Vågig dag

Började dåligt. Fick sällskap av A-L på borlänge bussen (dock plus i kanten på morgon) men kom på att jag glömde min anteckningsbok med alla lösenord. INTE bra nu när man ska knappa själv. Sen för en gång skull var jag i tid till bussen.. men då var den så jävla seg så ja kom preciiiiis till jobbet.
Ja, det var väl inte så mkt bra saker som hände på dan ..

Men sen slutade jag kl 2 och dags för nya VeraModa jobbet. Eller jag skulle provjobba, men chefen tyckte jag passade perfekt där så jag får återkomma :) fick några tider redan nu. Jätte skönt och jätte kul att jobba där :)) Kmr trivas som fisken i vattnet.

Nu istället är jag heeelt slut och ska sova lite snabbt på soffan om det går. Imorn är ingen rolig dag.. begravning för lilla Erland. Usch det kommer bli så tungt, även fast han har det bättre nu, vi har det inte bättre utan honom :(

SoLong People

Bloggar

Det är lite roligt hur alla bloggar. Vissa lägger upp dagens outfit, vissa bara babblar, vissa lägger ut frågor för att fiska kommentarer, vissa skriver ner mat tips..
Jag säger bara... Kul att ni kan laga mat !!  jag  ska oxå göra så att jag berättar om mitt lilla mat tips som jag gjorde ikväll till mig och pappa. Kan man kalla det "kylskåps städning o lathet" ? Iallafall så blev det: hackad potatis (ok kanske inte hackad men tärningar) i en form som man kan ha i ugnen (?), sen hackade jag korvbitar o hällde på, lite hackad paprika och champinjoner, sen svarta oliver, matlagningsgrädde, dragon krydda + lite svartpeppar, och till sist lite riven ost uppe på.. och SVIIISCHH in i ugnen i 20 min.
haha lät det gott ? Det dög kan jag säga. Jag försöker faktiskt lära mig... steg för steg ;P

Nu har min Emanuel varit borta hela igår och hela idag. Det är helt jävla värdelöst. Jag blir som en grumpy jädra kärring när han inte är med mig, eller när jag vet att han inte kommer vara det på 70tusen timmar !!!! Dumma konferens. Hatar att sova själv. Förut var det underbart. Nu har jag det här som en vana ju. KOM HEM ! Äh nu ska jag skärpa till mig, det är fjantigt att vara såhär fjantigt kär som jag är. Men jag tycker om det för det mesta. (när han är hemma) =P

Det var ju duschen jag skulle hinna med ikväll. Varför rinner tiden iväg ? jag har bara jobbat, handlat ett plagg på vera moda som jag ska ha på torsdag första jobbdagen, skjutsat mamma, lagat mat, lekt med elsa i 10min nu är klockan 21 och jag är trött och jag vill itne sova med blött hår och jag måååste verkligen tvätta håret idag annars skrämmer jag iväg de på jobbet. Ett Smörpaket vill man ju motstå. Blev inte ens träning idag. Kommer börja rulla från gården snart om jag fortsätter såhär.. borde nog hänga på dig shorty på Gymmix. Köra lite roliga pass så svetten forsar. Rejält !

Och vad är det viktigaste jag har missat idag ? eller missat och missat .. råkat fördriva tiden med annat. FLYTT PACKA ! Jag har iaf tääänkt på det.. men det har inte blivit av. uuff fattar ju inte att vi flyttar nästa onsdag. Jag tror ju att det är lugnt.

Imorn blir det nog glasögon på jobbet, mina ögon klarar inte det här.
Godnatt på er !

och sist men inte minst ... GRATTIS ÄLSKADE SHARAREH <3 Live your B-day the best you can in the states




Ny Vecka



Då var det måndag. Dags för nya dagar proppat med planeringar. hmm iaf lite.
Fortsätter med upplärning på Releasy idag. Vääldigt mkt kan jag säga. Det kmr iaf inte bli tråkigt, nått nytt varje dag + Vera Moda blir det ju oxå. Spännande med variation. Provjobba på torsdag.. måste köpa nått att ha på mig ;) måste ju vara fin första dagen bland upppiffade tjejer.
Idag skulle jag vara duktig o packa till flytten o hinna med ett gympass, men jag blev så slut när Emanuel åkte iväg o ville bara ligga o glo på tv. Kändes som ett tag sen när man bara pepprar serier.
Imorn lovar jag Frida Karls att vara bättre, Ska sätta fart direkt efter jobbet.

Helgen har varit helt okey. Bandy igår i Sandviken. Förlust med 9-0 men de gjorde en mkt bra andra halvlek :) och jag tyckte min karl spelade så bra. My star ;)  Innan bandyn äre väl klart vi tog en trip förbi ikea och inrednings butiken. (jag, fia, anna-lena, anki och mammsen) Såklart handlade man oxå. Inte så roliga saker, mest praktiska grejer till lägenheten men pengarna bara rullar ändå. Welcome to the real world  ?
Hur som helst ser jag framemot nästa onsdag såå mkt, då blir det flyttbärning :)
I helgen blir det kräftfest, det ser jag även framemot. Jag älskar kräftor ! Så är det bara.

Dags för lipstick jungle nu. Underbar serie !
Godnatt sen

...



Har haft en mindre bra dag.. bra dagar ! Små saker som gör migg lätt irriterad. Är inte van vid sånt.
Men nu ska jag se saker lite ljusare.
Tex att jag har världens bästa kille som gör alla mina dagar värda oerhööört mkt :)
Ta vara på kärleken. Det finns inget bättre eller viktigare

Hade ett svårt beslut idag, eller iofs var det inte svårt. men jag fick jobb på Vera Moda på kupolen. Dem ville jätte gärna ha mig. Och jag vill jääätte gärna jobba där. Men det var bara extra, och nu jobbar jag på Releasy i bgle. Så det krockade inte så bra :/ Ska ringa imorn o tacka nej, måste ha en fast inkomst o inte bara hoppa in när som helst, kan tyvärr inte göra det hur mkt jag än vill jobba i en klädbutik, får hoppas chansen kommer senare.

Nu ska jag städa lite och rensa inför flytten innan Emanuel kmr hem från sandviken.

Ha en trevlig kväll, snart helg :)

why beautiful when theres gorgeous ?!



Gjorde bort mig lite nyss tyckte jag. Eller kom på själv att det lät lite dumt. Mamma ligger bredvid o kollar på tv. Det var nå dejting program.. och alla killar var hemska. Jag skulle inte klara av dem ! Gud va många mysko folk det finns om man tänker efter. Tur att man har hittat en som passar perfekt ;P Så sa jag till mamma.. " fyfan måste han prata sådär, varför är dem sådär "  många av dom var visst lagda åt det andra hållry:S Lät så dumt. Menade inte så. 
YeaahYYeah idag har jag inte jobbat. Bara tagit en snabb vända dit imorse, beställde lite varor, kände att det inte var någon idé att öppna. Tur det för det började stört regna o fortsatt i timmar.
Hängde istället hos Jockmock o kollade på 2 chickflicks :D men man blir riktigt seg när det är grått o det regnar o man bara latar. Så visst hittade jag en mysig bild ? VERY
För att få upp sega frida lite ska jag dra upp o träna nu. Märktes att jag har haft uppehåll i 2 veckor.. har träningsvärk från igår. Men det är skönt :) Senare ikväll ska jag spendera lite tid med min Loredana. Försöker så mkt som möjligt nu innan hon flyttar :( usch Så kaffe på waynes o mkt prat ikväll blir perfekt ! 

Snaaaaart har vi lägenheten. Då ska jag ha mysiga filtar, sitta i Emanuels underbara soffa, dricka te ur ruuuskigt stora ikea koppar, ha ljus tända överallt, sen ska jag lägga mig i vårat badkar med ännu mer smockat med ljus och ha in bärbara datorn och myyyyyysaaaa till film haha what a dream world im gonna live in :)
nejp, lite kyckling sallad innan gymmet skulle sitta fint ! Ciaoooiiis 

Goooood Moorning !

Jag är så trött !!!! Alla har åkte till jobbet och jag ligger kvar på soffan o segar, kollar lite bussar till imorn men snart ska jag även börja starta dagen.
Snart dags för Geislerska. Carro är sjuk så blir även stängning för min del. I helgen blev det mkt jobb. Men varierande.. jobbade på lugnet i 12 timmar i lördags o rätt länge i söndags. Var även förbi bryggan o hjälpte till. Bra med lite caash :)
Igår var jag på intervju på VeraModa i borlänge. Det kändes som att det gick bra, men de skulle intervjua några stycken på eftermiddagen så man vet aldrig, fast de skulle antsälla 2 extra arbetare.
Imorn är första dagen på Addici. Ska på upplärning inom kundtjänsten, får se hur det går :) Dem har gott kaffe ;)
Till helgen är första bandy matchen .. träningsmatch mot SAIK. Härlig start :) iiihh cant wait for säsongen att sätta igång,

Nu ska jag göra nr 2 sen piggna till.
ps tack shorty för igår att du var med and so on :)

Good Day

iiiiiiiiiiihhh

JAG HAR FÅTT JOBB !!
Hon ringer idag från Addici och säger att jag får börja nästa onsdag om jag vill !! yeeaaaay älskar det jobbet. Det är i bgle på Kupolen huset. 75-100 procent. Halebop kundtjänst. Svara på mail hela dagarna. LOVE IT !
Sen har jag ju en intervju på måndag för Vera Moda .. om man får det kanske man kan jobba extrA?! don't know. Får se hur allt blir ! Jag är iaf sviiiin glad o en sten lätttade från hjärtat.
Jag har en lägenhet jag kan betala. Jag har ett smile på fejjan. Im fucking inlove.
LIFE ROCKS !!! Snart har jag tom råd att shoppa snygga höstkläder hihi

Nej nu måste jag springa av mig. Kickboxning ikväll med shorty oxå :) Har inte tränat på 1½ vecka nu så uuuusch kom igen Frida Karls !

Hejdååååååååååååååå grilla hamburgeesaaa ska vi göra nu

Almost weekend

Torsdag idag ! Min söka jobb dag är över, sprang runt i flera timmar igår .. Fia var med mig o var min "sekreterare" skötte alla papper medans jag sprang in på jobbet o sökte ;P Var in på nästan 20 jobb igår.. fick en intervju på Vera Moda i Bgle iaf :) Undeerbaart om det går bra. Vore så fruktansvärt jävla roligt !!!
Nu ska jag äta frukost sen cykla iväg till Geislerska och äta lite blåbärsglass som Carro har beställt bara för min skull:) Så snällt.
Det märks verkligen att hösten börjar komma, på kvällarna är det kyligt och på morgnarna är det riktigt kyligt. Men som ni kanske vet .. så tycker jag nästan hösten är det bästa :) Give me some colors

Adiooos ´ ! Nu lär det sättas fart på icke morgonmänniskan Frida

Ooohh



GOOD DAY PEOPLE :))
Idag bjuder Frow på en bild .. se däääär
Nu väntar jag bara på pappsen som har mina cv'n sen är det dags att åka iväg och söka jobb.
Har skrivit upp en hel sida med ställen som jag ska åka till idag.
Bara håret torkar så ska jag försöka vara som trevligast mot alla chefer ;)
Håll tummarna för mig, jag behöver det idag känner jag !!!!

En dag med Shorty

Dagen har varit kanon. Inge jobb för det var regn och rusk imorse. Så först följde jag med pappa till Jula. Medans jag var där kopierade jag min cykel nyckel så inte den försvinner, slarvig som man är. Sen åkte jag hem till Fia och Jocke. Vi tog en sväng förbi Nisses i smedjebacken. Maassa fina saker till min o manis blivande lägenhet. Handlade lite såklart. Och nej jag har inga pengar egentligen .. men till lägenheten verkar jag alltid hitta en lösning att shoppa. Som shorty säger .. "shop till you drop" Yes if i could !
Jockmock var även med på våran dag. Efter nisses åkte vi och hälsade på farmor o farfar i ludvika. Köpte med fika och var där lite grann :) Såklart kan man ju inte åka hem utan att springa in på världens bästa dollarstore .. och den finns ju i Ludvika. Så där fynda jag på igen ;P
Vi blev lite förvånade att det fanns bra affärer i Ludvika ändå .. så litet o ruttet men indrednings butiker det har de. Såndär otroligt fint lantlig stil. Man vill ju verkligen ha allt oxå. Gud va pengar gör mkt .. sånna här dagar blir jag grinig på kändisar som har så mkt pengar att dom kan torka sig i arslet med 1000 lappar och vi som inte har det då ? TÄNK PÅ OSS... skicka till hökviken 155 ... she likes to buy stuff !!!!!!!
Avslutade dagens shoppingtur med BurgerKing. Fick precis reda på att jobbet på juvelen som jag trodde jag skulle få .. kraschade lite. Var mkt anställningsskit o bara praktik o sånt som jag inte alls hade vetat om. Så dags att söka nya jobb IGEN. Känns som det är det ända jag gör. Att det ska vara så svårt att hitta nått. Kan det inte vara som Oslo .. man kan få vilket jobb som helst där utan utbildning. Här tar man det man får, om man ens får nått :/ Blir less ...
Men .. måste hitta ljuset i det hela. Jag är otroligt bra på att gräva ner mig ! Så nu sitter Shorty o hjälper mig med jobbsökande o cv fixande, så imorn har jag en lång dag framför mig med massa att göra.

Det här handlade jag idag. Kommer bli perfekt till hemmet :)

ullared

Man kan ju faktiskt fynda. Där köpte jag den här fina väskan, den ljusa .. som varken emanuel eller jockmock tkr om.
 Fyndade även lite bandy kläder. Snygg vinterjacka och täckbyxor, en racklett (nu blir det god middag i lägenheten) lite påslakan, lampa och stenar =)








Tröttheeet

..Börjar den nu ? Grått på morgonen, kallt ute, seg start ... hööösten du får komma nu om du vill. Sommaren är ändå körd. Ligger o myser lite med min vovvsing nu, ska dricka lite te sen sova vidare. har stängt på jobbet idag så har lite små ärenden att göra istället. O så kommer karln hem så sent ikväll :/ Nu har då bandyn säsongen börjat.. but i like it:D

Sitter o kollar på tv o heidi klum är så sjukt snygg, har tyckt det såå länge ! Sådär ska ja se ut efter jag har fått 3 barn :)

Godnatt och godmorgon

Vacation pic's




Semester

Nu har jag kommit hem från min otroligt långa semester. 3 hela dagar;D I torsdags ville jag o emanuel bara vara för oss själva, så vi tog in på bergmästaren hotell och åt middag, badade jacuzzi, myste o frukost sen :D Mkt trevligt. Tack Carro för kompis priset :))
I fredags började vår roadtrip neråt mot göteborg. Vi tog med lillbrorsan Tobias med. Hade planerat in ullared på lördag. Sov på ett luffigt vandrarhem utanför ullared fredag natt... helt dött område. Lördag var vi inne på ullared och fynda, Inte aaaallls lång kö. Ingen kö alls. Jag som var livrädd för att grabbarna skulle vägra. Det var tomt på folk :) underbart. Så vi handla på. Lite saker till lägenheten och sen vinterkläder. perfect :D Senare på dagen åkte vi vidare till Liseberg. Iofs vare bara jag som vågade åka karuseller, min pojkvän är lite mesig av sig, så han blev väskhållare den mesta delen ;P Träffade även på Emanuels gamla skolkompis, vi sov hos honom på kvällen o hade kräftskiva nere vid havet:D Det roliga är att han bor i en husvagn på hans tränares gård. Haha .. fina ställen vi bodde på i helgen ? =) Det gör då inget för jag har haft det toppen tillsammans med sunken brorsorna. Åkte hemmåt imorse..
Nu är det dags att börja jobba igen, försöka fixa lite saker till hösten med jobb, om några veckor flyttar vi in i lägenheten. Ooohh så kul !!!

RIKTIGT seg nu efter våran bilfärd... dags för söndagsmys innan en ny vecka.

Ciiao

RSS 2.0