyndad lite på hm outlet där bara somalier hänger.. vi stod i kassan o nån skulle handla en jacka o få för 50kr, men HON TJATA för hon ville betala 25:- hon trodde väl det var halva rea priset eller nått.. hur kan man va så dum som tjatar i 20 min för 25kr ? GET A FUCKING NEW LIFE, geees

Sara har dragit på jobb nu, jag hade tänkt att fortsätta göra lite vettiga saker, ska städa ur min garderob, rensa ut det man inte vill ha, dammsuga vår snuskiga lägenhet som den nu är, få den lite mysig nu när bara jag o spillsen bor här. Epilera benen o impa på sara haha hon bli så chockad om jag hade gjort det när hon kommer hem .DEVIL machine vafan, det är inte mänskligt att sånna saker finns. Kanske ta en ansiktsmask ? Gud va skönt, fixa naglarna lite efter de bakade pizzorna, händerna kunde ha varit fräschare. Träna vore iofs det bästa idag, vilken dag som helst är det sommar o då kan man inte längre gömma sig under vinter kläder ... i'm in a ruush !!! .... plus att jag o sara fuskade med donken idag till lunch .. wooops men det skiter jag i för det är gott och jag älskar fett :S

Musik som funkar väldigt ofta: Westlife (självfallet), Takida, Sister Hazel och Chris Daughtry mege bra musiikaa
Fast dagens låt my lovers ...... ARVINGARNA - bo diddley..... just feel the flow, lovar dig du kan inte sitta still till den låten
http://www.youtube.com/watch?v=eA7UeZaAY28 ----- > heta Casper röst oxå  

New Day People



Bilden är från jorden runt resan i Nya Zeeland
Var inne på nått roligt hus med konstiga rum. Det här var mitt favvo rum


Jag är känd för att säga dumma saker, eller det händer väl att jag inte tänker innan munnen öppnas, ibland går det bara riktigt fort och jag orkar bara inte tänka efter.
Nästan så att jag kan skriva en bok med alla citat.
Så Sara har fått några goda skratt idag :) Ja varsegod

Idag är jag lite skam, jag köpte ostbågar och Sara köpte Chips. Men jag har faktiskt inte haft en riktig helg, jag har jobbat lördag och söndag, så får jag fira med helg idag istället ?
Lovar att träna imorn kväll o vara duktig. Sara hade bakat scones igår, skit goda, så ja tänkte att det kanske inte är så svårt, försökte göra idag.. det stod "150 g mjöl" till 4 portioner. Men fattade inte.. vaddå GRAM med mjöl? brukar man inte ta dec. Så jag tod 1,5 dl. Det blev en bulle. Så jag la den på plåten och in i ugnen. Den blev platt o konstig o EN ända bulle. Men den blev väl god. Förlåt mamma vart va jag när du och sofia gjorde mat o bakade? Umgicks jag med pappa o prata bilar ? Förstår inte !!

Jag har köpt ett bra plagg. Bara en långärmad vit tunn t-tröja, ett sånt plagg som man ibland tänker "vafan har jag inte en sån tröja för det hade varit så bra under/till den här" MEN nu .. nu har jag den :P Tråkig o helt vanlig

Saras dator är störd så nu måste hon skypa o låna min haha
Men det ni ska denna vecka är.. heja på bs ONSDAG, FREDAG o SÖNDAG
Sen skänka alla pengar ni äger/hittar/kan fixa o se till att få en kanon bra nästa säsong i elitserien :)

/ So long suckerpunches

RSS 2.0