Det är Fredag !


Jag är ledig i helgen och det känns underbart. Tror det är första helgen som jag är ledig sen jag började då jag inte tagit ledigt självmant :)

Jag är rätt så trött just nu, Emanuel sprang runt som en galning imorse och letade sitt passerkort, då kunde inte jag somna om. Så nu är det dags för frulle och så småningom dags för jobb. Dagtid idag, så helgen börjar redan halv5.

Ska handla lite käk direkt efter jobbet, sen möta upp Emanuel o handla lite alkohol till imorn. Då är det fest med laget. Först match, sen skulle killarna laga middag åt oss om jag förstod det rätt ? Och vi tjejer åker hem till Therese och fixar och har lite tjej mys innan samling på kvällen :))

Ikväll ska nog jag och Emaneul ut på afterwork. Det finns ett ställe där det är mat buffe och en öl för ett bra pris, så vi ska kika på det :) sen blir det nog rätt lugnt idag.

Ska snart ringa min chef hemma i Falun (gamla chef), han ringde igår så hoppas han hittat nå jobb till mig :)
Sen ska jag även ringa och tjata på masmästaren om vi får lägenheten eller inte .. VILL JAG VILL !! Nu är kl efter 8 så nu kan mina trakaseringar börja igen :)

Just ja .. PS .. mina jeans som jag skulle köpa ... dem var slut! Som jag väntat på i 1½mån :( Och jag som drömde det. Men han skulle få in fler o ringa mig om min storlek kom. ååhhh typsikt när man längtar ! Då hinner ju jag shoppa upp allt på ullared med mamma innan ju ;)

Nej .. nog för idag ... Dags att sätta fart. Ha en underbar fredag och helg. Kiss and goodbye

...

 

 

 


Massa tankar


Det blir så man funderar mycket nu när vi ska flytta hem igen, många bitar ska falla på rätt plats så allt blir bra. Hoppas min chef hittar på nått bra åt mig på jobbet, hoppas att vi får lägenheten som jag ringer/mailar och trakkaserar masmästaren om, hoppas jag kan sälja mitt friskis kort här nere så jag kan träna när jag kommer hem oxå nånstans .. !

Nu när man bestämt sig för att flytta hem får man sån hemlängtan vissa dagar, då vill man bara hem. På en gång !
Tror jag ska berätta för min chef idag, vill inte att det sprider sig och chefen får reda på det innan jag har berättat.

Idag saknar jag simon och hökviken. Mysiga middagskvällari hökis och bastu. Det blir lite tomt här nere ibland, och instängt. Sån liten lägenhet. Som tur är blir det mycket mys så fort vi har tiden över ! det är jag, Emanuel och göteborg :)

Nästa Onsdag kommer mamma och pappa ner. Stannar ända till Söndag. det blir kul. Lite ullared igen, stan rundur, middagar plus att jag ska jobba. Sen får de lasta bilen full när de åker hem igen :)

Tänkte dra mig lite tidigare mot jobbet idag och stanna på Frölunda Torg. Äntligen ska jag köpa mina jeans som jag har väntat på, men jag drömde att de var slut :( Sen ska jag även in på Gina, har rabatt check där.. ska se om jag hittar nått att ha på mig till på Lördag. Surte har fixat nån fest med middag för grabbarna och fruarna. Kanske blir den sista festen med laget ?!

Imorse smällde jag i mig lite chokladpannkakor till frukost så jag klarar mig nån timme till.. muuuums det borde man göra oftare :)

Nu ska jag slänga på mig lite smink och sköna kläder för idag är det grått ute ! Sen ska jag sälja korv på jobbet. Haha fyfan ... jag tycker verkligen inte om det. Ännu en anledning att man vill hem snabbare, hemma har vi inte sånt på Ica :) Och en mindre butik där man hittar till allt... lilla söta ica maxi falun :) haha

Får väl ta en bild på brallerna sen så ska ni få se hur vääärda dem är stålarna :)

TAKE CARE

Vår hemlis ...


.... Jag och Emanuel ska flytta hem igen till vårt Falun !
Det är nu klart. Till jul har vi tankarna på att ta vårt pick och pack och komma hem.
Vår vistelse i Göteborg blev kortare än förväntat men Emanuel har fått en tjänst hemma på sitt gamla jobb som man inte kan tacka nej till.
Bandyn vet nu om det, nu återstår det att jag berättar för mitt jobb.

Vad jag ska hitta på hemma är inte helt bestämt än. Har kontakt med min gamla chef på Ica så vi får se.
Vet någon nått jobb hemma som söker personal, hör av er till mig :)
Måste kika lite utbildningar hemma.. kanske på distans.

Det vi nu håller tummarna på är att få den lägenheten vi söker. Får nog reda på det om några dar. Isf bor vi nära er Katten :))
Som man säger:
Borta bra men hemma bäst
Home is where the heart is
Absolut, nu går jobb före annat. Det kommer troligtvis inte att bli lika mycket bandy när vi flyttar hem, ett lite annat liv med mer "quality time", ta jobb seriöst och kunna göra saker tillsammans och inte vara uppbokad en hel säsong. Vi får se hur det går !

Klart vi gillar Göteborg, allt finns ju här, men jag tycker att Göteborgare är otroligt otrevliga och översittare! Sorry


... nu vet ni det :)

Vi får se vad som händer sen, en dag i taget

Ses snart vänner <3

Frukost hungrig


Nu är det en ny dag och vet ni vad ? Jag ser att det kom lite snöflingor utanför.. så ja, det har börjat blivit kallt i Göteborg med. Idag blir det på med dunjackan och mössa !! Hatar att frysa. igår klädde jag mig för kallt. Så obehagligt.

Nu väntar jag på att mitt kaffe ska brygga klart. Har gjort i ordning två äggmackor med mjukost. Konstig blandning? Skit gött iaf :)
Men min mage är så hungrig så jag råkade slänga i mig en liten brownie bit som jag köpte nere på tempo när vi hade besök hemma. SÅ GODA och absolut inte bra att äta på morgonen :P

Idag svider det i benen mina, körde hårt på gymmet. funderar på om jag ska hinna ner idag innan jobbet oxå.. jag borde verkligen vara bättre på att ta mig i kragen och dra mig de där 100m till träningen. Ibland behöver man verkligen någon som står bakom än och piskar dig ut genom dörren.

Gillar inte riktigt den här veckan. Jobbar till 8 varje dag och hela helgen. Dock har jag varit ledig i 3 dagar så måste tänka att nu måste jag jobba. Förhoppningsvis är jag rastlösare idag, då är det planering och tiden rullar på lite fortare:D

Jag har kommit fram till att jag vill åka på nån weekend resa snart, kanske över nyår. Ändå överskattat här.. men det är lite dyrt ändå och vet inte vart man ska åka. Rom ?! Mest av allt vill jag ju ha strand och sol igen, men då lär vi vänta ... money money doesnt grow on trees ! unfortunatley


N är mitt kaffe klart och jag ska krypa ihop i soffan med min gosiga filt från ullared och se på RachelRay.

Har även en hemlis jag snart kommer att berätta här :)

Hugs

Träningsdags



SOC

Skönaste träningsbyxorna EVER !
Inhandlade idag ifrån Stadium. Luftiga, loosa super sköna.

Nu ska de invigas. Skönast med lite lösare när det är gymdax

When autumn leaves fall




Now this is what I call autumn :)
..dock ser det inte ut sådär här nere i Götet. Iaf inte de senaste 2 dagarna.
Igår blåste det orkan vindar och regnade, gick bara ner till tempo sen vände jag och höll mig inne.
Mickan kom förbi mig och vi såg på en tjej film som jag MISSAT tidigare?! Hur är det möjligt.
The ugly truth såg vi. Hur bra som helst. Vi vek oss av skratt tills tårarna sprutade! En liten tjej mys kväll med Mickan behövde jag :))

Idag vaknade jag till gråa Göteborg igen. Men idag blåser det inte som om det vore en orkan här ute.
Så om ng 1 timme ska jag åka och möta Emanuel vid hans jobb så ska vi ta en lunch :)
Ska passa på av att njuta av min lediga dag idag igen.
Catch the day, enjoy the moment .. det ska jag göra idag.
Senare ska jag nog träffa min jobbarvän Madde. Vi bor nämligen grannar nästan :)

Ikväll är det Real - Milan ! Och såklart har inte vi kanalen :( Jämt är det så :( Orkar inte sitta o trängas med hundra människor på en pub heller.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen göra mig snyygg !

HEJDÅ

Uppdatering !


Nu är det dags igen. Jag är så trött på den här fula bloggen. Vill göra nått annat men vet inte hur man gör :P Nu tog jag bort min gamla och ångrar mig lite för har ingen aning hur man får dit bilder och sånt längre. Tyvääärr !

senast så var ju Niklas här och hälsade på. Sen hela veckan har jag jobbat dagtid. det har varit super skönt. jag och emanuel har kunnat umgåts på riktigt på kvällarna och inte bara 1 h :D

Nu är helgen snart slut. I fredags gjorde vi hembakat pizza, såg film, åt godis och chips och hade fredagsmys. Jag skulle jobba 8-15 på lördag så det fick bli tidig kväll på fredagen. Igår hade jag en kaos dag på jobbet. Jag har aldrig varit med om nå bittrare människor än Göteborgare, de klagar på ALLT de kan komma på och är inte ett DUGG positiva som det sägs om dem ! Helt fel. Allt gick fel igår, bandet på ica, kort terminalen, vågen, scannrarna ... MYCKET !! Och oj va mkt skit man får när kunder är stressade... nu tål jag inte sånt längre så jag är en bitch tilbaka som försöker göra så att det låter kaxigt men ändå på ett bra sätt ! för jag har fått nog :)

Hur som helst så klarade jag av dagen till slut, la mig på soffan helt död när jag kom hem. Sen bestämde jag o karln för att äta ute och sen gå på bio. Vi såg kärleken och meningen med livet eller va den heter. men jullaan Roberts. Den var bra. Tom emanuel tyckte om den :)

Nu har vi fått i oss stora äggmackor så magen klarar sig ett tag och snart ska jag åka till maria så ska vi åka vidare till Bohus för att se på lite bandy, Surte - Boltic. Igår blev det 1-1. Och surte var bättre.. så idag ska vi vinna mot ett elitserie lag. Vore GÖTT :)

Jag har fått ledigt imonr och på tisdag, Sen jobb ons - sön bara kväll. Meeeen... jag behöver verkligen 3 dagar ledigt. Gud va skönt. har jobbat varje helg sen jag började förutom en som jag tog ledigt.

ha en toppen mys söndag så hörs vi i veckan !
tips om hur man gör om sin blogg lite ? GE MIG isåfall :)


Vilken bra dag, vilken bra vecka detta kommer att bli


Idag vaknade jag utav min älskling som alltid väcker mig samma tid från jobbet när jag har sovmorgon:P
Sen var det dags för frulle och så ringde jag min gamla skola för att få kopia av mina betyg som försvann i flytten.
Senare träffade jag Mickan. Vi tog en dag på frölunda torg.
Shoppade en ful men skön pjamas till vintern (rea på hm plus 10 procent, 90:-)
Sen gick vi in på en konstig affär och där hittade jag dem skönaste byxorna. Jätte mycket strech, kaki gröna mörka, som jeans leggings ungefär, satt perfa. 99:- FYND
Vi tog oss senare till mitt jobb, skulle se om min chef var på vift så Micis kunde ge hennes CV. Sen behövde jag även handla mat till hemmet.
Innan sprang vi in på skopunkten, där shoppade jag igen :P Mina vita tygskor är sönder så köpte ett par svarta lite rejälare fake converse liknande för 199:-

Jag är rätt nöjd med dagen och min shopping även fast jag kanske inte borde. Men man lever bara en gång..
" catch the day, enjoy the moment "
that's exactly what i'm doing

Efter våran lilla dag åkte jag hem, gjorde kaffe till mig och Emanuel. Han hann hem 1h innan träningen:)
Sen gjorde jag lite gym övningar hemma. Har bestämt mig att göra 100situps varje dag, än så länge har det bara hållt 2 dagar :P

Nu har jag duschat, hällt upp saft, och ska äta stora ostbågar och clementiner till fotbollen + att jag inviger min nya fulsnygga rosa leopard pjamas !!
Jag ser faktiskt fotboll själv så jag fååår unna mig lite gott idag + att det är en viktig match
haha

Imorn slutar jag 5. Helt underbart. Dagtid hela veckan. Som ett nytt liv ;)

Nej nu är det dags för fotboll och mys med me myself and I

C U


Såååå ...

... då var helgen över IGEN !
Och jag har inte varit ledig alls. Men.. det får jag nog vänja mig vid. Vi har iaf haft besök från Falun. Niklas har varit och hälsat på. I fredags jobbade jag sen åt vi tacos när jag kom hem och chillade. i lördags jobbade jag och emanuel spelade match och vann=) Efter jobbet tog vi några öl, käkade lite pizza sen åkte till Saris och steken och var där. Senare gick vi ut och tog ännu en öl på vasastan. Tyvärr så skulle jag upp halv8 dagen efter så vi åkte hem vid 1 tiden. Men vi hade trevligt så länge det varade med trevligt sällskap :)

Nu åkte niklas precis härifrån och snart ska jag dra mig iväg till jobbet. Kväll idag men resten av veckan är dagtid. Helt underbar :)) Med tanke på att jag hade kvällspass hela förra veckan :S

har en rolig liten nyhet. Jag sökte till en distans utbildning för några veckor sen. Operativ RedovisningsEkonom.
Har nu gått vidare i urvalsprocessen, och ska göra ett muntligt och skriftligt prov. Så vi får se hur det går :) Vore ju kul att plugga i ett år men svårt med distans. men bra att veta att man kan få ett bra jobb efteråt. Dock är det hård konkurrens att komma in. 115 har blivit utvalda och det är endast 35 platset. Så praktiskt omöjligt för mig känns det som.. meeeen ibland måste man tro lite mer på sig själv än man brukar.

denna vecka blir nog en bra vecka känns det som :) Mer tid med min karl. Det gillar jag. Har inte setts mycket senaste veckan. No quality time at all !!

Det var det .. nu ska jag se top model innan bussen går.

See You

LEEEDIIIG


Underbart skönt. Även fast jag har tråkiga saker att göra idag, husmor saker :( Emanuels kompis kommer på besök i helgen och han har inte tid att städa så det får bli mitt jobb. HE OWES ME BIG TIME !
håller på att tvätta nu, sen måste jag diska och damma och dammsuga och blääää ! Jag är ju ledig idag ! Skitsamma.
När jag är klar med allt ska jag hänga på gymmet ett tag.

jobbar 6 dar denna vecka, är inte van med det.. hemma på ica kanske jag jobbade 3 dar i veckan korta dagar nu jobbar jag heltid varenda vecka !! :D Its good, its money ! Men det verkar som om jag ska jobba varje helg, det gillar jag mindre :/ konstiga regler här nere.

Jobbade med korvarna igår ... INGEN ramlade på golvet :))) Frida gör framsteg som korvmästare. nått att vara stolt över? NEJ ;P

Jag har inget roligt eller intressant att skriva idag ! Ska glo på lite serier innan jag hämtar tvätten. Ciao

Fin fina helg !


Då var helgen snart över IGEN. Tiden går fort när man har roligt :) Nu har Kerstin och Ola åkt hem till Falun igen. haft en toppen mysig helg. I fredags kom dem och jag lagade god middag. Vi blev hemma och hade det trevligt.
Upp tidigt igår för då var det dags för match, Surte - Gais. Vinst med 6-4 :) Riktigt skönt. Älsklingen gjorde 2 assist. Vi var där långt innan matchen för att skjutsa emanuel, så vi tog en promenad runt i Bohus och kikade sen hann vi ta bilen över till Kungälv och tog en fika på ett konditori :)

Efter matchen hade vi bråttom att kila iväg till Ullared. Såklart blev det 7 min tilläggstid när vi hade bråttom :P Men vi tog oss till Ullis halv 3. Det var KÖ när vi kom dit ! Nu var det fleeeera år sedan det var sån kaos där som igår. Hade panik efter 5 min. Hade bara en korg och kom inte förbi allt folk. Handlade bara för 400 ! Orkade inte vara kvar. Vi avslutade allt med en kina + sushi buffé innan hemfärden till Götet igen :)
Blev hemma och tog det lugnt, tittade på fotboll, spelade kort, sen beställde vi hem PizzaHut pizzor. SVIN dyra pizzor, de var pytte små ! Besvikelse, men tur att vi var mätta redan. (home delivery vare ju trots allt)

Idag ska jag och Emanuel avsluta helgen med att se våran hyrda film "The blind side". Många säger att den ska vara bra, det verkar vara en riktig grin film :) Sånt gillar jag !

Och imorn är det jobb igen. 6 dar nästa vecka, varav 3 där jag ska sälja dem där jävla korvarna igen ! Tycker verkligen inte om det !!!!!!!!

P.s fick fina presenter oxå i helgen. Pengar från svärföräldrarna till en del av mina svindyra jeans som jag ska köpa, fina skålar från farmor o farfar som jag länge velat haft, ett trä ställ aktigt som man ställer blommor på i lägenheten + en tavla från mom and dad + pengar, tröja + chocolate cup mix från shorty :))

C YA

RSS 2.0