Ny träningsstart igen



Nu är det dags att låta kroppen må bra !!
Jag gör alltid såhär ..tränar stenhårt ett tag tills jag blir nöjd med min kropp sen skiter jag i det. Nu har jag gjort samma misstag 2 ggr och det får vara nog nu.
Igår blev det CORE träning 1timma och nu väntas SpinningPass. I gotta get in shape and keep it that way
Det viktigaste som finns är att trivas med sig själv och sin kropp ! Självförtroende på rätt nivå :)

Idag var jag på Maxi i Högsbo och hämtade ut kläder, nycklar, skrev på papper, gick rundvisning och förberedde inför nästa vecka. Fick 4 dagar jag ska jobba nästa vecka. Känns skit bra.
2 pass i fast food (på tal om att ta hand om sin kropp) och 2 pass i kassa + självscanning :)
Det känns faktiskt riktigt bra att börja där igen. Träffa människor i sin egen ålder, göra nått jag redan kan, hjälpa kunder, ha arbetskläder, olika tider, nära till jobb, bra OB :))

Så resten utav veckan är jag ledig. Och Emanuel har nu börjat plugga. Bara gått intro dagar men det blir ett j*vla resande för stackarn :/ Får se om han klarar det !
Sen kommer Malin och Kenneth och Novis nästa helg och hälsar på ! Det blir toppen


Nu ska jag koka potatis sen springa ner till gymmet !!
Mitt mål efter passet är att mina ben ska kännas som spagetti och knappt kunna gå ;P

Kram

Föräldrar helg


Då har familjen Karls och Sundqvist varit här i helgen och hälsat på under Svenska Cupen. Tyvärr förlorade Surte båda matcherna men bara med 1 mål så det var väldigt jämt och dem spelade BRA :)

I fredags åkte vi till Ullared och vrål shoppade. Jag slog rekord på gångerna jag varit där. Hittade MYCKET. Två vinterjackor ... slipper man tänka på det. Sen blev det stan igår .. jag hittade mina SKOR. Men jag köpte den billiga varianten för de var så dyra dem jag vill ha. Så på HM för  399kr fick jag mina skönhetsskor :D jag blev lycklig.

Kul med massa bandy i helgen. Hade lite middag här igår och vin och öl och prat och sång :)

Nu har familjerna åkt och jag har fått två presenter i förskott. Eller sofia tog hem tröjan jag ska få men fick pengar av mamma o pappa :D TACK  !!!!

Nu har jag ett litet mission att göra på datorn. Sen ska jag inte göra så mycket idag. Söndag är en chill dag och i veckan börjar vårar hetsiga liv. Underbart. Plugg, bandy och jobb. Fart på vardagen.

Hoppas alla haft en trevlig helg :)

ååååhhh dilemma


Fan ! Det blir alltid såhär för mig. Idag fick jag ett samtal från ett job som jag har sökt. Jag hinner alltid tacka ja till ett jobb och sen få ännu ett erbjudande. Nu har jag tackat ja till IcaMaxi och jag är faktiskt sugen på att börja jobba där igen. Lite variation och varierande tider och något jag redan kan och vill utvecklas i.
Men min dröm är att få jobba i mitt egna kontor, inom ekonomi eller vad som helst !! Jag är en 9-5 girl (vad jag vet jag jobbar aldrig de tiderna) men ett sånt jobb söker jag JÄMT och får de aldrig. Nu fick jag erbjudande till en intervju idag. Det är ett företag inom fakturor, inkasso och ja jag vet inte ens va man gör. Men det kändes lockande och jag tackade NEJ !!! Först för jag knappt visste va det var jag hade sökt eller vilket företag det var som ringde. Och för det andra så har jag ju redan tackat ja till maxi och hon var så otroligt snäll chefen.

Åh det blir alltid såhär :/ Vet inte vad som är bäst. Nu får jag antagligen nöja mig med Maxi ett tag och inte veta vad det andra jobbet var eller om jag skulle ha fått det hur som helst :S dryyyyyygt

Jaja .... nog om det. Snart kommer mami, papi och shorty. De skulle vara här vid 9 så tiden börjar närma sig. Ska snart göra lite köttfärspaj så de får lite mat i magen efter resan. Imorgon bitti väntar ULLARED och shopping. Precis fått lön. OhYes baby ! Sen är det bandy fredag kväll och lördag dag.

Åkte in till stna lite fort när Emanuel skulle på träning. Köpte ett stort doftljus på inredningsbutiken i stan. Ett ljusrosa från Pb home. Luktar "pink champagne". Huuur gott som helst ! Längtar tills ikäll när jag ska tända det:)


Återkommer när jag shoppat i Ulliis. Byt jag har skickat efter ett par glasögon nu... de blev ett par trend briller.
Ni får se bilder sen :)

Ciiaaao

Fin fina Göteborg


I'm totally inlove !
Otroligt snygga, stiliga och "enkla att gå i" stövletter till hösten/vintern
Finns de på Scorett i Ullared är dem mina på Fredag, annars får jag snoka runt i Götet.

Tur att lönen kommer imorn. Nu behöver jag se att det rullar in lite på kontot. Det går verkligen åt pengar här nere även om man inte shoppar mycket. Det blir lätt lunch och fika ute innan Emanuel tränar osv.
MEN.. nästa vecka på Tisdag börjar jag på Ica. Ska hämta lite kläder, skor och gå igenom vart allt finns. Sen får jag mer introduktions timmar. Skönt att få komma igång igen. Saknar vardagen, tider, ordning !

Det jag tycker om med Göteborg är att det är en större stad, men det känns absolut inte stressigt eller drygt att gå runt. Det var drygt när det var Göteborgskalaset, proppat med folk överallt. Men annars, då är det toppen.
Älskar att bara gå runt och strosa själv på stan och kika runt när Emanuel har dragit på träning :)

Jag har en liten önskelista med saker jag måste inskaffa mig när ekonomin är stabil igen :
Stövletterna
Glasögon (har skickat efter bågar som jag ska prova sen är det bara att beställa)
Dator

Idag blåser det stormvindar här. Det ska vara regnkaos i flera dagar frammåt. Tråkigt nu när familjerna våra kommer ner till helgen. Längtar till Ullared :)
Så har vi oxå svenska cupen och Emanuel kan spela igen :D

Idag ska jag inte göra mycket alls. Har varit och köpt hostmedicin. Ska diska, plocka lite, kaaanske gymma lite lätt .... nånting måste man iaf göra i detta tråkiga väder.

Ha en bra dag


<3 Kom tillbaka till oss Niklas <3
1mån av sorg idag

Lisebeerg :)


Då har vi varit och besökt liseberg två dagar den här helgen. I fredags var det HossMaestro som vi kollade på med många i laget. Sen blev det någon öl i baren.
Igår vaknade jag upp och var suuuper hängig och hostade. Emanuel kom hem och sa "gud hur du ser ut runt ögonen" :P så jag mådde inte toppen. Men vi åkte lite senare in till Liseberg och gjorde femkamp. Tyvärr så vann emanuel med en gren. Annars  var det jämt :) vi vann dock inge godis med våra lyckohjulsbiljetter:( skit liseberg.
Efter det blev det Pizzahut. Woops (så bra gick det med min äta mindre fett tid)
Vi avslutade kvällen med kräftor, lite barca och samtidigt Happy Gilmore !

Idag har grabbarna träningen nu på morgonen sen match halv5. Jag gillar inte deras schema de tränar för mkt och jag tror vissa kommer att lesna och det är jag rädd för, för VI SKA UPP !
4 lediga dagar under september och 4 var det i augusti. Usch !!

Jag var och gjorde synundersökning häromdan. och hej kom o hjälp mig vilken brytfel jag har i högra ögat. Hon sa att skillnaden på mina ögon var som natt och dag :P Så det blir lite svårt att beställa brills på internet så jag lära hitta på några rätt bra pris hos en vanlig optiker. Ska nog iväg o göra det nu innan matchen !

Imorn ska jag ringa Maxi och säga att jag vill jobba där. Han från hotelljobbet skulle höra av sig om jag går vidare till nästa intervju ... men nu struntar jag i det. Maxi kändes faktiskt BRA !


Ha en bra dagggg :) Slappa på

Interview Day


Idag var det dags för intervju igen efter en lååång sovmorgon :) Riktigt skönt. Har börjat fått ont i halsen efter att min älskade karl har smittat av sig, men knaprade halstabletter igår så nu är det bättre, men rethosan är kvar :(

Kl 15 ska jag träffa chefen på Ica Maxi. Hoppas de behöver folk och isf på golvet mest för där vill jag isf jobba. SKönt att ha lite fritt och bättre tider, man lär känna varann lättare på golvet oxå. Så håll tummarna för i need money soon and something to do :) Blir lite halv galen här hemma snart.

Nästa helg kommer familjen Karls ner även Ola och Kerstin. Då blir det Ullared på fredag dag sen match på kvällen. Emanuel har Svenska cupen, hoppas han får spela som har varit skadad, men idag ska han försöka träna på is :))

I helgen har jag bestämt mig för kräftskiva :) Köpte kräftor igår o måste ju trycka i sig massor nu när det är säsong. Muuuums !!

Återkommer sen efter intervjun :)) Mitt kära ica maxi:P

CIAOO

Vakna på fel sida av sängen ?

... I think I did ! Min första dåliga dag i Göteborg. Vaknade av larmklockan för det var dags att tvätta kl 8. Städade sovrummet och gjorde lite mer ordning här hemma. Senare skulle vi in och träffa Björnar och catherine vid Universeum. Dock hann vi bara äta lunch med dem, så universuem blir en annan dag.

Jag är redan lite trött på bandyn och säsongen har inte ens börjat:S Inte alls bra. Snart kommer Emanuel bli tokig. Men det tar sån jävla tid att åka till träningarna så karl är borta jämt. MEN, det är ju därför vi flyttade hit. Så jag måste bita ihop o börja jobba. Jobba som ett svin så jag är borta lika mkt !

Så nu har jag sörj shoppat en stickad tröja från Gina :P Den blir välbehövlig i höst+vinter.
Är så otroligt seg nu. Ska nog dricka lite kaffe, ligger i soffan o sappar mellan kanalerna. Sen lär jag väl vika ihop all tvätt och ta mig iväg på nån träning. Kanske spinnig idag ?

Hoppas på en bättre dag imorn... regnet gör det inte bättre :( buwu


Nya livet


Nu är det dags att fixa till mitt nya lilla liv. Först så bor jag i en härlig stad. Idag tränade jag för första gången på friskis och skrev in mig. Gick väl sådär efter 1-2 mån uppehåll. men som man säger "bättre med kort träning än ingen träning" :)
Hällt i mig en protein shake nu och ska slänga i mig lite sallad. Ska verkligen försöka sluta dricka saft och läsk och onödiga grejer på helgerna.

Ikväll kommer Roshanak hit med hennes brudar Love generation och uppträder på kulturkalaset:D ska bli SKIT KUL att se :)) hon är så otroligt duktig på scen och nu har hon troligtvis blivit ännu bättre.

Imorn har jag min första intervju här nere. PÅ hotellbokning stället. Får se vad det är för nått :) Lite nervös att det är på engelska men jag har inget att förlora på det .. bara snacka på !
Jag är dock lite sugen att fortsätta på maxi nu när jag kan det mesta och man träffar mycket folk. Får se hur jag gör om jag ens får det. Intervju där på torsdag !

Nej nu ropar mitt kaffe sen lär jag sätta igång och göra ordning mig :) Have a great Sunday

Varför?

Jag kommer nog aldrig att förstå varför du är borta.
Finns det nån mening med att sluta leva efter bara 21 år?
Det som oroar mig är att jag inte vet vad som händer efter .. vart ska Niklas ?
Jag sörjer med er Stefan. Monica, Patrik och Sofie ..

Det var en fin begravning idag. Tung men fin.
Du är älskad utav många.
Det är konstigt hur man kan sakna en person så mycket när man vet att personen inte finns kvar längre.
Du var en person som strålade glädje och ödmjukhet.
Jag var alltid glad när du var hemma när jag var i Solliden och umgicks med Sofie, du hade sån energi och alltid ett leende på läpparna. Omöjligt att tycka illa om.
Därför känns det så orättvist. Du var ju bara meter hemifrån.. jag önskar att man kunde ha gjort nånting för att förhindra det som nu har hänt.

Jag kommer alltid att minnas dig Niklas.
Glada, charmiga, söta, trevliga, busiga lilla lill Jansson
<3

Vi ses vid ett senare tillfälle, ta hand om dig dit du nu har kommit

Fina Göteborg


Vaknade på rätt sida utav sängen. Älsklingen gick ner och köpte lite frulle och bullar till fika. (jag som skulle börja mitt nyttiga liv idag, inge saft, inge läsk, inge skit på helgerna heller, får se hur länge jag klarar det)

Drog oss ifrån lägenheten till arbetsförmedlingen och skrev över oss ifrån Falun. Hoppas jag får ersättning snart för nu börjar det skjunka på sparkontot.

Efter det åkte vi med vagnen in på stan. Träffade 2 i laget + en av grabbarnas tjejer. Nu ska vi försöka få ihop tjejerna här oxå så det blir nått slags bandyfru gäng (även fast det aldrig blir som falun med min favoriter) .. men man kan ju göra ett liiitet försök iaf :)) Satt oss på ett mysigt fik i stan. Åt en halloncheesecake MUMS !
Sen fortsatt vi runt lite på stan och bestämde oss för att ta en åktur med "PADDAN" nån dag för att få reda på lite historik om Göteborgs stad. Då vill jag dock ha sol !!

Var in på lagerhaus och köpte en söt liten glasskål med lock ?! ska ha den inne på toan med tops i. Mycket fint :) Härmade Maria lite men det fick jag :))

Denna vecka är det kulturkalaset här nere. Så ikväll efter killarna har tränat ska vi ses nere på stan för att se på Donkey nånting som spelar musik ? Då ska jag äta en LANGOS. Ska ner om någon timme och träffa Maria tidigare så vi har nånting att göra :)) langoos here i coome !

Nu har jag blivit lämnad själv. Jag Emanuel och Eric har precis ätit mat sen drog de på träning. På väg hem från stan såg vi att någon har brutit sig in i Erics bil. Så hela glasrutan var krossad, som tur är blev nog inget stulet. Sånt verkar hända i göteborg .. tom i ett parkeringshus.

Just ja, jag fick en intervju idag genom internet. Kändes lite skumt men det verkar seriöst. Det är inom hotellbranschen. Har inte full kontroll än då allt står på engelska som jag har fått info om. Är lite nervös om intervjun även är på engelska och det tror jag. Det var ett tag sen man pratade, och nu ska det vara flytande :S

Nu ska jag iaf på dass sen göra mig lite fin inför kvällen, Imorn bär jag mig av hemmåt till Falun tills på fredag. På torsdag får vi säga hejdå till vår saknade Niklas för sista gången <3


Monday Morning


Då var det dags för en ny vecka. Igår hade vi en slö dag, det spöregnade.
Idag ska jag nog ta mig ner till Friskis och skriva in mig. Behöver komma igång med min träning igen. Blir lite sugen på att löpa och spinna lite :)
Har en del att ta hand om hemma oxå, liten hemmafru just nu.
På onsdag åker jag hem för att gå på Niklas begravning på Torsdag. Det kommer att bli en tung dag. Förstår fortfarande inte hur sånt här kan hända.. det får än verkligen att tänka

Catch the day , enjoy the moment

Har setat och kollat KY utbildningar och sökt lite jobb. De jobbet jag vill ha behövs verkligen en utbildning för. Har fastnat lite för Ekonomi och redovisningskonsult. 2 år här nere i Göteborg. Får se hur framtiden ser ut.
Har även sökt lite jobb som kräver bra Engelska. Synd att man har tappat så mycket. Men har precis översatt mitt CV och personliga brev till Engelska ifall fler jobb kräver det.

Kl är nu redan 5 och jag lär väl börja ta tag i saker och ting medans Emanuel tränar. Idag har de test på 3km och min karl har gjort illa jumsken så han ska träffa en massör. Typiskt att de händer nu i början :/ Tråkigt

Igår var det 1 år sen Erland gick bort. Synd att jag inte kunde vara med till säter. Inte så lätt att honka på när man bor 45mil hemifrån längre.

Nej ... det här blogginlägget var ju dödstrist. Skärper mig till nästa gång.

HADE

Då var det ännu en helg i Götet !


Igår var jag och pöjken på bio. Jävlar vilken stor sal och så var det lottning innan bion så en i publiken vann Avatar filmen. Och sen stod en gubbe och pratade i mikrofon och var trevlig innan filmen startade. Lite bättre än falun :))
Vi såg iaf Karate kid. Skit bra var den ! Will smiths son är ju för söt. Och när han blev slagen ... kunde jag inte hålla tillbaka mina tårar.

Vi avslutade kvällen med bara mys hemma. Idag ska vi träffas med laget och ha lite fest. Kl 14 börjar det med lekar och mingel. Men 12 ska vi träffa några på stan redan för att äta lunch och säkerligen ta en öl.

Allt känns fortfarande bra här nere. Snart lär jag börja söka jobb för fullt så jag har nånting att göra :) Om ett tag lär det ju bli lite långtråkigt att bara fara runt.

Nu ska jag torka mitt hår på något sätt.. jag äger ju ingen hår fön sååå ....

Trevlig Lördag och helg till er :)

En liten uppdatering sedan flytten ...


Nu har vi kommit ner till storstaden. Det började lite trubbel. Vi blev lovar flytthjälp men det sket sig sista veckan. Tur att man har underbara familjer som ställer upp, så vi klarade det på egen hand.
När vi kom ner till lägenheten var den ej städad .. där fick vi vänta några extra timmar en lördag på att han skulle städa klart. Sedan var det dags att packa in våra grejor.
Hela helgen har Emanuels familj varit här och hjälpt oss. Mycket med att montera ihop våra nya grejor från Ikea. Tv skåp, soffa + soffbord :)
I söndags åkte de hem och vi försatte att piffa upp lägenheten.
Vi har nu lärt oss att åka spårvagn, har lite koll på vart saker och ting ligger. Inte lika svårt som jag trodde. Idag åkte jag och emanuel in till stan för att ta en lunch. Jag hade nästan sten koll :) Det blev en mysig ute servering på avenyn. Ikväll ska jag måla lite i hallen. Imorgon ska jag fika med Helena. Igår var jag hos Anne och så hjälpte hon mig med lägenheten dagen innan det. Jag stormtrivs än så länge :)

Här är några bilder på vardagsrummet och köket som är klart:




Nu är det dags för mig att sätta igång med målningen i hallen. Det är mintgröna lister och dörrar som måste veck snarast :)

Jag återkommer senare med fler bilder när resten är klart !! CIAO




RSS 2.0