Kors in the ceiling


Idag är det lika fint väder här nere som det var igår och i förrgår :) strålande blå himmel med sol och färgglada löv på träden. Helt underbart :) + att det är lite kallt, det gör det mysigare. då kan jag gå runt och känna mig snygg i mina skinn vantar ;)

Imorn är det sista jobbdagen sen är det HELG ! ledig hela lördag och söndag. Skönt. Svärföräldrarna kommer hit imorgon kväll. Kommer att bli riktigt trevligt :) dock missar jag personalfesten på lördag som vore bra att gå på för att lära känna alla, meeeeen det kommer fler :)

jag är trött varje morgon... gud va tråkigt det är. Kan man inte vakna 8, vara pigg och starta dagen ? nej, jag måste sova vidare till iaf halv 10 innan jag kan gå upp.

jag har gjort flera pinsamma saker på jobbet under bara 2 dagar. Iförrgår skulle jag gå med vagnar, då tappade jag ALLLLAAA hela stora traven den åkte RÄTT ner i backen och medgav ett jävla ljud mitt bland köerna. Där står Frow :) Seen stod jag i korven igår i 20 min för att avlösa en rast ... då slank en kokt korv ur brödet ner på golvet, och sen tappade jag hela korven och brödet rätt ner i vattnet där korvarna ligger. Det går bra för Frida när hon är stressad och gör sånna saker. NEJ :P
Sen när jag gick med korgarna råkade jag prutta framför en tant, har ingen aning var den kom ifrån den bara kom. ahahah men jag tror inte att hon tänkte på det :P Jag sparkade lite på korgarna som om de var de som gjorde ett konstigt ljud ifrån sig hahaa !

Nu ska jag iaf äta frukost ... sen jobb ! Let the day get along smoooothly and fast :)

CIAO

22 år gammal !!






Sådan här underbar födelsedag hade jag !
På dagen när emanuel jobbade, gick jag på stan och handlade lite kläder åt mig själv. Jag blev nöjd :)
Sen åkte jag hem och köpte bakelse på konditorit. orkade inte baka :P Tog en fika när älsklingen kom hem sen var det dags för middag ute. det stället emanuel skulle ta mig till "texas steakhouse" (som finns i usa) det var stängt:( Så vi fick åka runt i en timme för att leta nått bättre...
Det slutade med att vi hamnade några hundra meter neranför oss, På red Lion och käkade förrät vitlöksbröd, plocktallrik och till middag Oxfilé :)
det blev super mysigt hur som helst ... och jag fick detta FINA halsband från min fina sambo
Laugh Love Live
You and I babe <3

Dagen gick fort .. men den var toppen. Lite konstigt utan familjen, men med alla 130 gratulationer på Facebook så känns det väldigt bra ändå :)) Tack ALLA !

Nu ska jag iväg till jobbet och göra nytta.

Going 22 + ..... ;)

MY B-DAY and I love it


Idag fyller jag år :)
Det är så roligt även fast man har slutat tänkt på det så mycket nu. Men när man vaknar av fina grattis sms och sen ser man på facebook att 50 st redan har skrivit grattis och klockan är bara 10 .. ååååhh så fint jag blir så glad.
idag är jag ledig och Emanuel är träningsledig ikväll så han har planerat lite miidag ute nånstans tror jag :)
Vaknade av en sång från mamma och pappa imorse <3
Sen väckte älsklingen mig med ytterligare en sång <3
hihi det är min dag idag. Bara min, det är nog det jag älskar ;)

Jag ska snart ta tag i dagen. Göra lite fint hemma först. Sen undra om jag ska träna på min födelsedag, det känns lite onödigt. Jag behöver ju inte börja just idag :P istället ska jag nog göra mig fin. Åka o handla lite, kanske baka tårta eller så köper jag nån färdig :P KL 5 kommer emanuel o då ska jag vara klar :)

Dock är det tråkigt att inte familjen är här med mig. MEEN, så är det när man bor 45mil bort.
I helgen kommer iaf svärföräldrnarna. Det blir trevligt :)

Nu ska jag fortsätta ha en toppen dag !!!!

PUSS

Hello Love Ones :)


Nu är jag glad ! Nu är det Fredag och jag har precis kommit hem från jobbet. Ännu en dag avklarad i all stress bland galna kunder. Ojojoj va folk kan ha kort stubin när de är stressade. CALM DOWN FOR CRYIN' OUT LOUD !
Nu har jag lugnt och skönt hemma iaf. Ska snart förbereda middag för mig och Mannis. Ikväll blir det fläskytterfilé i ugn, med strips rödvinsås och god sallad. har fyndat en hel del på ICA idag. Storhandla lite efter jobbet. Tog min tid och strosade runt. Denna vecka har vi mkt bra erbjudanden + lotterier :)
Till kvälls snacks ska vi inviga STORA ost bågar som finns här nere och kex med brie ost :)

Tyvärr så förlorade älsklingen sin match ikväll :S Jag missar dock alla matcher under hela cup helgen! Skit trökigt. men jag får hålla tummarna vid sidan av på jobbet.

På måndag fyller jag år och då är jag ledig. Tom emanuel är träningsledig då. Kan inte önska mig det bättre.. utan min familj och vänner o allt så har jag iaf en ledig dag tillsammans med min andra halva :))

Nu känner jag att jag har lite bråttom, ska tända lite ljus och duka bordet och göra fint :)

Ha en toppen helg hörrniii

Hej mina kära vänner :)


Idag har jag haft en toppen dag tillsammans med min Sambo. Strålande väder här nere i Göteborg. För ovanlighetens skull. Jag var ledig och ska jobba resten utav veckan. Mycket bra med tanke på pengarna :)
Dock missar jag alla cup matcher i helgen som Surte ska spela :/
Hur som helst ska jag berätta om våran dag :) Vi åkte över till Hisinge för att äta lunch buffé på ett ställe som emanuel hade ätit på tidigare. det var det BÄSTA jag har ätit på länge. 75Kr för thaimat, husman kost, SUCHI, sallad, kaffe, dricka, pannkakor och glass !!!! Synd att jag blir mätt så fort, men SUSHI som buffé ? Det var sjukt :)
Efteråt tog vi en vända på ett köpcentrum i närheten, det var ju ett nytt ställe så jag var inte redo att åka hem än:P Hittade en affär, lite halv turkig .. köpte 4 trosor för 100kr och så hittade jag ett par kängor till vintern/hösten. skit coola ! Jag betalade halva själv och halva fick jag utav min älskling i en liten födelsedagspresent i förskott :)

dagens shopping




Jag har även en god nyhet. Emanuel har fått jobb :) Iaf för 2 mån framöver heltid på ett kontor. Han hoppar av skolan för det var inget för honom !

Vi var även och veckohandla lite på Frölunda Torg. Idag åkte vi runt en hel del. Men det var kul :) Både jag och Emanuel är sugna på ett par nya jeans. Älskar att han har blivit intresserad utav att shoppa kläder :))) Emanuel hittade ett par skit fräna med hängslen, men ett annat par möra lite slitna g star som var mer OK !
Jag ville oxå prova för jag går BARA runt i tights nu för tiden för jag har växt ur alla mina jeans och egentligen är jag en jeans tjej. Älskar det! Och de första försöken idag gick inte bra. Men när vi var inne på GSTAR butiken fick jag bra hjälp. Provade ett par SKIT FINA. De satt perfekt och var super sköna med mycket stretch. Såg inte ut som en häströv, de var perfekta ! Dock kostar de 1300. Men det gör alla som sitter bra. Mina senaste favoriter miss sixty har jag haft i snart 7 år, och inte förrän NU börjar jag växa ur dem. Kanske dags för ett par nya? :)

Nu ska jag ta och laga lite mat till matlåda för oss imorn. Har köpt grytbitar så tänkte göra nån slags gryta. Men är så dålig på att laga mat så jag lär googla lite recept eller ringa mamma :) wish me luck


Jag har haft en toppen dag med min kärlek.
Tror jag är den käraste tjejen på jorden <3

Don't know what to say

Har lust att skriva blogg, men har inga vettiga rader att lämna.

Imorse gick jag iaf upp kl 5 !! Bytte pass till 6.30 - 16. Det är inte normalt att gå upp så tidigt. det var fortfarande kolsvart ute. Men det gick förvånansvärt bra iaf :)
Jobbade med nya saker idag, bageriet imorse och fyllde på nybakat bröd och slängde gammalt, sen mejeriet och plockade upp varor och fronta, sen charken och plocka upp varor.. sen var äntligen dagen över !
Frida hade ont i sina fötter.
Jag tänkte på det när jag stod där på Ica imorse och slängde bröd med ett plastförkläde på mig .. "är det här verkligen någonting jag vill göra i framtiden? NEJ, jag vill kunna lyckas att få ett utmanande jobb där jag utvecklas som person" Det gör jag INTE när jag sorterar bröd !!!

Så det slutade med att jag satt på datorn när jag åkte hem och sökte ekonomi jobb och andra administrativa jobb här i Göteborg. Så .. vi får väl se ! Noll förväntningar iaf.
Jag och Emanuel satt och gjorde om mitt CV igår. Han hjälpte mig med att få med mina mål och hur jag vill utvecklas osv.. Han kan formulera saker bra min karl :) Tur det när jag är så dålig på svenska som jag är.

Ligger i soffan och väntar på att Emanuel ska komma hem. Träningen slutade 8 och kan kommer om en halvtimme. Då är klockan HALV 11 ! Ibland gillar jag inte bandyn, iaf inte när han inte har bil och bli avsläppt på andra sidan stan efter VARJE träning. Jag har inte tålamod att vänta. Spelar ingen roll om jag väntar på bussen, i en kö, vad som helst. Jag hatar det !

Imorn är jag ledig. Manne med. Får se vad vi ska göra då. Ska iaf ta och träna imorn igen efter min sjuka vecka, får se hur det går. Jag har ju fått ett nytt program nu som jag måste följa :)

En sak är jag glad för .. det är min 3e vecka med nääääästan heltid. Drygt 37h/v. Skit najjs när väl lönen kommer.

Ääh .. dags för ett glas vatten.
Go Moderaterna Go, die SverigeDemokraterna DIE

Framtiden?!


Ibland får jag lite små panik inför framtiden. Jag är trött på att ha små jobb lite då och då. Jag jobbar på ICA nu men jag är definitivt inte nöjd. Jobbar där under tiden ... under tiden för vad ? Måste hitta på något som jag verkligen vill göra.
Har varit intresserad utav ekonomi och administration länge. Alla jobb kräver en utbildning inom det. Många utbildningar inom det kräver "tex 2 års arbetslivserfarenhet" JAG HAR INTE DET DÄRFÖR VILL JAG STUDERA ! men ska jag gå ekonom programmet måste jag ha MatteC och det har jag inte heller !! Det går bra för mig :(

Vill börja med någon utbildning snart. Lära mig något. Så jag sedan är utbildad till nått och VET att jag kan få bättre jobb än dem jag får nu. För helt plötsligt är jag 25 ! Då vill jag ha annat att tänka på ....
När jag väl blir på det här tänk humöret får jag lite smått panik. Speciellt när ALLA pluggar och nu är jag i Göteborg och nu måste jag ta chansen att verkligen studera innan vi helt plötsligt är hemma i Falun igen där det inte finns jobb.

usch, hur som helst .. det ordnar sig ! På ett eller annat sätt.

Till något annat , idag har jag iaf inte feber. Förkylningen börjar bli bättre men visst är näsan täppt och det rinner. Kl 15 är det dags för jobb till 21:30 ikväll. Nu har jag setat hemma i 2 dagar. Iofs har det varit skönt nu när Emanuel har varit träningsledig :))

Ska slänga i mig pannkisar nu sen hämta sista tvätten ! CIAO


Frida är sjuk

Nu har jag legat hemma i 2 dagar. Hade feber igår och är dyng förkyld.
Emanuel är träningsledig nu i 2 dagar för att tränaren har äntligen kommit på att de har tränat för mycket för deras kroppar att klara av. Så igår skulle vi bara skynda oss till stan för att köpa mobilt bredband .. men då behövde ju jag springa in på apoteket och köpa en temp. sen var det utförsäljning på tampisar, 100st för 49kr. :O

Jag hade hittat ett par coola, snygga, moderna karl skor på din sko och berättade för Emanuel.
Eftersom han är så söt och tycker om allt som jag tkr om så ville han gå o kika på dem skorna.
Och YES, han köpte dem !! Kolla in dem.. (dock är de snyggare i verkjligenheten) Och jag är kär i en OddMolly stickad tröja, men jag är inte hon som köper en för 1695kr :(



Idag är jag även hemma från jobbet. men ska jobba tors - lör igen.
Jag har även bra nyheter, jag får min ersättning efter lite tjat ! Riktigt skönt.
Första helgen i Oktober kommer svärföräldrarna ner hit. Då ville Kerstin iväg till Ullared. (helvete ska jag dit igen?) Absolut. Jag kan ju inte tacka nej till det. Men nu ska jag bara handla ifall jag MÅSTE ;P

Nu när jag är sjuk är matlusten inte den bästa. Jag lever på kaffe och frukt :)


Nej.. nu nös jag så att jag fick slem på tröjan. Gotta go '
håll tummarna att det inte händer på nån kund imorn :)

p.s. min vän Micis Carlvik Odén flyttar troligtvis ner till Götet snart !! weiiiii en äkta pudding

Mycket trevlig helg med besök



,

sötaste Novis

Nu har Malin, Kenneth och Novalie lämnat oss för Falun igen. Har haft en toppen helg med dem på besök :)
I fredags jobbade jag så hann bara umgås lite på kvällen. Men igår var vi på stan och shoppa lite sen liseberg. Oj va jag o kenneth åkte karuseller. Nästan så vi spydde haha.
Malin och Emanuel var barnvakt under tiden och väskhålllare :)

Idag blir det en seg dag. Regnar bara faller här i Götet och allt är grått. Tom igår fick vi åka karuseller i spöregn så vi hade sånna där extremt snygga regn liseberg rockar på oss haha
Emanuel åkte precis på träning. Och jag ska lägga mig o sova lite till i soffan. Gick upp 8 och tycker det är alldeles för tidigt en söndag.

Imorn jobb igen. HejSvej

cuz you had a bad day


Just nu är jag nere ! Fick precis reda på att jag inte kommer att få ersättning för den tiden jag varit arbetslös. Så jag är lite halv förstörd nu. Men ska ringa och klaga och tjata på dem imorn.

Haft en bra dag på jobbet. Gick super bra. Kan ju det där, så det är inga konstigheter när det kommer till kassa iaf :) Är rätt seg nu, man är inte van att jobba märkte jag. Så trött blir man på vägen hem.
Nu är emanuel och spelar match mot gripen. så jag ska laga lite mat så han får när han kommer hem, och så ska jag städa lite för imorgon kommer kenneth malin och novis och hälsar på. Dock har jag inte fått någon nyckel till rummet där de ska sova ?! Det måste jag även fixa !!

och elin .. ungspannakakan var inte god. Gjorde precis efter ett recept men den blev inge bra hur som helst :P kom på varför man aldrig äter det =P

imorn jobbar jag i fast food till stängning, jag som vill hem o umgås med våra vänner :( men jag får inte tacka nej till jobb nu när jag precis har börjat. Lördag blir det lite liseberg och middag hemma :))

Tog bort allt på min blogg och gjorde den såhääär tråkig. är inte så kreativ när det kommer till blogg.se så den får se ut som den gör !

Ha en bra kväll :)


Ny dator :)


Idag har jag och maken gått och köpt oss en ny dator. En ACER ! Fungerar strålande. Emanuels gick sönder och här nere behöver vi en dator. Gud va man blir handikappad utav den. Betalar räkningar, kollar bussar, för över pengar, GOOGLE .... plus lite nöjen :)

Var ledig idag även.. hade gym intruktion imorse. Fick ett riktigt bra gympass utav intruktören. Så det ska jag börja köra med. Mycket övningar vid "karlarna" och "muskel galningarna" så lär hänga på gymmet när det inte är som mest folk :P

Har nu varit på jobbet 2 dagar. Det har gått väldigt bra. Dock saknar man sin gamla chef och sina gamla kollegor från Falun, men nu finns det många nya och alla var SUPER trevliga. Så det kommer att kännas bra :)

nu är jag vrål hungrig och vet inte riktigt vad jag ska laga för middag. funderar på enkel ugnspannkaka. Vet inte huuur längesen det var jag åt det. Ändå är jag sugen på nått fräscht som en riktigt god sallad med nått kött eller kyckling till... hmmm får se vad vårat lilla tempo har att erbjuda när jag kilar ner :)

En sak till ... när ekonomin blir lite stadigare så ska jag permanenta håret lockigt :O Måste hitta en frisör som verkligen vet vad hon gör. Får se om det blir krull eller vågigt :P

Nu kurrar magen, ADIOS


Slut på latheten, dags för jobb YEAH





En liten visit på Saltholmen med älsklingen.
Vi passade på igår när det var fint väder. Drygt 10min bortanför oss så kommer vi till det här fina :))

Läste precis på aftonbladet och blev lite ställd. Wayne ROONEY har varit otrogen mot sin fru.
De spenderade 60 MILJONER på deras bröllop för något år se och har varit tillsammans sen de var 15 år.
Blir så less att kända ansikten man ser upp till visar sig vara svin. Rika karlar som inte nöjer sig med deras "vanliga enkla fruar". Helt otroligt !!!

Idag har jag en riktigt seg dag. Äntligen har jag fått alla papper och grejer till a kassan. Hoppas det löser sig med all ersättning, för då är jag på fötterna igen och nu när jag börjar jobba imorn så blir det en lättnad.
Går man utanför dörren kostar det pengar!!
Idag är emanuel och tränar sen match, så hela dagen Alone ! Ska iväg och träna snart sen ikväll ska jag sitta som ett fån och titta på The Hills och the City avsnitt :)



Jag trivs även SUPER i mina brillor. Ser så otroligt bra.
Märkte det när vi kikade på fotboll hemma hos Anne o Mackan i fredags med laget.

I går blev det lugnt, träffade Tessan ett tag och såg deras mysiga lägenhet sen gjorde jag o Mannis Tacos och såg film :)

Nu ska jag ta mig en prommis ut.

Adioos Amigos


4 EYES





Frida Natalie Karls har äntligen nya glasögon :)
Skickade efter de från internet, efter att jag gjorde synundersökning hos en surtant som sa att det absolut inte funkar eftersom jag har sådant svårt synfel.. allt jag har att säga till henne är IN YOUR FACE !

De blev hur bra som helst och sitter hur bra som helst och glaset var det inga problem med
995kr för rubbet .. kallar jag KAP !

Visst ser jag rätt fjantig ut men här nere i Göteborg, här är det inne, så jag lär väl smälta in jag med :)


Nog om det, nu har jag precis kommit hem ifrån ett Yoga pass. Riktigt skönt. Man känner verkligen att kroppen mår bra efter ett sånt pass.
Gjorde lax och burgul till lunch idag, med avocado sallad. JAG BLEV SÅ NÖJD !
Gillar inte ens lax men hej och hå va gott det var idag :))

Nu ska jag nog dra mig till Tessan och hälsa på.

HUGS
/4eyed gal'

Otroligt trött idag

Såg på reklamen att det fanns nån hälso grej så man bli av med bukfettet. PERFEKT. inte för att jag är skit stor men det är ju svårt att träna bort.. så jag tänkte samtidigt som man tränar kan jag testaa de tabletterna i "30days" som det heter. :)

Usch .. idag har jag en trött dag tror jag. Precis vaknat så vi får väl se. Hade svårt att somna inatt. Trivs inte alls i vårat sovrum. Men det är så svårt att få en ny lägenhet. Emanuel har lite små panik när det gäller hans  plugg och jag vill bara tjäna ihop lite pengar igen ! ...Men allt ordnar sig

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra förutom träna. Kanske tom  2 gånger. Emanuel är i skolan och måste åka direkt därifrån till tärningen sen. Tröööök ! Jag måste börja jobba. Give me monday.


Nu ska jag äta lite frukost :)) Ha en toppen dag ! P.s. grattis cissi på din dag



 

 


RSS 2.0