Bad hairday ?


.... hell no ;) Har precis varit hos Alex och klippt mig och blonderat slingor. JAG ÄR LJUS! Helt sjukt. Alla gånger jag har gjort ljusa slingor har det knappt synts. Och nu syns det :) Gått från brunt till ljust, men lite av mina bruna slingor är kvar och det känns kanon :) Lite ovant dock, var ett tag sen jag såg ut såhär tycker jag.

Alex tyckte oxå att mitt hår var fööör långt, så nu är det avklippt. Ovanför brösten :) men jag har en frisyr, vet bara inte hur man håller i den =P
Orkar inte lägga upp en bild än, nu ska jag mysa med min fina pojke. Han har gjort super god mat. "helg mat". Färsbiffar med fetaost och rotsaksgratäng. Nu ska vi dricka cola och äta doodles till manchester united :) Ibland får man lyxa en vardag. Ska faktiskt jobba sent ons och tors så vi hinner inte ses. Fredags mys på en tisdag :))))

Jag lägger upp en bild senare. Den jag tog med min telefon blev ikke bra !!

Nu ska vi jäääsa :))

Jag blir tokig !!


Kan man bara inte välja vem man vill se ut som eller hur man vill se ut ?! Miranda Kerr är så otroligt snygg. Jag blir grinig när jag ser hur snygga vissa är. Hallå .. hur gör man ??? haha Vafan ena dagen vill jag ha världens största lår nästa dag inte. Kolla inte den här bruden ..... KUL ATT HON FÖDDES HET DÅ  :)



nej usch.... får man midnatts gymma ? haha ! jävla skit beach 2010

FY FABIAN för idag


Idag har jag inte haft en bra dag. Den har iofs inte varit så dålig heller, men jag vaknade på fel sida utav sängen. Jag var svin trött, även fast jag sov ut. Jobbet kändes si sådär. Gick ändå bra att jobba hela dagen men ibland vill jag bara kunna ALLT. ska det ta sån tid att få lära sig allt ? Kan jag en grej måste jag lära mig en till grej.

Imorn är jag iaf ledig. Då ska jag och shorty upp och gymma vid 7. Sen har jag tvätt tid. Både jag och emanuel går runt i samma strumpor varje dag så kanske dags nu :) Fräscht par ! KL 16 imorn ska jag till hosjö så ska alex fixa mitt hår. Klippa och göra tusen blonda slingor. Hoppas det blir bra färg. Vet inte om jag ska klippa lite lugg? Nått måste hända. Klippa upp och klippa kortare. Borde jag klippa lite lugg? Min panna tar ju upp halva falun så det kanske vore kul. Har ju haft det ett antal gånger meeeen .. får se vilket humör jag är på imorn :) Jag är ju våg, idag kan jag vilja ha lugg, imorn kanske jag vill färga håret brunt.

Jag har en del att göra innan Emanuel kommer hem. Han är på hockey. Har massa disk och han lär väl ha matlåda imorn. Fan va man ska ställa upp och vara snäll då :P jaja that's sambo life i guess :)
Egentligen vill jag bara lägga på i sängen och blunda.

Kollar lite på svenska hollywood fruar. Dem är ju helt jävla bäng. Hon vet ju inte ens hur en dammsugare funkaR? den andra måste vara snygg i skidbacken, den tredje blir full på en klunk vin !? Brudar bara för ni har en karl som är svinrik behöver ni inte tappa förståndet när ni shoppar !! ooooooh

Påsk i helgen. Jag vill ha påskägg :) Trevlig dag imorn ska jag vakna på rätt sida.

Något trött


Då var helgen snart slut. Jag och karln ligger i soffan och har precis fått i oss lite gulash soppa. Slitna båda två. Emanuel har varit duktig o kört 6 timmar i sträck både igår och idag. Så nu ska vi bara ligga på soffan ikväll innan ny jobb vecka.
Helgen har varit lärorik med mycket information och mycket att smälta. Skönt att koppla av hemma igen !
Får se hur framtiden ser ut :) Lite betänketid nu.

På tisdag ska jag klippa mig och färga håret hos Alex. Känns riktigt bra. Fick lite halv kass lön då jag inte har jobbat så otroligt många timmar men den här förändringen med håret behöver jag. Det växer som ogräs !!

Imorn är det ny vecka men mycket jobb sen påsk. Någa bekanta som kommer hem, tex min vän Lordi och Jens kommer hem från oslo. Very nice ! Lite påskmiddag ska man klämma in i helgen oxå för familjerna våra :)

Nu är jag så trött så jag ska lägga mig i karlns famn och bara vara ! Enjoy your Sunday :)

It's friday people :)


Dagen började med gym men Shorty på Nautilus. Uuuff idag körde vi, med skivstång oxå. Riktigt bra träning för mina ben, dock är jag rädd att de kommer bli föör stora snart =P
Efteråt duschade vi och gjorde ordning oss sen tog vi en lunch på Lugnet. Underbart god mat med bra salladsbuffe. Fick halvapriset oxå för att jag jobbade där tidigare :) Då blev jag nöjd !
Sen var det dags att handla till hemmet, Svårt att göra det utan bil så passade på nu när Shorty hade Jockes :) Skit billig fläskfilé på Willys :)) Hela frysen full.

Var så trött på gymmet, vet inte vad som var fel med min kropp. Kände mig helt slut och nu ligger jag och Shorty bara på soffan och ska koppla av en timme sen ska jag åka till jobbet. Jag tror att halva Falun var på maxi idag, gissa hur många som kommer att handla idag ?!

Efter jobbet blir det middag i Hökviken. Har längtat efter någon annans hemlagad mat, speciellt mammas. Mums ! Är så trött på min äckliga mat även fast Emanuel säger att det är gott. Jag tror inte på honom =P

Imorn bitti åker vi. Vill att du ska vara med Anne :/ Meeen, i'll tell you all about it !

Trevlig helg :) oooh jag tycker om Fredagar !!! Nu ska jag blunda i 40 min. Nighty

Don't dream it when you can achieve it


Underbar dag med Soffiproppan. Vi åkte till IKEA för att handla till hennes jobb. Såklart så hann vi in på OVES och inredningsbutiken. Handlade en hel del fina saker på oves till lägenheten. Har gjort om en massa små saker här hemma nu, jag som är VÅG är såklart aldrig nöjd. Nu helt plötsligt vill jag ha en ny lägenhet.
Tog en lunch på IKEA, kotlettrad som alltid. Idag var det dubbelt så gott, och så klämde vi i oss en chokladboll efter. Yes, lite socker behöver man för att shoppa :)
Förde inte över så otrooligt mkt pengar på kontot tack och lov, men när vi hade lite tid över gick vi in på köpcentrumet ....... jag chansade två gånger när jag skulle köpa två tröjor och både blev godkänt. Sen skullejag göra ett kontoutdrag det sista jag gjorde.. då hade jag 10KRONOR kvar. haha ! Tur lite pengar rullar in imorn. ett gott skratt fick vi iaf.
Det bästa var nog bilresan hem. Sofija vet hur man dunkar musik i en bil och det har hon alltid kunnat. Jag tog med lite gamla skivor och även min välkommen hem skiva efter jorden runt resan. Otroligt bra musik :) Så högsta volym på, mycket sång, dans .. firmabilen skakade :)

Nu är jag hemma. Det bästa fyndet av allt idag var ett TV skåp från ikea med skjutdörr. Ordinarie pris 1795kr. Jag köpte det för 295kr. Cheeeeap!
Har hunnit fixa till lite med nya sakerna hemma, snabb städat, lagat pasta med fläskfilé och grönsaker nu häller jag i mig yoghurt och ska iväg på spinning som börjar om 30min. Skönt att svettas av sig lite !

Imorn jobbar jag. Äntligen !! Ska bli skönt. Helgen blir ... spännande ! :)

Ciao på er

Vår look








Underbara kläder !
Jag behöver en ny jeansjacka, tycker att de flesta ser likadana ut men vill ändå ha en vanlig enkel så man kan matcha lite roligare kläder till.
Mycket volanger och blommor i sommar ! Underbart. Jag är inne i volanger nu och spets :)

muums



Restless


Ååh ibland blir jag galen. Hade jag varit helt arbetslös hade jag varit deprimerad nu. Tur att jag ändå jobbar, men vissa veckor är mindre än de andra. Idag och imorn är jag ledig !!! Tråkigt väder och får inte pengar förrän Torsdag. Vad ska man göra när man är ledig och vädret suger? Städa? blä Träna? Jaa.. och det ska jag göra om någon timme.

Just nu sitter jag och glor på entourage på tv, nått slags maraton.

Undrar hur hösten ser ut.. blir lite pirrig när jag tänker på olika saker och hur det kommer att se ut vad man kommer att göra. Men, en dag i taget .. nu är det snart riktig vår sen sommar. Det kommer att bli toppen :)) Som jag har längtat.

Jag är så shopping sugen och har varit det i flera dagar nu. Säkert sen sthlm bara för att alla hade råd att vara skit snygga verkar det som. Har iaf en ny vårjacka som jag är dunder nöjd med :)

Nej, shape up nu Frida Karls ! Ikväll ska jag iaf umgås med min karl. Hela dagen ända ifrån kl 17. Åååh en heeelkväll. Sånt gillar jag starkt <3

Later dudies

Gimme more gimme more




Hot or what ? Föredrar dock beiga till sommarn :)

Min mage har inte återhämtat sig efter lördagens bravader. Får inte i mig riktig mat. Kanske behöver en till dags vila. Hoppas det. För mat är ju min grej. Låt inte kroppen strejka nu.

Rihanna - Rude boy
Otroligt jävla bra. Blir så på G av låten, laddad inför allt. Inför våren/sommaren och party !
Önskar att jag hade mer pengar i plånisen så man kan leva lite okontrollerat när det gäller shoppingen :P
BUT NO, lets face reality !

På tal om Rihanna så började jag tänka på Chris Brown. Min nummer ett favvo manliga artist. Och nu spelar knappt nån radiostation hans låtar inte heller visar musikvideor. ÅH ! Måste du ha slagit till henne så förbaskat? En liten bitchslap and that could be all.
Ja, det är otroligt fel att slå en person (misshandla) men hans karriär ? Tänk på oss fans som inte får lyssna på hans underbara musik. I miss it ! Ska man vara en förebild kanske det blir hans straff.. meeen har det inte hållt på länge nu ? Han var ju på TOPPEN av alla.

Måste resa mig från soffan snart, byta om, fräscha upp lite hemma annars blir sambo not happy om jag varit hemma en hel dag och inget har hänt !


Catch up with ya later

Sthlm life


Bra Its official ! Jag klarar inte av sthlm :) Var där under lördagen och söndagen för att hälsa på loredana. Vi tog några vändor på stan. fikade en del. Var ut i stor stan. Tack min underbara vän för helgen <3
Dunder bakis var vi båda två igår. Köpte däremot en vårjacka :) typiskt mig jacka. Militär grön LOVEIT. Sjukt snygg krage. Lite halv frän och chll :)
Tåget hem blev en flopp. Försenat. Nära att missa det först, såg inte vart det var. Så tur att det var försenat iofs. Sen stanna vi i hedemora en kvart, sen missade man tåget i bgle till falun pga försening så pappa fick hämta mig bland tusen bilar. ojoj !!! hem och la mig i soffan gjorde jag direkt iaf, sen kom karln efter en timme. vrål sen han med.

nu är det månad och ikväll ska jag jobba. vad jag ska göra under tiden vet jag inte. tror min kropp är för sliten sen helgen för att träna idag.

Bajen vann iaf bandy finalen. Va ju kul för dem, trots att jag hejade på Bollnäs. tycker inte om hammarby i sport.

Nu ska jag kolla lite högskolor ! I helgen väntas en spännande helg :)))

oobi .. jag vill ha alla sommar + vårkläder som finns


Jag blir så insirerad av allt ! Finns sånna fräscha kläder. Måste nog ner på stan nu snart och kika lite. Det är farligt när man är på sånt här humör. Men har fastnat för beige/gammaldags rosa. Det blir min färg i sommar :)

Vill ha en vårjacka, men jag tycker att alla ser likadana ut. Antingen vill jag ha en lite army / militär jacka lite tunnare som man kan matcha allt tills lite roliga färger. Då ska den vara i grön. Så fint ! Rosa till militär grönt.. MUMS. Eller så vill jag ha en lite annorlunda jacka. Tycker alla kappor är likadana här omkring. Kanske hittar nått eget i sthlm ? :)




Kolla in nummer 5 ! Vilken skönhet. Hade den funnits i närheten hade jag inte tvekat. Egen och snygg till rätt saker. Yuum !

Ne. nu måste jag packa till imorn. Undrar va det blir för kläder !? Idag är jag på ett humör att vad som helst ur garderoben kan släpas med. Exciting :)


HELG FUCKING HELG :)


jag är less på bloggen. tycker inte alls att det är kul att skriva längre. Orkar inte engagera mig och lägga in bilder osv så det får vara !

Nu är det helg ! Är ledig idag. Ikväll ska jag bara umgås med Emanuel, äta gott och onyttigt. Imorn åker han till Uppsala för att se bandy final och träffa massa folk. Och jag bär mig av till Sthlm för att träffa Loredana och även Lina :) Ska bli trevligt att göra nånting nytt. Jag vill shoppa, synd att det inte känns så lovande. Måste köpa min cykel tillbaka snart för 3tusen och sen lär vi ju köpa resa snart. Uff... sparpengarna GONE by the wind !

Idag var jag duktig, lordi fick upp mig kvart i 9. Måste nog äta frukost och diska och göra fint, för nu är det helg och nu ska det vara fint hos oss när vi är borta :)
Ska träna om ett tag sen ner och träffa Elin lite på stan. To long time ago.

Nee .. ha en trevlig helg för jag kommer då inte skriva något mer skulle jag kunna tro !!

Monday again


Fest i helgen ! It was fun. I hökviken, börja tidigt så det sluta med fullrulle i skallen. Var ute i snön först och solen sen blev det middag inne och massa kul.

Söndagar är min favorit dag. Så himla sköna. Dock var vi så sega igår. Fick lunch hos svärmor sen åkte vi till grycksbo. Sedan blev det käk där och sen vardet dags att åka hem. En skön dag :)

Nu har jag gymmat och vår städat lägenheten. Nackdelen med sol är att all lort syns så förbaskat. Ska steka lite falukorv och macaroner nu. Snabbmat sen iväg och jobba !!

Snart sommar HEJ OCH HÅ ! Trevlig dag Ciao

hmmmmmm


Ska man hitta på nånting nytt att göra ? Jag vet att jag precis har börjat på maxi. Men jag menar nått nytt stort ?!
Då ska det iofs passa både mig och min käre Emanuel. Så jag kan ju inte åka ifrån honom. Men alla min tjejer är borta. Erika är hemma men vi ses aldrig. Sen har jag bandybruarna än så länge :)
Sarah au pair i usa, sara au pair i spanien, sharareh pluggar i LA, Loredana flyttade till sthlm, Lina sthlm, Cissi flyttade till London ..... JAG DÅ ?! Vart fan ska jag flytta, bo, jobba och göra ? Jag vill bara ha sol mesta delen utav mitt liv. Kan det inte vara så lätt att bo nånstans där det alltid är sol och ändå finnas bandy ?

Yeahyeah ... nått blir det. Får se om det händer nått till hösten. Det ända jag längtar till nu är vår resa !

Kom precis innanför dörren.. tog en långpromenad med Anne. Sen hamna vi och åt lunch på stan och så kikade vi in i alla affärer och jag provade jeans... har varit sugen på att köpa nya jeans i nått år nu.. undrar om jag ska göra det snart. Sliter ut mina gamla som fortf är mina favoriter sen ettan på gymnasiet =P Det är värt att köpa dyra om man anväönder dem så flitigt som mig :)) så vi får se då vad det blir

Nu kommer snart svärmor och hämtar mig så ska vi till g bo. Gå ännu mer och sen pannkakor :))) Manne åker lite senare när han slutar jobbet.

Hej svej idag har det varit bra tjohooo .. ändrade planer.. mickan dejt imorn istället :)


Ledig dag :)


Idag är jag ledig ! Det är faktiskt skönt. Försökte ta mig ur sängen kl 9.. tyvärr gick det inte.. jag tog mig upp kl 10 istället. Har blivit duktig på att sova nu igen. Inte bra !

Ska ta mig lite frulle sen gå och träna på Nautilus. Är less på att stå inne på ett gym. Nu längtar jag bara till sommaren, eller att få träna där inne sen gå ut och bada på ute lugnet. Det vore skönt !
Våren är iaf på väg som vi ser :) Strålande väder nästan varje dag och plus grader. Loving it

Jag och Emanuel kan inte bestämma oss för vilket land vi vill resa till. Det viktigaste är solen just nu. Vi har längtar så ruskigt länge och då tänker jag inte åka till ett land där det kan vara halvdant. Tex Grekland i slutet av Maj. Jag vill ha stekande sol. Jag är ju dotter till lena karls;P
Har ni några tips vart man kan åka i slutet på Maj? 2 veckor?
Har även kollat Filippinerna, Kroatien, Egypten. Men till Filippinerna tar det drygt 21 timmar att flyga. Dit kan man åka en längre period sen.

Senare idag ska jag träffa Micis nere på stan. Hon åker snart iväg till Cypern för att jobba.
Ska även springa in till Roddar lite fort och fråga om hjälp med att leta resor :)
Han fixade ju våran JordenRunt resa sist som var underbar.

Ikväll blir det även PANNKAKSTORSDAG men på en Onsdag för jag jobbar ALLTID på torsdagar när det är pannkakor i grycksbo. Det är fusk ! Så det längtar jag till.

Se .. nu börjar solen skina och värma där ute. Dags att ta sig en promenad till Lugnet snart.

Ha en bra dag :)


Facebook får folk att bli bäng


Min mamma och pappa är hel fast i det ! Inte ens bandy och Micke olsson är intressant längre för mamma ... whats up with that ? .. hmm .. skum sajt ! Jag har iofs aldrig förstått varför man blir helt fast ? Vad gör man ?

Hur som helst ... imorse tog jag åt mig ett jobbpass till. 6:30 - 12 på golvet. Riktigt kul faktiskt att göra nått annat än kassan. Pigg som en ko är jag fortfarande konstigt nog :) Efter jobbet handlade jag lite sen åkte jag o mansoo till Hökviken och solade :D Manne blev rastlös så han skottade en hel gång väg haha. Jag försökte mest jobba på brännan :P

Nu är det bandy på tv och vi har nyss ätit fruktsallad. Yuhuum !

Igår kväll bjöd vi hem Malin, Kenneth och Novis på middag. Lagade tacolasagne/gratäng och sallad till :) Blev riktigt lyckat. Ikväll kanske vi ska förbi hem till de och se på melodifestivalen, jag är så fruktansvärt godissugen.. det längtar jag mest till !!!!

Hoppas på lika fint väder imorn annars träning på dagen sedan visar det sig !

Have a great fucking day :)

 


Greatest Love




Den här karln är mitt everything :)

Ibland är jag en riktig satmara och dryg men ibland är jag jädrans söt ;)
Jag är bara glad att jag har den finaste killen i världen och han är min egna
MUMS
ÄlskarDig

Jahopp .. nu har jag precit gjort köttsoppa och ska göra i ordning mig efter alla timmars tvätt. Snart kommer Emanuel och hämtar mig, då ska vi till kerstin och äta mat, sen kl 19 ska jag träffa en del brudar nere på Bishops på middag.
Sara åker till Spanien imorgon för att vara Au pair, så det blir lite av ett Adjöss !

Varför drar alla mina tjejkompisar ? Det börjar bli tungt
Nu måste jag och Emanuel börja planera om vi också ska dra. Något nytt äventyr vore inte helt fel. Plugg?


Yeahyeah, gotta freshen' up


Ibland är det tungt ..

.. säger bara det ! Kärlek gör att man flyger på rosa moln. Ta aldrig ifrån mig kärleken ! Gå blir det störtlopp nerför.

Fint väder idag. Tjohej. Precis slutat jobbet, skönt att sluta tidigt och jobba tidig dag för en gång skull. Senare ska jag och Emanuel hem till mormor och äta Thaimat. Blev inställt förra veckan pga jobb, men idag blir det av. Det är bosse som har fixat fram maten. MUMS !

Har småstädat lite hemma, krävs lite mer. Är ledig imorn så det får väl bli då plus tvättning. Dags nu.

Jag behöver sommar. jag har sol, men det är värmen jag behöver. Jag behöver min och emanuels två veckors resa till ett varmt land och bara umgås, hinna umgås på riktigt och njuta av varandra. I need those weeks soon !!!!! Sen åker han bort i en vecka till Spanien på fotboll. Fyfan va jag ska hålla mig sysselsatt den veckan. åååååhhh tråkigt

Nu ska jag kolla igenom nazar katalogen sen göra mig ordning lite ! Såg ut som skit märkte jag.



Tack och hej för mig

RSS 2.0