kors in the ceiling

Jag har ätit LAX till lunch och jag tyckte att det var gott !! DET NI ! En ovanlig dag

Första Advent



Ibland är jag envis. Igår var jag och Ida på jobbet. Hon sa "åh imorse dukade jag fram advents frukost till Marcus" Nej ida, första advent är nästa helg. Det är alltid första söndagen i December.
Till slut fick vi kolla kallendern.. och jag hade fel =P Jag som har hört så många prata om att det är första advent på söndag (igår) men hela tiden tänkt "va kul att dem tror att det är denna helg". haha inte att tänka "frida.. undrar om du har fel?!" haha. Hur som helst. jag hade vrål fel :)
Missade tyvärr den mysiga första advent. Skulle handla fina julsaker i lördags men fick lov att jobba. Idag är 14e dagen i sträck. Och har 5 more to go sen är jag ledig i 2 dagar :)
Mamma lovade faktiskt mig att åka till dollar efter jobbet idag, det var snällt. Så nu ska jag dit efter 5 och köpa en julstjärna och lite annat fin för att spajsa upp lägenheten. Jag tror att vi får ta första advents fikat ikväll istället. eftersom inte emanuel tycker om lussebullar eller glögg, då får han väl äta pepparkakor. Jag tänkte nog baka en kladdkaka senare oxå, hittat ett nytt recept på internet med nötter=P Mums måste testas.
Jag får väl sitta och dricka glögg iaf.

I helgen blev det lite fest. Efter jobbet i lördags blev det först tacos med Mani och sen gick jag ner till Shorty och vi hällde i oss kall glögg med is och blev lite kanon på det. Fick även någon shot utav Jocke =P
Kvällen slutade på club Åh. Ingen höjdare tycker jag. Saknar Harrys :( Nu var det gjort, behöver man inte gå ut på ett tag igen =P

Sitter på jobbet nu. Halvseg. Ville inte gå upp imorse. Ännu en vecka. Men längtar till helgen, fredag ut på middag med karln. Lördag ska vi åka till uppsala o hälsa på kenneth och malin o deras nya bebis :) Sen myskväll hos Vero Linda. Blir nog bra !

Ha en trevlig måndag och stå ut :)


Isn't it ironic, don't you think

 Igår firades dagen hemma i lägenheten med familjen Karls och familjen Sundqvist. Massa fika hade vi (jag hade inte bakat nått och Emanuel hade bakat pås brownies) haha avancerat för oss, inte ett dugg. Vi blir istället bortskämda och alla bakar åt oss. Tycker jag var väldigt snällt :) Hoppas du hade en bra dag babe.

Idag har det varit rätt skönt på jobbet. Inte så värst mycket att göra, jag har kollat lite på the hills och the city under ärenderna :) Och så har jag fixat bloggen som ni kan se =P Den blir aldrig bra, men jag pillar och donar lite, jag tycker iaf att detta är bättre än det kolsvarta ! Eller?

Nu är jag däremot trött. Blev även lite besviken, jobbar 6 dar denna vecka. Iofs har det blivit lite av en vana. Men nu ringer Vero och behöver någon som hoppar in på Lördag. Min ÄNDA lediga dag då jag skulle sova ut länge, strosa på dollarstore fixa lite julsaker. MEN NEJ ! åh jag blev lite besviken, det är nackdelen med att vara "extra tjej". Jag är ju den som ska hoppa in :/ Men jag kände inte för att jobba 7 dagar den här veckan oxå :( Jaja... får se om det går att lösa but i doubt it.

Nu vill jag bara hem. Slutar om en timme, sen blir det långa bussen hem. Träna om jag orkar annars går jag o lägger mig tills Emanuel tränat klart. Då blir det storhandling och sen skräpmat framför tv'n. Det har jag lust med idag. Just nu... åååh kanske lite ben n jerry glass?! Då blir man alltid på lite bättre humör.

ooooh försov mig imorse oxå, kände det på mig när jag stängde av klockan o sa till mig själv " undrar om jag kmr vakna snart", glömde snoose. Och jag vaknade 10min innan jag skulle gå till bussen. Gissa om jag är het på jobbet idag ;P

Ha en trevlig torsdag, nu ska jag småjobba lite sen längta hem. LATER

Idag är ingen vanlig dag..

...För idag är det min honey buns födelsedag !! Grattis Emanuel Sundqvist på din dag :)
Morgonen började fint för honom (tkr jag iaf) ställde klockan mkt tidigt så jag skulle hinna fixa bricka med frukost på sängen, liten bakelse macka och ljus, sedan paket och lite ljus... tänk frida karls mitt på morgonen, yrvaken och jag är INTE en morgon människa ... trappade in till sovrummet lite halv skakig och sjöng en "remix" på födelsedags sången.. lika trött som en zombi. Älsklingen vaknade (om han inte var vaken redan) öppnade sina paket. Men innan det hann jag spilla alla saft i sängen, tur att inte paketen brann upp vid ljuset iaf. Jag var trött!! Kl var 6:30 på morgonen. Man får vara trött då och lite klumpig.

Hoppas du tyckte om presenterna iaf <3 Halsbandet var hett på dig tkr jag iag :)

Jobbet idag har varit helt ok. Slutar om 2 timmar. Har köpt ett par underbart snygga billiga leggings på Lindex under lunchen. Ett par svarta med skinn rutor på framsidan. Dem ska jag ha idag :) Bara 149kr! Tack shorty för tipset. Nu märks det att lönen har kommit in. Och vet ni ? Jag har fått en FETING lön och då menar jag FEEEET ;) Jag är helnöjd efter alla timmars slit den senaste tiden. Hur värt det som helst när man får lönen iaf :) Har lagt undan hela 8000kr så vi har råd att göra nått kul efter bandyn i vår :))
Jag har faktiskt lagt upp en plan med min shopping denna månad, eller Emanuel har hjälpt mig mest, annars vet jag att jag inte kan hålla i pengarna. Men kläder är ju mitt intresse?! Det är ju så otroligt snyggt :))

Nu ska jag jobba det sista och sedan hem för att fixa det i ordning innan min och manis familj kommer och firar min babe. Han kmr få så fina presenter :) yeay  vill oxå fylla år igen ju.
Missar dock boxen på Nautilus... kick som ass från mig med A-L om du nu ska dit :)

Fick även förfrågan att jobba på Only butiken i falun Imorn. Det hade varit riiktigt kul med lite nytt. Synd bara att jag jobbar på kundtjänsten då. Men men, kommer fler gånger hoppas jag :)

Have a great Wednesday. Snart är det jul.. tjohoooooooooo och massa julbord och gott. Muuuuuuummaaaa

Då var det en ny vecka

Nu börjar det rulla på lite. Helgen gick fort då jag jobbade hela helgen, fick lov att hoppa in igår när Jossan var sjuk men det gick bra. Hade en kund och det slutade med att hon handlade för nästan 2000kr. Bra gjort frida :)

Idag var det svårt att gå upp, verkligen KOLSVART när jag öppnade ögonen. Usch, det är drygt.
Jag iaf haft en bra dag ändå. Kom några minuter för sent imorse, hela falun ska verkligen åka med den bussen märker jag, men inget som chefen reagerade på :) Bra det !

På jobbet går det bra, väldigt lugnt har det varit idag.
Igår var vi förbi mamma o pappa. Hjälpte henne måla lite hästar, åt mat. Tom emanuel hjälpte till att måla :) Vi blir alltid bortskämda och får hem massa saker, igår ordnade mamma 2 påsar med saker vi tog hem, tex korv, pasta, glögg, nötter+russin, 2 dalahästar, ett stort fint hjärta att hänga och lite till roliga saker :) TACK mor !

Nu ska linnea hjälpa mig med bloggen lite. jag vill inte ha såhär längre :P
Imorn är det match för karlarna igen och den missar jag pga jobb :( Men jag håller tummarna för poäng imorn. 
Sen på Onsdag fyller min kära år :) Då blir det firning och mys me nära o kära ! 

Nu ska jag jobba lite till och om 2 timmar slutar jag :) 

Have a nice day !!!  


FRIDAY !

Idag är det min dag igen. TOPPEN ! Sitter på jobbet nu, har börjat med lite nya saker. Känns bra :)
Åt nyss världens godaste mat, thai mat som Emanuel åt till lunch igår. Muums. Thanks hun :) Och till efterrätt blev det äpplepaj med vaniljsås. Super gott, Tina på jobbet har gift sig och idag fick hon fnatt och bjöd på paj :)
Äre sånt man ska göra på fredagar kanske ? Vem skulle vilja ha min paj iofs =P

Ikväll åker jag hem till hökviken och tar det lugnt. Ska bli skönt :) Ska lyssna på lite bandy, fia får hålla oss uppdaterade under hela matchen !

Saker jag vill ha nu :
Julafton
Åka utomlands
Mjukisbyxor på mig
Poäng för falu bs
Finare väder

Saker jag är helnöjd med:
det är fredag
lägenheten börjar se bra ut
löning nästa vecka
Jag blir mer o mer kär för varje dag
Jag är mätt i magen :)

TREVLIG HELG

So himla segt

Idag tycker jag att det var lite segt på jobbet. Vaknade imorse, skyndade mig upp vid 9, hade lite saker att fixa. Sen kollar jag i min kalender... då börjar jag 14:30 och inte 12 som jag trodde.
Hur som helst, gick till mormor och fick frukost och äppelpaj :) Sen åkte vi och hälsade på min morbror i stan. Skrattade när jag kom in i hans lägenhet, han har regnbågens färger i hela lägenheten. Inte direkt "stilrent" och fint :P Men .. alla är väl olika, och tur är det tycker jag !
Sedan gick vi ner på stan och jag hade lite ärenden. Små kikade på lite jul saker. Träffade min gamla stammis gubbar från Geislerska :) Dem är så snälla och söta !
Sen var det jobb dags, och sen dess har det gått segt. Snart har jag lunch och då ska jag se på the city och the hills. Det kom ju ett nytt avsnitt i onsdags :) Yeay.

Imorn åker älsklingen och spelar bandy mot våra gamla vänner Micke och Anders. Hoppas att det går bättre för oss. Vi behöver det här :) Jag ska istället jobba och sen åker jag nog till mamma och pappa i hökviken på oxfilé, lite idol och bandyuppdatering. Ska även hjälpa henne att måla lite till julmarknaden. (jag har ju blivit expert på att måla tror jag) emanuel kommer hem och jag har målat om det mesta till vitt =P Sorry, men jag vet att både du och jag tkr det är finare så :)

Imorn ska jag vara en mer stöttande bandy fru .. det slutade med att jag var lite mer "ledsen/besviken" efter Hammarby matchen än Emanuel och jag drog verkligen ner på stämningen. Men det är inte så lätt när det kommer till sport och ett lag som jag har följt sen massvis med år tillbaka. Jag tycker bara synd om dem och då blir även jag ledsen... MEN fruarna ska ju sitta hemma och vara stöttande. Ska förbättra mig på den rollen !

Man märker verkligen hur nära  julen är nu, blir så laddad av allt i affärerna. Börjar redan planera julklappar och det ser bra ut. Men först så vill jag att LÖNEN ska komma! I need it !

 

Ha en trevlig kväll nu så ska jag jobba vidare :)


Lediga dagar och snabb helg

Nu är det Tisdag och för mig känns det som måndag. Har varit ledig i 3 hela dagar men ändå så var jag trött som en häger imorse när jag skulle kliva upp tidigt ur sängen. Istället flög Emanuel och sjungandes och säger "gör som mig, vakna och var skit pigg". Haha.
Har iaf haft en trevlig helg, jobbade länge i fredags iofs, men min sista långa fredag :) I lördags var jag och emanuel ner på stan och dona lite senare på kvällen bjöd vi över Anne och Marcus på racklette. MUMS. Det var så himla trevligt att ha dem över. Vi öppnade även champagne flaskan vi hade i vitrinskåpet och slog på stort. haha, det satt sig verkligen i huvudet oxå. De fick tom dricka ur mina otroligt fina glas som jag har fått ifrån farmor och farfar. (som ska vara jätte dyra) emanuel tyckte att de såg ut som jag hade målat dem själv.


Riktigt gott var det iaf med maten. Enkelt med ser bra ut ;)

I söndags var vi över till Shorty på kalas. Eller hon fyller år idag så GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER på din dag :) Hoppas du gillande alla presenter även mina :P
Sen var vi även till grycksbo och firade Emanuels lillebror som fyller 18 och Jonas som fyllde för några dar sen.
Blev mycket kalas under dagen, avslutade kvällen med mys hemma.

Igår var jag ledig hela dagen. Gjorde bara en massa nytta. Diskade och städade, tvättade, mamma och pappa var förbi och hjälpte mig upp med hyllor. Mamma hade köpt fina saker på ta till vara. Ett litet bort att ha i hallen och en ikea pall och en annan jätte fin hyllaktig grej man kan ha blommor eller nått fint på. Kvällen slutade med att jag satt på golvet och målade allting vitt. JÄTTE fint blev det, så nöjd. Nu ser det ut som ett hem, man kan tom gå in i tredje rummet :)
skyndade att lada min och manis favorit mat, enchiladas med god sallad och till efterrätt hallonpaj och vaniljsås. Muuuums ! jag var så pysslig igår så idag mår jag bra :)
kollade på en tjejfilm senare och så var det läggdags. Underbar dag!

Och jag är kär i min pojkvän. Helt otroligt mycket <3
Det är så fint !!

Nu ska jag jobba vidare, snart lunch.. sen dags för hemfärd och bandy ! YEAY kom igen nu grabbar.



It's weekend baby, and my day .. Friday ;)




Åh jag sitter nu på jobbet och har lite panik. Det är ju trots allt fredag, jag jobbar till kl 21 för tredje fredagen i rad. Karln är och spelar världens mest spännande match emot Vetlanda. Just nu står det 1-1 och ni anar inte hur nervös jag är. Skrek för mig själv när Kruse satt straffen:) Bra med live uppdatering, dock vill jag ha radio lr nått till men men. Sprang ner på ICA för att smaska i mig lite godis. Blev mätt på bara några stycken, men är man nervös så äter man bara :)

Tur att man har det lugnt på jobbet, idag var det väldigt skönt att jobba kväll faktiskt. Lätt när Emanuel ändå är borta. Efter jobbet ska jag åka hem och äta lite tacos hos mamma och pappa, sen hem och städa och mysa med mig själv. usch .. lät inge bra.
Men imorn kommer Anne och Mackan förhoppningsvis förbi oss på lite racklett och vin :) Åh super trevligt.

Nu är första halvlek slut. 1-1. Bra killar ! Nu inväntas andra halvlek.

Ha en trevlig fredag och helg hörrni !!


Snart helg peop's



Igår var det bandy på vårat Lugnet.
Bs - SAIK ! Jag hatar verkligen Saik, dem är som Barcelona i fotboll. Överlägsna !
Förlorade med allt för många mål mot oss, men ändå har vi alltid trevligt brudarna när vi kollar :)
Fick lov att välja med den här bilden på my hunk', att man kan vara så snygg i bandykläder? Och när han rör sig på skrillerna .. YUM ! My man oh yes
Kvällen blev ändå lite tuff, utöver förlusten .. men, idag är en ny dag ! Och jag har mkt nya krafter :)

Tog lite sovmorgon imorse, jag är väl den tröttaste människan på morgnarna. Sen diskade jag, lagade lite mat tills ikväll och tog mig till Kupolen. Sprang runt som en yr hörna och letade efter present till Shorty. Så nu har jag fixat det :) Börjar även tänka ut Emanuels present.. :)
Hittade ett par ruskigt snygg/sexiga stövlar höga ovanför knäna ! yummyy får se hur min plånbok mår efter alla räkningar och grejer efter löning...
Kan inte den 25e komma snart? Att det ska ta sån tid.

Helgen är jag ledig, Emanuel också. Lordi kommer hem imorgon, ska försöka hinna träffa henne lite :) Sen vet jag inte va vi har tänkt än, fira shorty på söndag. Tror jag o manne ska göra lite god middag på lördag, racklett :) och så ska vi dricka vin och bli lite på lyset.. sen får vi se vart vi bär av haha.

Vi har börjat tänka på planer inför Nyår. Vad gör man då?? Jag vill styra ihop en fest med fina kläder.
Åh.. nyår tkr jag har blivit överskattat, får väl se vad som blir av.

Nu ska jag jobba lite.. hoppas alla går hem snart så jag kan äta vindruvor i fred o surfa :P

Ha en bra Torsdag !!

p.s. jag vill inte att min bakgrund ska vara SVART !!!!!!!!!


New week, ny adventures !



Sure att det kommer hända mycket "adventures" den här veckan, ikväll blir det sopp kväll med bandykillarna efter jobbet, tisdag sluta sent på Vero, onsdag BS-SAIK, torsdag jobba sent, fredag jobba sent ! Kul ! Meeeen i helgen är jag ledig hela helgen, tom på måndag. Förstår ni? 3 dagar? iiihh

Nu längtar jag bara till december. Kommer vara så fint allting. Fina tända ljus, jul bak, jul klappar, mysigt ute, snö och vitt och fräscht, kärleksmys :)

Just ja, helg har det ju varit. Har iofs jobbat hela helgen, sent i fredags, i lördags åkte jag hem till Marlene efter jobbet och myste till det med tjejerna medans karlarna vann borta mot Katrineholm:) OH YES! Vi åt massa gott, sallad med scones. Sen hade vi tagit med oss lite smått o gott, brownies, mormors hallongrottor, chips och tessans tryfflar :)
Igår var det jobb igen sen farsdag middag hemma hos Sofija. Fia skötte varmrätten kyckling med mossarella och grillad paprika + klyftpotatis och yummy sås. Jag tog hand om att fixa en fin sallad och till efterrätt choklad mousse till efterrätt med hallon och mandariner.
Sen åkte jag och Emanuel hem, blev så inspirerad över hur fint Sofia har fått till det hemma. JÄVLA UNGE du är så duktig på det där :( Började med att städa när jag kom hem, emanuel ville mysa jag började vika kläder=P Men struntade i det till slut och hade lite söndagsmys iaf innan nya veckan.
Jag vaknade imorse istället med ett ryck och började vrål städa lägenheten. Damma, dammsög, tog reda på tvätt och fixade lite små saker, har dock köket och toan kvar tills jag kommer hem !
Det blir fortfarande inte lika fint som hos shorty ! :(

Hur som helst, måste ju berätta om bloggen min. Ser ni inte en förändring? Det är så att Linnea på jobbet skulle VISA hur man ändrade bakgrund o grejer, det slutade med att det råkade sparas och det gamla var borta. Så nu är det svart som ni ser och en skit ful bild på mig. Fejk smile hello :) Jag hade inte så mkt annat att välja emellan här på jobbet... tur att det har varit lugnt idag så vi kunde sitta o klippa o klistra lite med sidan =P

Nu ska jag jobba de sista 25minuterna sen blir det att åka buss hem, och såklart få en liten "eftermiddags tupplur" på bussen :)

Trevlig kväll hörrni !!

 


Yummi. Min dag idag igen !

Underbara veckor ! Friday almost everyday. Vilket tjat jag har när det kommer till fredagar, har ni märkt det =P?

Just nu sitter jag på jobbet, hade sovmorgon imorse, sov verkligen ut oxå :) Så jag lovar.. jag tar disken när jag kommer hem :)
Det är inte bra att jobba sent på det här jobbet, alltid måste man ha nått att smaska på. Men idag har jag varit duktig och köpt vindruvor, konstigt nog försvann det på 15 min tror jag.
Lite onyttig är jag såklart, det är ju fredag, då får man. Äter chocklad :) Euroshopper, svin billigt och as gott. 4 kr för en chokladkaka, och jag tycker inte ens om choklad.
Istället så har jag tryckt i mig så mycket skit på bara ca 2 timmar så nu måste jag springa på toa och få ur mig allt.

Vi har typ inget att göra på jobbet, riktigt skönt, det har alltid varit mycket när jag har jobbat kväll. Nu lyssnar vi istället på musik och kan små surfa lite :) Its friday som sagt ! det ska vara en bra kväll.
Snart är det fredagsmyyys med min underbara pojkvän. Vi ska äta doodles (nejfy fan nu blev jag inte alls sugen på det längre.. är säkert det om några timmar iofs)

Nej, nu ska jag göra nått annat !! Fan att jag har sett alla the hills och the city avsnitt, annars hade det passat perfekt nu ju !

I helgen blir det jobb, imorn mys med några av bandyfruarna plus Shorty som räknas som bandyfru då det känns som om hon är ihop med hela laget. Haha det lät fel.
Sen på söndag är det ju farsdag, då blir det middag antingen hos mig eller shorty !

Nej .. nu blir det nr 2 sen back to work :) Trevlig helg sweeties

Hallååå :)

Ny vecka, nya tag ! Helgen gick super fort, hann inte ens reagera på att det var helg. I fredags jobbade jag själv på hela stället till 9, sen bara hem o va med Emanuel.
Lördag åkte han på match mot Kungälv, jag mamma sara shorty och annkatrin tog en trip till ikea och förbi inredningstbutiken :) Älskar den trippen ! Såklart handlade man lite grann på alla ställen, dock glömde jag bort att handla de viktigaste sakerna. En strykbräda och en ikea pall att stå i hallen som jag ska måla vit.
Såklart hittade man ju på lite doftljus och lyktor och lite små julsaker att piffa upp lägenheten med :)

Igår var det jobb på Vero 12-16. Sen hem och åt mat och så var det dags att fira svärmor på sin dag. Hon fick presentkort på ansiktbehandling av oss alla och vi fick massa gott fika :) Det var såå mysigt. Underbara familj.
Sen hem till lägenheten och bara myyyyyste på med söndagsmyset.

Idag ska jag träffa Mickan efter jobbet. Vi har inte träffats på ett år nu. Helt sjukt !! men nu är hon hemma från barca igen och vi ska ta en lååång fika och catcha up :) how naaaajs !
Sen blir det långa dagar hela veckan. En 7 dagars arbets vecka, inte så att man ser framemot allt så extremt mkt meeen slutar tidigt idag.. lr kl 17 och imorn är det första hemmamatchen för säsongen .... :)


nej nu ska jag jobba ! hej o hå ha en bra måndag :)

RSS 2.0