Last Night In GBG


Igår gjorde jag min sista dag på IcaMaxi i Högsbo. Nu ska jag hem till mitt lilla Maxi i Falun. Sådan skillnad på yta och försäljning. Nu har jag varit med om båda :)
Fick en fin blomma och ett kort från sötaste Nadja på jobbet, det finns så underbara människor, det spelar ingen roll vart man kommer. Jag blev så glad !!!
Såhär söt är hon:



Igår fyllde min babe år. Han fick en underbart fin tröja utav mig och ett halsband med våra namn på.
Idag bjöd jag honom på middag på Manana, populärt ställe i Majorna här i Göteborg så det var en toppen avslutning på våran tid här.
Tidigare idag började vi fredagen med att städa och packa det sista i lägenheten, till slut orkade jag verkligen inte med nå mer, så vi tog oss in till stan. Mitt mål var att köpa något snyggt som inte alla har i falun. Så jag köpte en snygg jacka på Zara (dock för kall för dalarna). Sen tog vi en sväng på Liseberg och drack lite glögg och myste till det. Svinigt kallt så vidare sen till middagen.

Nu ska vi mysa hemma i tomma lägenheten och snart får vi träffa våra familjer och snart får vi våran nya lägenhet. På något sätt blir allt spännande igen. Jag gillar äventyr och nya saker. Nu har vi gjort Göteborg, snart börjar jag på mitt gamla jobb hemma igen. Får se hur lägen Falun varar denna gång ;)

Här kommer lite bilder från kvällen :




p.s. jag har köpt mina G-STAR jeans nu, love them ! Och Emanuel har köpt aaaas fräcka jeans med hängslen. Min karl har snart total förändrat hans klädstil sen 2 år tillbaka ;)

CIAOO



Hemlängtan hörrni


Ja, idag har jag lite hemlängtan.
men ändå kommer jag att sakna Göteborg, har träffat mycket trevliga människor och vänner på mitt nya Ica här nere. Klart det kommer bli tråkigt att aldrig få träffa dem igen nu när man har kommit in i det :/
Men å andra sidan kommer vi hem till en stor lägenhet, till våran underbara dubbelsäng, till ett finare hem, till familjen och alla mysiga middagar och mys tillsammans, till vänner som man haft i flera år, till att hitta överallt till allt man behöver .. Jag gillar falun. Och visst kommer jag säkert klaga snart igen att jag har tröttnat. Men det är ju bara jag. Humörsvängnings frida !!!

Idag ska jag fixa lite till här hemma. Sen ska jag sälja korv hela dagen, bra boring men en ons då är det ingen stress så det klarar jag. Sista dagen med det trots allt.
Imorn fyller min älskade Emanuel 22 år. Då ska vi fixa lite i lägenheten igen, men fira lite på dagen äta lite tårta men på fredag har vi en heldag tillsammans så han ska firas sista dagen i Göteborg <3
Min sista dag är imorgon på jobbet! Funderar på att ge min chef en blomma o säga förlåt att jag flyttar så tidigt.
Det är så typiskt mig att göra det, ingen annan skulle nog göra det på ica när man kommer o går som man vill. men jag vill det ..... så så får det bli !

Nu ska jag måla hallen. Snart kolla på Seventh heaven. Varje morgon ser jag på det hihi

Jag saknar mina tjejer Sara och Sarah <3
kan ni inte komma till Falun snart och bara stanna där med mig ??

dags för kaffe

Ciaoooooo

Winter wonderland




Underbara jul

Snart är det jul och jul handlingen har börjat.
På jobbet finns det massa fina julsaker och alla köper så fina saker.
Idag invigde vi julmust till maten :) mums
Nu ska vi packa ner lite saker från köket i kartonger. Lite smått och gott varje dag.
På fredag ska vi ha våran sista dag tillsammans i Göteborg. Gå lite på stan, äta god mat, fira emanuels födelsedag (en dag senare har stängning på hans födelsedag) sen hinna se julen på Liseberg med alla tusentals lysande lampor. Omtalat och populärt så det kan vi inte missa :))

Har massa saker jag vill ha och pynta med i vår nya lägenhet. det får vänta tills vi flyttar hem så vi inte behöver packa onödigt mycket !

Snart är vi hemma igen. Pratat med min gamla chef idag och snart nya igen, har jobb iaf:) mycket skönt, men första 2 veckorna hemma blir lite "semester" o fix med nya hemmåt vår.

Nu kaffe dags och sen lite packning.

Ciaoooo



Nu är vintern på väg :)



DE ÄR SÅ SNYGGA !
Pälsjackoooor

jag funderar på att skaffa mig en sån :) älskar päls, päls på mössa, jackor, vantar, kragar, stövlar ALLT ! Tom väskor nu är snyggt.
I år har jag ingen november depressions ångest som de flesta har denna månad. har för mycket annat att tänka på och har det för bra helt enkelt.

Idag har jag packat 3 kartonger och även packat ner alla mina kläder förutom de jag ska leva i sista veckan.
Nästa vecka är sista veckan.
I helgen är det glögg mys hos Steken och Saris sen utgång i Göteborg. Även jobb hela helgen.
Nästa vecka fyller min babe år, så vi tänkte fira honom på fredag.. shoppa lite och gå på liseberg med alla fina ljus. det kan vi inte missa innan vi flyttar hem. Sen kommer ola o kerstin o dags att åka hem !

Nu ska vi se never back down (det ni mina älskade saror, det kommer alltid att vara våran film, jag saknar er mina underbara flickor) sen är det sverige - tyskland ikväll. Utan zlatan :/

sist men inte minst ..
MIN BIG STORA SYSTER fyller 25 fina år idag.
Jag ska fira dig så bra när jag kommer hem <3 Love You Alot



Trevlig kväll hörrni

ÅÅÅÅHH


Jag blir så less.
Nu har jag varit hos frisören 3 gånger. Första gången skulle jag klippa mig och det såg ut som ett barn hade gjort det.
Sen gick jag till nästa och hon fixa till det, där bokade jag även en färg tid.
Igår färgade jag håret, såg bra ut när jag var klar. men när jag kom hem ... hon färgade bara utväxten ljus och resten är mörkare. SNYGGT jag har vitt, gult och min hårfärg !!!
Jag ångrar att jag inte färgade det brunt istället :(
Är rädd att håret åker av om jag slänger på mer själv, och brunt på det här ljusa kommer bli grönt !!!

KAOS blev det iaf
Nu längtar jag hem. Börja lessna på Göteborg. Ska jobba nu tills på söndag. Sen är det bara packning som gäller nästa vecka. Sen hemfärd !! Mmmm faktiskt skönt :)


hejdå nu måste jag snart iväg och träna även fast jag har noll lust och bara vill ligga i soffan tills jag börjar jobba. men tränade inte igår så jag MÅSTE

Fantastisk helg


Jag har haft den bästa helgen på länge tillsammans med min kära sambo.
Mycket tid tillsammans, mycket kärlek och OJ va jag mår bra just nu <3

Lördags tog vi en sväng på stan. Köpte en skiit sööt mössa som jag ska lägga upp bild på sen. Emanuel klippte sig, jag klippte till min fula frisyr som en dålig frisör klippte häromdan :P
Vi tog en lunhc på nordstan vid åhlens city och en Budwieser till.
Sen hade jag fika träff med Anne och tessan. Mina fina tjejer som jag kommer sakna nu men hoppas på att en dag flyttar ni oxå tillbaka till falun :)
Senare på kvällen gjorde jag o Manni mat hemma, lite tacos, drack lite martini och bara njöt.

Igår hade vi en lat mask dag. Var på dag bio, såg en film i 3D. Efter det köpte emanuel hem pizza och jag burger king haha. otroooligt skönt ... och så var vi bänkade framför en sjukt bra fotbolls match, milan - inter !
OCH ZLATAN VAR VÅR KUNG !

Idag har jag oxå varit ledig. Har varit hos frissan och färgat håret. ville ha ljust och brunt men blev bara ljust. Hade inte råd med nå mer idag :P Jag var nöjd när jag gick därifrån men när jag kom hem såg jag att det va massa olika nyanser och på ett negativt sätt. MENMEN.. bättre än min förra utväxt. Lär väl till frisören nån gång igen när jag lfyttar hem.

nu äter jag kvällfika. Hårdmacka med äppel kesoost, mandarin och Kärleks te. Muums

KL 19 är det IBF falun på tv mot Warberg
och kl 20 (tror jag) fotbollsgalan. Och zlatan kommer att få guldbollen. just know it :)


Jag är lycklig, kär och såå kär WEIII


Long weekend


haft en kaos dag på jobbet, när jag kom dit funkade självscanningen inte. INGA kunder fick självscanna och där skulle jag vara. då satt jag mig i en kassa. Där funkade inte våran terminal. Vissa kunde betala med kort och vissa fick lov att springa och ta ut medans varorna låg kvar. herreguuud det pågick i flera timmar.

Men nu är Jagiaf ledig i 4 hela dagar :) undra vad jag ska hitta på. Imorn ska jag iaf träna när Emanuel jobbar. 4e träningen denna vecka. I rock :) Sen tror jag nog att det blir flygande jacob till middag imorn ! Muuums
Jag måste även måla hallen nån gång under dessa dagar, har fått ny färg av pappsen. Sen är det bäst att börja redan nu att packa ihop lite saker i kartonger så vi slipper stressa sista veckan.

jag kommer sakna Göteborg när jag väl kommer hem. Spårvagnarna, shopping ställerna, utbudet på allt, jobbarkompisarna ... Men det kommer säkert bli skönt att komma hem oxå. Träffa mina riktiga vänner, vara med min familj mycket och Emanuels familj, ha ett fint hem, jul kommer snart, sen hoppas jag att jag trivs på Maxi igen, men det ska jag se till. Nu gör jag faktiskt det :)

Nu väntas en tacogratäng i ugnen, sen håller jag även på att baka en mjuk pepparkaka tills Emanuel kommer hem från träningen. Dp ska det lukta GOTT !!

Är rätt fattig nu igen så i helgen blir det lugnt och inte slänga iväg mycket pengar. Jag och emanuel har bestämt att vi ska shoppa sista helgen innan vi flyttar hem. Då det är löning ! Köpa kläder från affärer som inte finns hemma :P

nu måste jag slänga på ost och chips på gratängen :)) CIAOO

P.S.


.. jag har precis klippt mig.

Det ser förjävligt ut, Väldigt ojämt.

Positivt : det är iaf kortare och inge slitet kvar.

150 kr .. då vet man att det kommer se förjävligt ut :)

AKON - ANGEL
veckans låt

Jag vill bara ha och ha !!


Jag behöver vinna en massa pengar för alla saker jag vill ha ! Nu har vi snart en ny lägenhet IGEN. En stor lägenhet som sist. Positivt men tråkigt att städa. Men nu kan vi ha mycket saker och mycket att inreda :) tror att jag måste börja köpa några slags lotter lite då och då, det funkar inte att gå runt o säga jag vinner aldrig men jag gör inget för att vinna heller.

Mina byxor var ju slutsålda sist och han skulle ringa när de kommer in. Grejen är att nu har jag inte råd för dem denna månad heller. Karln fyller år och Sofia fyller år. Där flög nästan 2000 iväg ! sen var det ju ullared oxå :P

MEN lite saker jag vill ha är detta :





Visst är kristall kronan underbart mysig och snygg ? den vill jag ha i våran nya hall så det blir ett riktigt bra första intryck när man kommer in i lägenheten :)
En bra lampa i vardagsrummet har vi inte, den skulle passa fint i ett hörn nu till vintern och julen.

Och sist men inte minst ... Orbitrek Elite, såndär tönt varning från tv shop o grejer. Men jag har blivit lite sugen på att köpa nån slags maskin så man kan träna hemma. Många gånger orkar jag inte ta mig till gymmet. den här bränner mycket och det räcker att köra kanske 30min varje dag ! That's nothing :) Om jag har oturen att jag måste betala mitt friskis kort i göteborg ända fram till augusti nästa år kan jag inte köpa träningskort hemma. är lite låst ! Då skulle denna passa perfekt plus lite annan träning.

men problemet är ju pengar .. vem fan är gjord av pengar? Inte jag som jobbar på ica maxi iaf !

Nu ska jag kolla klart på Seventh Heaven sen ta mig till gymmet och faktiskt köra den där maskinen =P sen ska jag ta mig ner i stormen för att se om nån kan klippa av mig lite hår. Kan inte göra nånting med det, hänger som en häst man !! Växer som ogräs och väger ton !

Ikväll är emanuel träningsledig så vi ska ner och ta en kafffe på ett jätte mysigt kafé här vi majorna neranför oss.
Just ja ... igår var jag nöjd över mig själv, jag lagade köttbullar. Egna .. stod o rulla och dona. Skit gott :P

Cyaa Later aligator
after a while crocodile

Såå ...


Slut på helgen, slut på besöket ! Nu är det måndag. För mig känns det som Onsdag eller Tors. I helgen jobbade jag. Bra med OB iaf så hoppas på lite stålar :)

Väldigt trevligt var det med att ha mamma o pappa på besök. Vi åt god mat varje dag, strosade på stan, var på Ullared, var hemma och bara njöt !

Idag jobbar jag kväll, först ska jag iväg o träna som jag inte gjort på 2 veckor. Tror bara det blir kondotion idag. Vi får se. Imorn är jag ledig och hela helgen. bara 3 dagars jobb denna vecka. Så lite har jag inte jobbat sen jag flyttade ner. Kan faktiskt behövas :)

Nu har vi 2 helger kvar här nere, sen flyttar vi 3e helgen. lite sjukt. Så lite tid kvar ! sen är vi hemma i våran stad igen. Då är det pyssling med lägenheten. Ååååhh den ska bli så fin ! Jag håller redan på att planera hur jag ska inreda den. Och så kommer vi hem till jul. Suuuuper mysigt :) Har ringt på en ektorp fåtölj från blocket som pappa ska hämta idag i danholn, så den är vår när vi kommer hem ! Vit och precis som våran soffa. Fyndat rejält. Kostar 2300 för bara fåtöljen, köper den för 800 + 2st överdrag :)

Nu ska jag slänga i mig lite frulle, sen ut i det fina kalla vädret för att bli smal ! fro is gaining weight :P

Lediga dagar med familj


Igår kom mamma och pappa hit :) Vi käkade lite middag jag mamma och Emanuel hemma. Hemgjord kina mat. Mamma är king på att fritera i en stekpanna, blir skiit gott och knaprigt :D Pappsen hade middag med en kund i Majorna. Vi tog oss ner och träffade dem lite senare för att ta några kalla och se på Real - Milan :)

Idag skulle pappa på jobb hela dagen, emanuel med.. så jag och mamma tog en dag på stan. Strosa och kika och prova massa roliga kläder. En skit frän pälsjacka blev jag kär i. Vågat och sååå SNYGGT ! Men, ekonomin just nu sa nej för har andra saker att köpa som är viktigare denna månad.
Köpte iaf en födelsedags present till Emanuel. Så nu är hans 2 klara och behöver inte tänka på det mer. I love it iaf så hoppas han oxå gör det :)
Jag och mammsen åt lovely sushi till lunch. 11bitar för 60kr. Vissa saker får mig att ÄLSKA göteborg <3 Och ja, det är klart att det kommer bli sorgligt att lämna staden, men ändå är hemma alltid hemma, tryggt och skönt :) Blir nog bäst så, men Göteborg har ju snyggare kläder med fler utbud och butiker, snabbare att ta sig överallt med bussar och spårvagnar som går JÄMT, billiga restauranger och suuuushiii och annat :)

Hur som helst blev vi kvar på stan i många timmar sen var vi döds trötta och åkte hem. Gjorde lite kaffe och fika då kom pappsen hem oxå. Och helt plötsligt blev alla rastlösa på kanske bara en timme ... så jag och lena karls övertalade pappa att ta en vända till IKEA på nån timme :) Ibland är det lätt att övertala pappa till saker, synd om stackarn som bara har tjejer i familjen :P Vi fick iaf handlat pytte lite, 4 flyttkartonger, nya vanliga enkla glas 12 stycken och mamma har köpt bestick åt Emanuel :) (vi behöver veeerkligen nya bestick)
Sen smällde vi i oss en mjukglass pappa satt i bilen hela tiden (han hann in på systemet faktiskt) sen åkte vi hem igen.

NU lagar vi mat, tinar kräftor, väntar på min älskling. Sen ska vi käka och idag blir en tidig kväll. Imorn ska vi åka tidigt till Ullared. (hoppas inte på kaos, då kommer jag o pappa sitta utanför, och JA, vi övertalade pappa) :) hihi
Sen kl 15 imorn ska jag jobba, då är det Emanuel som tar hand om svärföräldrarna.

Nu ska jag vara social .. och min mage är vrål sugen på goooood maaaat !

hej hopp gummisnopp
haha bert ju

Vinden har vänt ?


Efter min hopplösa start på dagen igår och så bitter som ni märkte att jag var ... så kan vinden nog vända.
jag och min kära har NOG en lägenhet som är vår !
Långt upp på Elsborg, 3a, 74a kvadrat, väldigt mysig
Ska ringa idag mellan 11-12 och få det bekräftat att vi får hyra den.
hoppas hoppas tanten inte vaknade på fel sida utav sängen och hittar på nått konstigt..
Tjejen som bor där vill att VI ska hyra den. Please o please !

Hur som helst, idag är jag ledig och imorn. Om några timmar kommer mamma o pappa.
Jag var duktig idag och gick upp halv8 när Emanuel åkte till jobbet :)
Jag har nu städat garderoben, lagt kläder som jag itne använder i ullared och ikea påsar som pappa o mamma ska ta med hem i bilen, jag har damsugit (stavas det verkligen med ett m ?) och så har jag diskat o små plockat.

Nu ska jag ta mig ner på tempo, köpa lite fikabröd tills de kommer och lite frukt att fylla min fina skål :)
Sen hem igen och tvätta håret, äta en god frukost för då är jag vrål hungrig sen tvätta håret.
Handlade lite goda limpor från jobbet igår, muuums.. och såklart oxfilé till helgen. Frida slår på stort ..

Tack och hej, vi hörs när jag får reda på till 100% om lägenheten är vår <3

..blir det så, är vi hemma till 1 Dec. Early

Otur, hela tiden otur .....



Hur svårt ska det vara att få en lägenhet man trivs med?
Jag trivdes inte med den vi hade på knoppen, nu bor vi i en skit liten en nere i göteborg med våningsäng KUL
Och nu när vi flyttat hem och ska bo i en och samma i flera år .. VARFÖR har jag inte turen och lyckas med det?

Jag är på lite halv dåligt humör nu. Jag kommer inte in på program jag sökt, jag får inget bättre jobb än ica maxi, jag får inte en lägenhet att bo i när vi kommer hem till Falun igen ..... ingen bra start på dagen

Jag vill bara ha tur tur turen med mig ! snälla, bara nu sen ska jag inte be mer, bara nu, en gång


Inget roligt svar av masmästaren att den lägenheten vi ville ha gick till någon annan ! FYFAN

Nu måste jag ta reda på tvätt och packa ihop lite, duscha, diska och jag kommer hinna med en sak för just nu har jag ingen som helst ork att ens bry mig.

Helvete helvete säger jag bara :(

RSS 2.0