New new new !!

Jag har köpt ny telefon :) eller beställt från Halebop. Igår kväll gjorde jag beställningen och den är redan påväg. Yeay ! Kanske kan hämta den imorn. Super duper. en sony ericsson W995. Silver ! då ska det tas kort och jag kan äntligen börja lägga upp lite på bloggen :) NAJJS, slipper den vara så tråkig.

Om en halvtimme slutar jag... jag är skiit shoppingsugen. eller nånting nytt vill jag ha med alla mina presentkort. tralalalalaal. Emanuel är lite halvsjuk idag så blir ingen träning. Istället ska vi städa lägenheten och sen ett besök till grycksbo :) I love grycksbo. För nått år sen trodde jag aldrig att jag skulle säga det haha.


Ny fin vecka !

Då var det måndag igen. Trodde inte så många skulle jobba idag men det är fullt som vanligt. Igår hetsade jag omkring på Vero moda med tusentals människor kändes det som. Hej och hå va folk blir som gamar när det är rea runt omkring.
I lördags var det ett år sen jag träffade Emanuel för första gången. Förra året var vi ute och dansa och va onyktra så vi tänkte att vi måste göra detsamma detta år och fira alla dagar tillsammans. Vi åkte hem till Marcus och Anne på lite trevlig förfest. Spelade guitarr hero, drinking games och lite pingis. Jag var iofs kund på pingis :) Det var kul. Drack även riktigt god glögg som jag fick i julklapp av mig själv. (100kr present som jag själv fick lottat) mums
Senare åkte vi med matti ner på stan och gick in på Bishops. Det var en riktigt trevlig kväll :)

Denna vecka kommer även bli supermys tror jag. Idag och imorn slutar jag tidigt. Idag ska jag träffa Min sharre efter jobbet. ooohh så längesen <3
På onsdag är jag ledig. Då ska jag o anne ha en heldag. Shopping först (can't complain about that) vid 4 tiden ska OLA SVENSSON sjunga på lugnet. YUm !! Då ska jag visa min Natalie tatuering så kanske låten bli tillägnad till mig hahaaa Freak frow ! Efter Ola shaekar lite rumpa så blir det bandy kl 18 mot villa. Och kl 20 är det innebandy. Så det blir en underbart trevlig dag tror jag nog :)

Nu är det dags för mig att börja jobba igen efter min rast, Ikväll måste det städas hemma. Ser ut som ett bombnedslag just nu. Ha en trevlig måndag people :)

Jul och bandy !

Nu har det varit jul. Den var över lika fort som den kom. Visst var det mysigt, men det gick alldeles för fort tycker jag. Firade hemma hos mormor i år. Hade inte önskat mig nått speciellt.. men jag fick underbara julklappar. Verkligen behövliga. tex MINA NYA STÖVLAR ! så heta. Och pengar till nya träningsskor och träningskläder, sen vråål mkt present kort. Kommer shoppa på gina nu på rean. massa money money money ;)

Igår var det julfirning hos farmor och farfar som varje år, farmors berömda kalkon. Så fruktansvärt gott, man äter så det gör ont i magen !

Idag var det dags för annandag bandy. Konstigt att det inte var mot SAIK som alla andra år. Men nu blev det något nytt, en trip i bussen till Uppsala för att se Sirius - Bs ! Tyvärr förlust med 7-4 MEN otroligt bra andra halvlek och sirius hade inte mkt då. Tycker om laget, synd att det verkligen inte går som det ska denna säsong :(

Nu ska vi skynda oss iväg till Anne och Mackan för en social kväll med lite öl och glögg :) Sen får vi se vad det blir. Ska jobba imorn oxå på Vero. Mellandags rea, måste vara på topp !! Blir inte så mkt to drink today.

Hit ya'll back soon :)

Dan före dan före dopparedan !!

Låter så svenskt att säga så haha. Visste knappt vilken dag dopparedan var. Man lär dig nått nytt varje dag ;P

Nu sitter jag på jobbet och svänger. Idag slutar jag 4 istället för kl 5. Det känns bra, dock är det SVIN kallt ute. Även vägrade jag att lyssna på Emanuel imorse när jag tog på mig min tunna jacka.
Emanuel - Frida ska du verkligen ha den där tunna jackan du kommer att frysa ihjäl.
Jag - ja jag orkar inte ha den stora jackan varje dag den är ju ful.
emanuel - Men det skullde vara mycket kallare idag än igår.. men men gå i den där du.

Sen efter 2 sekunders promenad till bussen trodde jag inte att det var sant. Det kändes som det var 30minus grader ute och det gjorde verkigen ONT i kroppen, låren, ansiktet. HEMSKT var det! Där fick jag! Punished

Har bra dagar framför mig nu. Idag ska jag hem, slå in julklappar laga lite mat kanske träna innan, men tror jag skiter i det idag. Jag ska gå upp några kilon under jul veckan tkr jag =P Sen ikväll ska emanuel köpa en julklapp till oss, suround ljud. Killar killar .. så vi får väl se hur diskreta dom blir i lägenheten då. Hoppas dem är fina o inte skrotar ner för mkt =P Efter det vill jag baka pepparkakor och dricka mjölk ! Mums

Imorn är det jobb på vero som ska bli kul. Önska alla sista desperata handlare en god jul sen hem till min kära och se på LOVE ACTUALLY. Utan tvekan den mysigaste jul filmen varje år :)

Sen är det dags att vakna upp till en julafton, första julafton jag ska spendera och vakna med min kärlek. Väldigt spännande kul och nytt. Jag gillar att vara sambo :) Plus att han har blivit så söt nu när det är sådär innan jul ;P

Mina två brudar Sharre och Lorre är hemma nu. Underbart. Så de ska jag hinna träffa under några lov dagar !

Jag vill göra något gått julgodis eller julmat till vi ska till mormor på torsdag. Undrar va det blir.. alla snackar ju om rocky grejen? Ska man testa det kanske? Det lär väl tom jag klara av kan jag tro.

I love loving my life ! Ha en bra dag och GOD JUL mina kära

Snor den här jag med då :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Sladda 180gr med Mannes bil :O hemskt läskigt

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag tror inte jag hade några nyårslöften, isf glömmer jag ändå bort dem

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - ja. Malin och Kenneth fick en underbart fin dotter.

4. Dog någon som stod dig nära? - Ja, min idol Erland Karls.

5. Vilka länder besökte du? - Thailand över nyår förra året och Norge

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Ett fast jobb? och fler vinster för BS 

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? - tänkte skriva den dagen jag o karln bestämde oss för att det var vi, men vi vet inte datumet =P

8. Vad var din största framgång 2009? - Jag fick ett jobb som har varit mitt drömjobb.. Vero Moda :)

9. Största misstaget? - Jag tror inte att jag ångrar nått ?!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Nej, frisk som en lärka, kanske nån lätt förkylning men inga skador

11. Bästa köpet? - Lägenheten som vi hyr och mina otroligt snygga nit leggings från Vero ;P

12. Vad spenderade du mest pengar på?- Kläder, kläder och åter igen kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Att jag hittade "the one" helt oförväntat.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?i know you want me .. ROMBA SII, pitbull =P Från min, emanuels och Tobbes lilla resa neråt i Sverige. Den spelades JÄMT and still going.  

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Jag är gladare nu. Mindre drama. Vaknar varje dag i min och Emanuels lägenhet och vet att jag har det toppen.

16. Vad önskar du att du gjort mer? - Tränat och haft råd med en kort utlandsresa i somras.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Mindre jobb på slutet kanske? Blev rätt grinig, och kanske skulle jag inte behövt shoppa onödiga saker.

18. Hur tillbringar du julen? - Först frukost i g bo med Emanuels familj, sen med min familj och några släktingar hso mormor kanske?! senare på kvällen g bo igen. Kul med något nytt och en till familj att fira med:)

19. Blev du kär i år? - Ja ... vi träffades den 27/12-08 första gången .... men blev nog kär i 09 ;)

20. Favoritprogram på TV? - Jag har inte följt nått, bara The Hills och The city på datorn. Sen tycker jag att Vänner alltid kommer vara det bästa programmet.

21. Bästa boken du läste i år? Vad hemskt.. jag har inte läst nån bok :S  

22. Största musikaliska upptäckten? - Lady Gaga. Konstig person men bra låtar :)  

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Önskade mig inget speciellt men blev glad för allt jag fick.

25. Något du önskade dig men inte fick? - Vinna pengar ?

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - oj.. hmm.. hade jag hem brudarna på lite kalas kanske? nämen gud jag kommer inte ens ihåg. Vaknade iaf till underbara presenter från Mani.  

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Mer pengar i somras på mitt sommarjobb så jag fick min utlandsresa med Emanuel.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Det har blivit lite mer åt det "rockiga" håller. Lite mer svar och tom nitar och skinn. Tycker det är rätt hett ;P Annars blandar jag så mycket det går. Vill inte ha nån speciellt stil.

29. Vad fick dig att må bra? - Min kärlek och dem som står nära.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Chris Brown när vi var på konsert kanske och han uppträdde till " take you down " ?! haha sen har det väl varit Emanuel sen dess ;P Han är ju trots allt lite kändis... BS hej hej hej hej

31. Vem saknade du? - Sharareh som bott i Usa och som kom hem igår, Loredana som har flyttat ifrån mig till Sthlm, Erland som gick bort i somras, Cissi och Erika som jag träffar sällan..

32. De bästa nya människorna du träffade? - Bandyfruarna såklart ! Även Carro som jag spenderade min sommar med i "glass kiosken", En underbart fin person.

Julen är snart hos oss

Nu har snö ovädret börjat lugna ner sig och istället är fint och lyser upp tillvaron. Riktigt härligt.
Tycker dock synd om våra grabbar som nyss har kommit fram i Happaranda och kylan. I Luleå var det -20, undrar hur kallt det är uppe i Happis? Blev lite orolig när det är farligt att träna i den kylan. Men då sa emanuel att petter hade spelat bandy i ryssland när det var - 35 så jag hoppas dem överlever :) Kämpa på !!!

Om 5 min slutar jag, då ska jag och släkting Christina åka till mormor och träffa resten av gänget för vårat årliga julbak. Gud va kul :) Jag ska äta upp mig några kilon ikväll, längtar till jul när all julmat kommer. Då ska jag äta upp mig ännu fler kilon. Har blivit en mager flicka och det är det värsta jag vet. Man ska ha lite junk in the trunk ;)
Kom på igår på jobbet en riiiktigt bra jul klapp till honom. Synd bara att jag redan köpt maaaassa grejer. Ska fundera lite om det blir denna också eller om det får vänta till något annat speciellt tillfälle. När man är kär tror man att man har alla pengar i världen. Skulle kunna spendera allt på bara min andra halva. Aren't I adorable?;P

Nu måste jag börja avsluta det här så det blir av med baket nån gång :)
Håll tummarna för BS ikväll mina vänner and a nice little saturday :)

Be careful what you wish for cuz you just might get it

Just what we got ! SNÖ ! Snö som bara den =P Visst är det fint, men bra drygt när det blåser i ansiktet och det blir kallt och förjävligt. Då tycker jag inte om det. Igår på väg till spinningen blev jag sur, traskade igenom snön. Fick flashbacks från när Friskvårds klassen var och fjällvandra och åkte längdskidor med 20kg packning på ryggen. MJÖLKSYRA. Den värsta resan jag har gjort, MEN oförglömlig :)

Imorse skjutsade jag iväg karln för sin otroligt långa trip till no where... Happaranda. Tur väder de fick. Hoppas busschauffören vet hur man kör. För mig tog det 35min att ta sig till borlänge. Kom lite försent. Alla körde 70km/h på motorvägen. Bra dag att välja bil.. iofs är buss dubbelt så illa att åka en sånhär morgon. Trafik och berg med snö.

Nu har jag druckit 2 koppar kaffe och ska snart ta min 3e. Mina ögon börjar bli piggare, det är ljusare ute. Nu jäklar är det Tisdag och jag får INTE bara lika måndagstrött =P Fick en fin kommentar av Emanuel imorse "men herregud, jag har aldrig sett dig sådär trött någonsin, KOLLA PÅ MIG" hahahaa

Senare ikväll ska jag träffa mina Saror. Dricka lite te och catch up :) Sarah åker till USA i ett år som au pair i Jan. Så nu är det dags att ses. Mina resbrudar <3

Jag har även hittat dem sexigaste, snyggaste leggingsen jag har sett på länge. GrrRR. Lite turkvarning men klockrena. Punkstyle ! Dem måste köpas och hitta på nån halvchill party top till, snyggt hår och makeup sen är kvällen räddad. Kanske på fredags julfesten med BS ? Får se :)

Nu måste jag börja jobba lite igen ! Ha en bra dag ... don't snow away ! Ciao


MONDAY MORNING

... and im fucking tired !!
Helgen är över, igen. Det går så fort. I fredags fick jag sluta tidigare, mycket skönt. Gick runt och fixade julklappar och handlade lite mat. Sen städade jag hela lägenheten och slog in alla paket. Avslutade med att göra vääärldens godaste kycklingsallad med vitlökbröd till. JAG BLEV SÅ STOLT ! den var så fin :) Hann precis klart tills Emanuel kom hem från träningen. Vi njöt av maten och sen Idolfinal mys i soffan. Måste bara fråga... VAFAN gjorde eriks tjej? Kunde hon gå ner från scen någon gång och inte stjäla hans GLOW? oooh kokade!

I lördags var det jobbdags på Vero sen direkt till Erica på lite för drink och mys, sedan hade vi jobb tjejer bokad bord kl 8 på S1 i bgle. jag åt hjortstek.. ruuskigt gott blödande kött :)
Drack i oss lite och mycket senare tog vi en danstur på S2 innan Emanuel hämtade mig och Ida.

Igår vaknade jag till världens finaste väder, Trött i ögonen men laddad inför bandy matchen mot Happis. Tyvärr slutade matchen i ett resultat som inte var helt väntat. Förstår inte när vi ska börja få turen med oss i matcherna? En ända match kan väl gå som en dans på rosr? Inte rättvist att vi ska behöva kämpa så hårt för målen när resten av lagen får de gratis :/ Det börjar kännas tungt.. men som sagt, inte försent ännu. Vi behöver bara lite TUR och ett försvar.. sen så ;P

Sitter istället på jobbet nu, ögonen är fortfarande halvt öppna, går inte längre. Ikväll blir det spinning sen krama sönder karln innan han åkter till Happis i 3 dar. Toffel?! I know.. men klart jag är det när man har en het man hemma i lägenheten :)
Nu är rasten slut, back to work ! Hoppas veckan går fort, sen JUL och lediga dagar <3


Future

Det kan se ut som att både jag och Emanuel står utan jobb efter bandysäsongen... va gör man då ?
Resa till Thailand med öppen biljett hem och lever där tills man tröttnar ? I'm game !

Ikväll är det bandy. Håll tummarna för att vi tar poäng, nån match lär det börja och idag vore mer än bra !!

Snart är det helg igen.. veckorna går rätt fort ändå. Skönt. Fredagsmys med god middag och idol, Lördag jobb på Vero och ut på middag med brudarna för att vi vann "månadens bästa butik i oktober". we ROCK ! :) Söndag hemmamatch mot Happaranda

Nu ska jag kolla resor och bilder på sol och turkost vatten !!

p.s. Spinning passet jag var på i måndags gick BRA ! blev helt förvånad. Så nu ska jag börja med spinning varje gng jag kan. Super bra träning, jag som vill ha beyonce stjärt o lår ;) soon baby sooooooooooon  


Snigel seg Måndag

Jag är så trött som man kan bli på en Måndag. Märks att jag varit ledig någon dag nu, har hamnat i vilo känslan o nu ska man upp tidigt igen. Det är faktiskt tungt.

Helgen har varit väldigt bra och lugn. Just how i like it. Fredagarna kommer jag aldrig ihåg på en måndag... men tror jag o Emanuel var hemma bara?! I lördags var vi iaf ner på stan lite, hälsade på svärmor och drack kaffe fikade på waynes lite oxå, bara tog det lugnt. Malin och kenneth har ju fått bebis så vi var även förbi där och jag blev kär på nytt i en liten prinsessa:) Så underbart fin lilla Novalie var :)
Senare var det dags för Emanuel att dra sig på fest och jag och Fia skulle göra tatuering. Hade planerat kvällen med Elin så hon följde med och såg oss pina. Eller mig pina :P Fia tog det lätt som en plätt.
Sen var jag o elin hemma hos henne och åt pinnglass och drack julmust tills jag skulle hämta Emanuel.

Igår var det julmarknad uppe på gruvan. Första gången jag var där, kanske inte riktigt min och emanuels grej.. iofs var det kallt o tråkigt väder så det drog ner på stämningen. Köpte ingenting, sa hej till mamma o pappa o träffa lite bandy folk där uppe, sen drog vi oss vidare till Grycksbo för att se Jonas och maddes nya bebis pudel. Så hiimla söt. Liten och kolsvart och ettrig. Vi blev så hungriga så vi beställde pizza åkte till farbror Ola, där var det huset fullt med julbak. Hade det mysigt med familjen nr 2. Älskar grycksbo :) Där träffades jag och emanuel i början och halvbodde, känns så underbart varje gng att komma tillbaka dit <3

Ikväll ska jag iväg på spinning pass kl 19. Är lite nervös för det är hårdträning för att vara frida. Jag har varit på ett spinning pass i mitt liv och det var ruskigt tungt, men ska försöka mitt bästa. Kommer inte kunna gå hem sen, lär nog sitta o vänta på att åka med Mani hem =P Wish me good luck att jag inte storknar eller ramlar av cykeln.

Nu måste jag jobba lite, hoppas frukten kommer till jobbet snart. Behöver lite socker innan jag somnar.

Scarred for life :)



Då var jag och Shorty tatuerade och klara då :)
Två hjärtan som går ihop. Fia gjorde tatuering bakom örat och jag vid höften.
Sister Tattoo. Tack Linus ! Much happy.

Nu är det filmdags med Maniboy
HOJ

Kärring

Jag har betett mig lite som en kärring den senaste tiden. Jag har jobbat allt för mycket än vad min kropp egentligen orkar med. (mitt eget fel) Iofs var det kul när lönen kom, men det är inte kul när fröken Karls som ska vara den glada och spralliga tjejen har omvandlats till hon som gnäller om små saker och hackar !
BITTER KÄRRING.
Det som är det drygaste är att han som är den viktigaste i mitt liv har råkat ut för det :(
Förlåt älskling. Men nu ska det bli ändring ! Snart är det jul, idag är det vitt ute och massa lysen. Då känns det lite bättre. Det är inte en lätt period, mellan höst och vinter, kolsvart ute, mycket jobb, hinner inte med andra viktiga saker som man borde prioritera innan mycket annat, mycket bandy borta.

Vi får se framemot ljusare tider, som sagt. December :)
Egentligen är jag världens lyckligaste tjej. Jag har 2 jobb som jag verkligen trivs hur bra som helst med, jag har för en gång skull lite pengar=P, jag har en familj, jag och min kille är kära i varandra och bor med varandra. Det är saker man alltid velat haft och jag tkr att jag har det :) SÅ varför gnälla Frida?

Nu gav jag mig en klapp på kinden, en lätt liten smäll för att skärpa mig.
Imorn är det nästan helg, då ska jag o karln ut och äta och fira hans födelesdag lite sent med middag på Broken Dreams. Lördag hälsa på bebis och sen kanske jag och shorty ska tatuera oss? Det blev på dirren :P
Sen mys i bgle med brudarna och på söndag Julmarknad ! I love it.

Dags att avsluta jobbet lite nu, sen sova i bussen hem till stan.. då är det fika dags med fantastiska brudar Anne Elin och Tessan <3

Peace Out ;)

 


Jul jul strålande jul

Fy farao va fint det var att vakna imorse ! VITT och snö ute. Blå himmel och jag trallaa och va så glad. Sen var vägen inte den bästa, snor halt.. då finns det inga stövlar i hela världen som passar att gå i tycker det. Som bambi på hal is. Skulle lämna av Manne på lugnet sen köra vidare, åkte i 30 vid lugnet och hela bakdelen av bilen gled när jag skulle svänga i rondellen. Ringde Manne direkt och var livrädd !! Men klarade mig till bgle :)

Var in på rusta idag och köpte mig en gran. Jag o mamma åkte runt som tokar igår kväll o letade en vit gran. Idag fick jag höra att det var slut i hela Sverige. Sjukt. Så jag skiter i en vit gran och köpte en lite mindre grön. 180cm. Så söt och plastig. Ska dekorera den med vita kulor och silver glitter och änglar :) Paketet ska såklart matcha under granen. Weii det blir kul. Var även in på Dollar och handla på mig. Visade Emanuel alla saker på kvällen och började sätta upp julstjärnor och doningar o föntstret :) I like jul !

Ikväll ska jag jobba till 9. Känns ganska skönt. Men nu har vi mycket på jobbet. Blev bortskämda ett tag där då det var så lugnt.
Känner att jag behöver min lediga helg snart. Kroppen blir lite varm ibland och huvudet känns inte helt som det ska. Behöver någon dags vila snart, och det kommer jag få :)

Nu måste jag jobba igen, ikväll väntar ett berg med disk. Fy satan i gatan sen ska ja klä julgranen vår :) iih

Trevlig dag på er !

RSS 2.0