Härliga sommardagar


Nu har det varit midsommar. Massa blandat, lite fest, mycket mat, trevligt sällskap med familj, lite alkohol, lite kortspel, lite charader, lite g-bo lite falun... som sagt blandat :)

Igår var vi på leksands sommarland med Catherine och Björnar. Vi var som små barn igen. Nog äldst där förutom förlädrarna till alla barn =P Tyvärr hade vi inga barn att skylla på. Vi lekte, vi bada, vi sola vi åt :)
Mycket härlig dag med kanon väder fram till i slutet å vi var på väg hem. Kvällen avslutades med kräftor framför fotboll. Spanien - Portugal. Mina favvo lag med favvo skaldjur :)

Idag blev det jobb tidigt. Men kort dag. Var kassa ledare idag på riktigt första gången. Mycket att stå i med schema och att allt ska vara fixat medans det kryllar av folk.Men kul med ansvar medans chefen var på möte :)
Åkte hem och tog en tupplur med karln. Sen var det dags att möta bandy fruarna nere på Waynes.
Vi hade en mysig avslutnings fika. Roligt prat denna gång och det blir alltid långfika när man ses såhär. Så det trevliga sällskapet var Anne, Shorty, Katten, Emma, Tessan och jag !

Nu har jag tänt mitt nyinköpta vanilj ljus och lagt fram en tallrik med fetaost, körsbärs tomater och gurka. Det är fanimej godare än godis haha. Nu blir det film som Mani ladda hem och sen sleeptime.

Mina käraste tjejkompisar har kommit hem nu. Cissi från london <3 Sharareh från usa <3 Sarah från usa <3 och Snart Loredana från sthlm <3 Helt underbart. Har saknat dem otroligt mycket och nu blir det massa träffa min tjejer dagar tills jag flyttar !!!!

Ha en trevlig kväll
imorn ska jag köpa cykel. tröök att slänga ut pengar



Glad Midsommar :)


Då var det dags. Håll tummarna för fint väder. Vi som haft sån tur i flera dagar.
Idag blir det midsommarmiddag i Hökviken. Sen är kvällen ett litet frågetecken om inte fest i Gbo hos Björnar.
Imorn är det väl vanliga volleyboll turnering på morgonen sen bär det av mot Henniger för riktig kalas :)

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig .. måste snart till hökis och jag kom på att stan va stängt idag. Lite väl sent. Så det får bli nått som redan hänger i garderoben :/

Nu ska jag äta lite frulle dricka te sen starta midsommar :)

HEJDÅÅ

Toppen dag

..Den var igår den :) Mycket trevligt.
Vi startade dagen med att cykla till Anne och Marcus. Åkte med dem in till stan. Tog en lunch på bryggan i solen.
Strosade runt lite i affärer. Jag köpte en byx/shorts dress. Vad heter det? Hur som helst. I love it. Den är lite kaki grön, min favvo färg. Och så köpte jag ett armband och mascara :) Hade lust med nånting nytt och det blev det=P

Sen åkte vi till Maxi och handlade lite gött till fotbollen och lite käk att laga efter den. Så massa gott till Spanien matchen. Riktigt oförväntat att de förlorade. Tråkigt faktiskt. Efter gjorde vi pasta carbonara. Senare på kvällen blev det bio för oss alla. A - team ! Super action men väldigt bra :)) Dock inte bättre än sex n the city ;)

Tack vänner för en underbar dag.

Idag är då en ny dag, jag ska söka lite jobb, se att vi sagt upp allt i lägenheten. Sen dags att jobba några timmar senare ikväll. Egentligen vill jag ut och sola men vet inte om jag orkar cykla till hökis. Jag är otroligt less på attt cykla haha. Blir heeelt slut !!!


Jag längtar till GÖTET ! späännande !!

Ikväll tar jag helg !

Det ska bli skönt. Har jobbat hela helgen nu från i torsdags och långa dagar. Mkt pengar we like. Men nu ska det blir skönt att vara ledig oxå :) Vill dock har fint väder på min lediga tid so pleaase !

Igårblev det mys kväll. Det behövdes verkliiiiigen. Tacos och film.

Nu har jag precis kommit hem från träningen. Sista träningspasset på Nautilus. Mitt gym kort är slut och jag orkar inte förnya nu när jag flyttar. Löpte 6km idag ! Jag är SVIIN nöjd :)) Mitt rekord hittills. Och nu är jag hungrig som en häst så nu ska jag äta rester från gårdagen. Mums !

Om ett tag blir det 3 timmars jobb. Kort pass sen hem och se Italien.

Ge mig fint väder imorn så man kan ha picknick ute på en filt med massa god frukt och lite kärlek :)

Seee yaaa

Grattis Studenter


Idag är en stor dag för några. Tiden bara rullar förbi än. 3 år sedan man själv tog studenten. Riktigt rolig dag/vecka. Synd att de har otur med vädret idag bara.

Sjäv tar min kusin studenten. Tyvärr missar jag den. Jobbar 12 - 20:45. Omöjligt att byta bort tiden :/

Nu längtar jag bara till att flytta ner till Götet. Ska bli riktigt spännande. Önskar en lägenhet och ett bra jobb. Helst lägenhet, jobb kan man fixa :) SYnd att det är så otroligt jävla svårt bara !!!!!
Jag är glad att jag har lite bandyfruar där nere. Känns skönt. Hösten och vintern kommer bli toppen. Det känner jag på mig :)

Såg ni på eurovision btyw? Hörde ni Jon Lilygreen med Life looks better in spring? En Frida låt ! LYSSNA :)

Nu är det dags för mig att dra sig till jobbet. Helgen blir bara jobb. Missar även Angelicas 25års fest imorn:/ Och Englands första match mot USA. ååh MEN .. jag får pengar. Pengar till sommaren !


Ciaoo

Shoppingdag


Idag har jag varit ledig. Karln oxå, iofs är han ledig hela sommaren. Skitunge
Vi tog en vända på stan. Fikade med Tomas. Sen var vi på jakt efter nya löparskor till mig. (tro det eller ej, jag har börjat sprungit) hittade ett par nike som passade perfekt. Inte allt för dyra. Mycket bra. Klarar mig ett bra tag med dem iaf :)
Sen köpte jag även 2 par träningsstrumpor. Och örhängen. Just ja, en bok oxå. Martina Haag. Hon är hysterisk rolig. Hennes böcker ska ni läsa. Jag har även blivit en läsoman :)

Till slut tog vi en lunch på Amorita. Taco tallrik är goa grejer :)

Om ett litet tag ska jag mammsen och shorty åka till marlen, mio och anders och hälsa på !
Nu var det veckor sedan jag såg lill bebsen.


Have a great day !!

Greklandoos


Nu har vi kommit hem från vårat kära Grekland / kreta. Det var fantastiska 2 veckor. Klockrent väder sista veckan. lite sämre första men det var bara skönt.
Hotellet var toppen och maten (all inclusive) var suverän. Nu har vi gått upp varsinna kilo =P
Back to reality igen. Jobb idag och under hela student helgen. Missar kusinens student :/

Idag blir det nog lite träning om vi orkar med det sen till jobbet ikväll.

Idag fyller min Sara år så grattis till dig <3


 


RSS 2.0