FY FAN


Jag är så jävla irriterad. På en kund !!! sista kunden man har är ett riktigt pain in the ass ! Tant fan ! Hon bråkade med mig och 4 andra. Åååååååååååhhh orkar inte ens förklara. Men hon ville ha kalkon, jag gjorde allt för att hjälpa henne, sa att jag kunde ringa på nån på golvet. då säger hon och klappar mig på ryggen som om jag vore dum i huvudet "kan du inte hämta den själv eller, klarar du av att gå kanske? ska det vara så svårt " ? IDIOT jag slutade då och det är inte ens min jävla avdelning !!!
Hur som helst blev helt galen. är så trött på att vissa kunder tror att de kan behandla än HUR SOM HELST bara för att det inte är "bra nog" att jobba på ica maxi och att vi är bara nå idioter folk kan gnälla på. KOMMER JAG OCH GNÄLLER PÅ ERA JOBB? puckon !!

Whatever ... julen är slut nu och snart är det nyår. Gick fort som tusan men det visste jag redan. jobbade på julafton och nu är det över. Nästa år hoppas jag på att vara utomlands istället :) men karln min ! Får se vad det blir på nyår. kanske middag och en trevlig kväll med malin kenneth och novalie :D

Idag har jag varit nere en runda på stan medans emanuel hade möte på banken. då passade jag på att vara duktig och shoppa för mitt presentkort på gina. det blev smycken, trosor två tröjor. en annan tröja på hm och mer smycken på only :) tralalal va bra man kan må av lite shopping ;)

Imorn är jag ledig och ska träffa mina saror <3 sååå längesen vi sågs alla tre ihop. kommer bli toppen ! Sen på kvällen ska jag fixa min tatuering i nacken. ska göra om den lite så hoppas den blir finare.

Nu kom min älskling hem så vi ska äta lite kvällsmackor. JUST JA... jag har köpt en perkulator (kaffe bryggare) för mina presentkorts pengar på ica :)

CIAO CIAO

X - MAS


Den här julen kommer att gå så jävla fort. Jobbar hela dagarna. Idag skulle vi kolla på bil men ändrade planer. Hinner bara jobba idag igen. Och imorn till 8. Ska hinna göra fruktsallad och handla lite julmat till julafton o på julafton jobbar jag. Oj va negativ jag låter men är på dåligt humör !!

Nästa år ska jag åka bort på julafton och nyår .. eller vi. gud va skönt !!! dagarna går för fort o julen är snart över o ja känner inte ens att den har börjat.

Pannkakor nu, GOD JUL


ps tomten jag önskar mig en bil

Nya hemmet :)






Nu har vi pysslat och donat i en vecka.
Snart är badrum nr 2 klar. Tapeten är klart men sen återstår målningen.

Nu ska jag äta apelsin och pepparkakor till TheHoliday .. men snart börjar Svenska Hjältar Galan. Den kanske man ska se:)

Trevlig Lucia. Jag har inte orkar baka.

Jul jul juuuul

Nu snart är det jul.
Idag har jag varit i Hökviken och hjälpt mamma med att julstäda och klä granen.
Och som tack ska mamma tapetsera i vår lägenhet ikväll och lill toan :) Det blir snyggt !
Nu börjar jag iaf bli trött. Ikväll blir det lugnt. Är fortfarande dyngförkyd och har ingen ork i kroppen.
Har börjat jobba igen nu, känns bra. Känns bara lite konstigt att komma tillbaka till "lill" ica istället för det gigantiska i Götet. Men jag kommer snabbt in i det igen :)
drog nitlotten och ska jobba på julafton till 16. Känns inte så JÄTTE roligt men jag kände det på mig.
Jag tror att efter helgen kommer lägenheten att vara fin fin !
Dock har jag massa saker jag vill köpa men inte har råd med än.. tex
mattor, nattduksbord, sänglampa, kristallkrona till hallen, förvaringslådor... OSV :)
Nej nu måste jag sätta igång.
Btw, pappa har köpt en julklappa till han och mamma. En 50 TUMMARE ! Galna. + ett nytt skåp från ikea.
KOmmer bli ännu mer fäaaancy i hökis ! I like this place. Home cozy :)
Trevlig helg, jag ska bli frisk !
Hööj

SJUK

Usch, hinner inte hem förrän jag blir sjuk. tror det fanns bakterier i hökviken som smitta mig. Blev lite förkyld, kunde inte sova för jag hade så ont i halsen. Gick upp 5 på morgon o gjorde vatten med honung. Och igår började jag få ont i örat .. inatt halv1 kunde jag inte röra på huvudet hade så ont, ingen ipren hade vi heller så min snälla karl åkte till statoil o köte åt mig. Då gick det mkt bättre. Nu har jag inte ont men är hängig som en 90åring och sitter med papper i näsan och hör inget med ena örat.
sååå tråkigt, och imorn och fredag har jag tagit åt mig mina första jobbtider på ica.
Emanuel är duktig o målar hallen nu. Jätte mysig fin ljus nougat färg :)
Sen är det tapet kvar i vardagsrummet och toan. Det blri nog bra det här. Men jag måste sätta igång att jobba lite här hemma... drygt att man blir sjuk första dagen man flyttar in !!!

Jaja ... nu ska jag dricka kaffe o starta min dag !! Måste bli ordning :)

ÄNTLIGEN !

Glada nyheter. Idag idag idag har allt ordnat sig. Efter en månads tid med tjaffs och kontakt med Medisob så har det äntligen hänt något. Tack världens bästa pappa som ringde vaktmästaren som han känner sen tidigare, nu helt plötsligt hjälpte han oss och sket i dem andra sur gubbarna i sthlm som inte kan sköta sitt jobb.
Lägenheten är urplockad och städad. Tom och redo att flytta in resten av våra saker.
Imorn hämtar vi nycklarna och sen ska resten in.
Lite finslip ska göras, fönster karmar och måla lister även tapetsera en fondvägg och måla hallen.
Så fort som möjligt ska det göras sen är det bara att skruva ihop alla möbler igen :)
En natt till i Hökviken sen har vi våran säng tillbaka. Nu börjar det kännas bra att komma hem igen. Snart känns det kanske tom toppen :)
Dock fick jag redan på att jag jobbar på julafton, men det förstod jag nästan redan. Iofs bara till 16:15. Men det är faktiskt julafton och det första året jag nånsin jobbar den dagen. Är bara bitter att det inte är 100% OB hela dagen. Det är den mest obekväma dagen man jobbar !
Jag och emanuel har även varit på banken idag, ska se om vi kan ta lån så vi kan investera en bil. Mycket viktigt.
Ikväll ska jag och shorty se på tjejfilm (hoppas jag), mamma är borta och emanuel tränar. Pappa får väl bli tvingad att se med oss :)
Imorn blir en bra dag. Imorn har vi ett eget hem igen :)
HEJ HEJ

Fest lördag

Fullt upp idag. Först dop i Bjurs, sedan 20års kalas (emanuels kusin) och nu är det dags att göra sig i ordning för fest. Lite mat i hökviken, lite fixa till sig. Sedan dags att knacka på hos Hellberg och Denise.
Utgång i Falun igen. Längesen sist så vi behöver nog dansa av oss lite. Blev inte så mycket shake i Götet.
På måndag tar vi nycklarna till lägenheten förhoppningsvis. Då blir det fixning och sen kommer det roligaste ... INREDNING OCH JULPYNT. Jag längtar :)
me and my beloved sister
trevlig helg


Small town gal' ?

Då var vi hemma i Falun igen. Nu fixat kläder nyckel och skåp så jag är redo för jobb på maxi igen. Dock har vi inget boende än av vårat eget. Vi bor nu hos emanuels bror. Han är bortrest under 2 veckor. Väldigt drygt att inte ha våra saker till hands. Allt ligger i ett rum i nya lägenheten. Tjejen flyttar ut i helgen, kanske på måndag. Då får vi börja tapetsera och ställa in resten och fixa ! Vad vi längtar !!
Svinit kallt ute och jag vet inte vart mina kläder är :P Idag är det iaf pannkakstorsdag :)
Då vet ni hur det ligger till, händer inte så mycket än så länge. Förhoppningsvis får jag hoppa in och jobba from nästa vecka, sen har jag schema :)

RSS 2.0